Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aλλη η χρήση καθενος .Σε συνδιασμό να τραβάς και φωτο, αν σε ενδιαφέρει και η καλυτερη ποιοτητα κατασκευής και υποστήριξη service κοιτάς την Νikon.Αν σε ενδιαφερει περισσότερο να τραβας βιντεο κοιτάς την Samsung

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για αξιόλογο tablet το οποίο θα είναι εδώ σε 3-4 εργάσιμες.

Δηλαδή μη μου πείτε τίποτα μαγαζιά που το στέλνουν σε ένα μήνα.

Καμιά καλή πρόταση;

Δημοσ.

Ψάχνω για αξιόλογο tablet το οποίο θα είναι εδώ σε 3-4 εργάσιμες.

Δηλαδή μη μου πείτε τίποτα μαγαζιά που το στέλνουν σε ένα μήνα.

Καμιά καλή πρόταση;

Nexus 7 από Media Markt είχε προσφορά τα 16GB στα 199€.

Δημοσ.

Καλησπερίζω.

Ψάχνω για ψηφιακή κορνίζα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο. Θα ήθελα στις 8"-10".

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Sandisk U3 USB 4-8gb ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σε σχετικά φτηνή τιμή?

http://www.gadgetfactory.eu/el/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-Gadgets/USB-Drives/0158991-Sandisk-U3-USB-20-Flash-/-Drive-Jump-8GB

Είναι αξιόπιστο μαγαζί?

Ψαχνεις ειδικα μονο για το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Ψάχνω για μαγαζί σταμπάδικο για t-shirt να πάρω δύο με angry birds στα παιδιά σε καλή τιμή καλή ποιότητα και αν είναι φυσικό κατάστημα στα δυτικά προάστια ακόμα καλύτερα. Αλλιώς ας είναι και ηλεκτρονικό. :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω φθηνό (κάνα 10ευρω δλδ) -ή προς ενοικίαση για λίγες μέρες- τροφοδοτικό για laptop dell inspiron, 19,5 volt, 3,34 amber.

Στο πλαίσιο μου είπαν ότι το φθηνότερο κοστίζει 30 ευρώ και μου έπεσαν τα μαλλιά.

Επεξ/σία από leatherebel
Δημοσ.

Καλησπέρα στο τοπικό,

ψάχνω για τον πατέρα μου εκτυπωτή inkjet (σκάνερ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό), με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- Low budget, μέχρι 60€ (μαξ 70€)

- Αξιόπιστο, απροβλημάτιστο κ σχετικά απλό σε λειτουργία

- Επώνυμο (HP, Canon, Epson, Smasung ....κτλ)

- Φτηνά αναλώσιμα (μαμά ανταλλακτικά δοχεία ή εναλλακτική με επαναγεμιζόμενα δοχεία)

- Από κατάστημα στην Ελλάδα (όχι ebay, amazon κτλ)

Σας ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις σας.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, και Χρηστός Ανέστη! Ενδιαφέρομαι για αγορά συσκευής εγγραφής ήχου. Έχω βρεί το tascam dr 40, αλλά είδα ότι στο εξωτερικό η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη. Μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγω την αγορά από Ελλάδα; Αν ναι, τι πρέπει να κάνω; Για παράδειγμα στο Amazon η τιμή του είναι Link.png Site: http://www.amazon.com/DR-40-4-Track-Portable-Digital-Recorder/dp/B005NACC6M">Τιμή Amazon .

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα, ψάχνω φθηνό (κάνα 10ευρω δλδ) -ή προς ενοικίαση για λίγες μέρες- τροφοδοτικό για laptop dell inspiron, 19,5 volt, 3,34 amber.</p>

<p>Στο πλαίσιο μου είπαν ότι το φθηνότερο κοστίζει 30 ευρώ και μου έπεσαν τα μαλλιά.</p>

Για δες αυτο απο το crazy Sundays του eshop στα 17,90€ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.936288&sid=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...