Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στο τοπικό,

ψάχνω για τον πατέρα μου εκτυπωτή inkjet (σκάνερ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό), με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- Low budget, μέχρι 60€ (μαξ 70€)

- Αξιόπιστο, απροβλημάτιστο κ σχετικά απλό σε λειτουργία

- Επώνυμο (HP, Canon, Epson, Smasung ....κτλ)

- Φτηνά αναλώσιμα (μαμά ανταλλακτικά δοχεία ή εναλλακτική με επαναγεμιζόμενα δοχεία)

- Από κατάστημα στην Ελλάδα (όχι ebay, amazon κτλ)

Σας ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις σας.

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-130501.html

Στην μέση της σελίδας ο mx455

Ο μελανάς μου μου έχει πει ότι τα μελάνια του ξαναγεμίζουν δυο έως τρεις φορές.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω φθηνό (κάνα 10ευρω δλδ) -ή προς ενοικίαση για λίγες μέρες- τροφοδοτικό για laptop dell inspiron, 19,5 volt, 3,34 amber.

Στο πλαίσιο μου είπαν ότι το φθηνότερο κοστίζει 30 ευρώ και μου έπεσαν τα μαλλιά.

Λουσου με ultrex και θα δείς... :-D

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Καλά σε όλους

Δημοσ.

Ψαχνω για γαντια για γυμναστηριο με περικαρπιο και κουρευτικη μηχανη για τα μαλλια. Οχι πολυ ακριβα γιατι η κριση μας εχει φαει

Δημοσ.

Ψάχνω για καμία προσφορα σε windows 8 upgrade , η εάν εχει περισσέψει κανένα key απο την προσφορα ( επι πληρωμή)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω για φτηνη και σχετικα καλη τσαντα μεταφορας laptop 15.6 κατω απο 20 ευρω!!

εχετε να προτεινετε κατι?

Αγόρασα από μαγαζί με αναλώσιμα στη Θεσσαλονίκη τσάντα back-pack για laptop, 15,5 ευρώ και είναι σούπερ.

Έχει 1μιση χρόνο και την χρησιμοποιώ καθημερινά, σαν τσάντα και για βιβλία και δεν έχει πάθει τίποτα.

Αν είσαι από Θεσ. στείλε ΠΜ να μην κάνουμε διαφήμιση.

Δημοσ.

<p><a href="https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop/m/442/Belkin.html?keyphrase=messenger+bag">https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop/m/442/Belkin.html?keyphrase=messenger+bag</a></p>

<p>Oριακα εντος τιμης αλλα αξιζει και το τελευταιο της σεντ!!!</p>

Για ποια απο τις 2 αναφερεσαι? Αυτη με τα 19.90 η με τα 19.99 εχουν διαφορα? Ειμαι απο αθηνα φιλε μου!

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Ψαχνω σε καποιο σιτε 3 Licences για windows 7 Professional.

Ειχα αγωρασει απο 1 γερμανικο σιτε μια φορά αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθώ ποιο ηταν. (περι τα 25ευρω oem licence).

(μάλιστα για ενα διάστημα μου έστελναν κ μαιλς..)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Ψαχνω σε καποιο σιτε 3 Licences για windows 7 Professional.

Ειχα αγωρασει απο 1 γερμανικο σιτε μια φορά αλλα σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθώ ποιο ηταν. (περι τα 25ευρω oem licence).

(μάλιστα για ενα διάστημα μου έστελναν κ μαιλς..)

Είχε γίνει αναφορά εδω στο Insomnia για ένα έμπιστο Γερμανικό site που το ψάχνω και εγώ :P Αν το βρείς πες μου και εμένα

Δημοσ.

Είχε γίνει αναφορά εδω στο Insomnia για ένα έμπιστο Γερμανικό site που το ψάχνω και εγώ :P Αν το βρείς πες μου και εμένα

H πλακα ειναι οτι ειχα παρει απο εκει...

τα αυτοκολητα ηταν ξεκολιμενα oem αν δεν κανω λαθος.. αλλα επαιζαν κανονικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...