Diskimpex Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Aλλη η χρήση καθενος .Σε συνδιασμό να τραβάς και φωτο, αν σε ενδιαφέρει και η καλυτερη ποιοτητα κατασκευής και υποστήριξη service κοιτάς την Νikon.Αν σε ενδιαφερει περισσότερο να τραβας βιντεο κοιτάς την Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ψάχνω για αξιόλογο tablet το οποίο θα είναι εδώ σε 3-4 εργάσιμες. Δηλαδή μη μου πείτε τίποτα μαγαζιά που το στέλνουν σε ένα μήνα. Καμιά καλή πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ψάχνω για αξιόλογο tablet το οποίο θα είναι εδώ σε 3-4 εργάσιμες. Δηλαδή μη μου πείτε τίποτα μαγαζιά που το στέλνουν σε ένα μήνα. Καμιά καλή πρόταση; Nexus 7 από Media Markt είχε προσφορά τα 16GB στα 199€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ναι, το είδα. Είναι η μόνη επώνυμη λύση σε καλή τιμή. Το ainol που είχα βάλει στο μάτι θα αργήσει να έρθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλησπερίζω. Ψάχνω για ψηφιακή κορνίζα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο. Θα ήθελα στις 8"-10". Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Sandisk U3 USB 4-8gb ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σε σχετικά φτηνή τιμή?http://www.gadgetfactory.eu/el/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-Gadgets/USB-Drives/0158991-Sandisk-U3-USB-20-Flash-/-Drive-Jump-8GB Είναι αξιόπιστο μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Sandisk U3 USB 4-8gb ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σε σχετικά φτηνή τιμή? http://www.gadgetfactory.eu/el/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-Gadgets/USB-Drives/0158991-Sandisk-U3-USB-20-Flash-/-Drive-Jump-8GB Είναι αξιόπιστο μαγαζί? Ψαχνεις ειδικα μονο για το συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Οχι απλά να έχει τη λειτουργία U3 Smart Technology. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektar73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ψάχνω για μαγαζί σταμπάδικο για t-shirt να πάρω δύο με angry birds στα παιδιά σε καλή τιμή καλή ποιότητα και αν είναι φυσικό κατάστημα στα δυτικά προάστια ακόμα καλύτερα. Αλλιώς ας είναι και ηλεκτρονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ψάχνω laptop με οθόνη το πολύ 12' και εως 300 ευρω. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leatherebel Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω φθηνό (κάνα 10ευρω δλδ) -ή προς ενοικίαση για λίγες μέρες- τροφοδοτικό για laptop dell inspiron, 19,5 volt, 3,34 amber. Στο πλαίσιο μου είπαν ότι το φθηνότερο κοστίζει 30 ευρώ και μου έπεσαν τα μαλλιά. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2013 από leatherebel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 ψαχνω για ανεμηστηρα οροφης με φως καλο και οικονομικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπέρα στο τοπικό, ψάχνω για τον πατέρα μου εκτυπωτή inkjet (σκάνερ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό), με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: - Low budget, μέχρι 60€ (μαξ 70€) - Αξιόπιστο, απροβλημάτιστο κ σχετικά απλό σε λειτουργία - Επώνυμο (HP, Canon, Epson, Smasung ....κτλ) - Φτηνά αναλώσιμα (μαμά ανταλλακτικά δοχεία ή εναλλακτική με επαναγεμιζόμενα δοχεία) - Από κατάστημα στην Ελλάδα (όχι ebay, amazon κτλ) Σας ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparmpamathios Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Παιδιά καλησπέρα, και Χρηστός Ανέστη! Ενδιαφέρομαι για αγορά συσκευής εγγραφής ήχου. Έχω βρεί το tascam dr 40, αλλά είδα ότι στο εξωτερικό η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη. Μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγω την αγορά από Ελλάδα; Αν ναι, τι πρέπει να κάνω; Για παράδειγμα στο Amazon η τιμή του είναι Site: http://www.amazon.com/DR-40-4-Track-Portable-Digital-Recorder/dp/B005NACC6M">Τιμή Amazon . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 <p>Καλησπέρα, ψάχνω φθηνό (κάνα 10ευρω δλδ) -ή προς ενοικίαση για λίγες μέρες- τροφοδοτικό για laptop dell inspiron, 19,5 volt, 3,34 amber.</p> <p>Στο πλαίσιο μου είπαν ότι το φθηνότερο κοστίζει 30 ευρώ και μου έπεσαν τα μαλλιά.</p> Για δες αυτο απο το crazy Sundays του eshop στα 17,90€ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.936288&sid=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα