zacharis1955 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 δεν συμφερει καθολου. θα καθησω στα αυγα μου μηπως βρω κανα μεταχειρισμενο με λιγα tb εγγραφης. Aπό Κίνα συμφέρει σίγουρα (44 €)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ναι αλλά αυτά τα 44€ μπορεί να είναι "πεταμένα λεφτά" σε σχέση με τα 55€ πχ του Site: kingston αν σου χαλάσει στα 2,5 χρόνια...Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος αλλά λέω για το αν συμβεί η στραβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Κανονικό.Οκ τότε δεν παίζει μηχανικό Εκτός και πας στο Moto speed στα 40 ευρω δεν συμφερει καθολου. θα καθησω στα αυγα μου μηπως βρω κανα μεταχειρισμενο με λιγα tb εγγραφης. Για εγγύηση δεν συμφέρει. Κανονικά ναι τον στέλνεις πίσω και σου έρχεται καινούργιος αλλά για να ισχύει επειδή το έχω ψάξει πρέπει να γίνει αγορά μέσα από authorised reseller. Τώρα για το gearbest δεν ξέρω τι παίζει σχετικά με αυτό. Τα μεταφορικά όμως θα τα πληρώσεις εσύ. Οπότε δεν συμφέρει. Εδώ μου είπαν πως πρέπει εγώ να πληρώσω τα μεταφορικά για να στείλω τον crucial που είναι και επώνυμη μάρκα . Χωρίς μεταφορικά είναι να το γυρίσεις μέσα από το κατάστημα που θα το στείλει στην μαμά και θα κάνει κάνα μήνα η όλη διαδικασία. Γενικά δίσκους εκτός Ευρώπης δεν θα πρότεινα. Τα μεταφορικά για την επιστροφή είναι ένα σοβαρό θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά αυτά τα 44€ μπορεί να είναι "πεταμένα λεφτά" σε σχέση με τα 55€ πχ του Site: kingston αν σου χαλάσει στα 2,5 χρόνια...Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος αλλά λέω για το αν συμβεί η στραβή Γενικά οι SSD αν είναι ελαττωματικοί παρουσιάζουν το πρόβλημα σχεδόν αμέσως οπότε RMA... Tέλος πάντων ο καθένας διαχειρίζεται τα χρήματα του και τις φοβίες του όπως νομίζει και κρίνει, εγώ πάντως Kingston SSD (μιας και τον ανέφερες σαν παράδειγμα) δεν θ' αγόραζα ποτέ, αντίθετα έχω αγοράσει πριν καιρό αυτόν τον "άγνωστο" https://tinyurl.com/mcp6ay3 στα 63 € και -μέχρι στιγμής- θα τον άλλαζα μόνο για Samsung 850... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2017 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 καλημέρα, η γυναικα μου ψαχνει για : remington s8590 keratin therapy pro που ειναι ισιωτικο μαλλιων ... απο που μπορω να το αφορασω ποιο φτηνα ? αθηνα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 καλημέρα, η γυναικα μου ψαχνει για : remington s8590 keratin therapy pro που ειναι ισιωτικο μαλλιων ... απο που μπορω να το αφορασω ποιο φτηνα ? αθηνα ειμαι http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=24250&search=Remington+Keratin+Therapy+Pro+Straightener+S8590 (Κερατσίνι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ... Γενικά δίσκους εκτός Ευρώπης δεν θα πρότεινα. Τα μεταφορικά για την επιστροφή είναι ένα σοβαρό θεμα Tότε τίποτα εκτός Ευρώπης γιατί όλα -όχι μόνο οι δίσκοι- βαρύνονται με μεταφορικά ενδεχόμενης επιστροφής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Tότε τίποτα εκτός Ευρώπης γιατί όλα -όχι μόνο οι δίσκοι- βαρύνονται με μεταφορικά ενδεχόμενης επιστροφής...Όχι οι δίσκοι είναι κάτι ευαίσθητο. Αλλά πράγματα δεν παθαίνουν κάτι. Τόσα πράγματα αγοράζω από Κίνα χωρίς πρόβλημα. Πληκτρολόγια, μνήμες, επεξεργαστές, εργαλεία, wifi καρτες, κλπ. Ότι είναι θέμα δεδομένων ομως το προσέχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όχι οι δίσκοι είναι κάτι ευαίσθητο. Αλλά πράγματα δεν παθαίνουν κάτι. Τόσα πράγματα αγοράζω από Κίνα χωρίς πρόβλημα. Πληκτρολόγια, μνήμες, επεξεργαστές, εργαλεία, wifi καρτες, κλπ. Ότι είναι θέμα δεδομένων ομως το προσέχω ... Γενικά δίσκους εκτός Ευρώπης δεν θα πρότεινα. Τα μεταφορικά για την επιστροφή είναι ένα σοβαρό θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Όχι οι δίσκοι είναι κάτι ευαίσθητο. Αλλά πράγματα δεν παθαίνουν κάτι. Τόσα πράγματα αγοράζω από Κίνα χωρίς πρόβλημα. Πληκτρολόγια, μνήμες, επεξεργαστές, εργαλεία, wifi καρτες, κλπ. Ότι είναι θέμα δεδομένων ομως το προσέχω ... Γενικά δίσκους εκτός Ευρώπης δεν θα πρότεινα. Τα μεταφορικά για την επιστροφή είναι ένα σοβαρό θεμα Ναι για την εγγύηση το είπα και τα μεταφορικά. Αυτό εννοούσα. Και κινητά δεν αγοράζω από Κίνα για τους ίδιους λόγους. Εάν κάτι είναι doa τα μεταφορικά στα πληρώνει το κατάστημα . Επειδή το ανέφερες. Δεν έχεις θέμα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έλεγα στο χρόνο εγγυησης ότι αναγράφεται στο κατάστημα ή στο eBay κλπ. Τα μεταφορικά μπορείς να τα πληρώσεις μέσω paypal αλλά δεν θυμάμαι τις πολιτικές που έχει και τη διάρκεια που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrNick Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πόρτα ασφαλείας σε καλή τιμή; (Τοποθετημένη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πόρτα ασφαλείας σε καλή τιμή; (Τοποθετημένη). Σ' αυτά ζητάς προσφορές, δεν υπάρχουν standard τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Πόρτα ασφαλείας σε καλή τιμή; (Τοποθετημένη). Μην κοιτας την "καλη τιμη" , αλλα το παχος της λαμαρινας και το τι κλειδαρια φοραει . Και εξηγω οι φτηνες/προσφορες εχουν λαμαρινα φλυδα ( δεν το βλεπεις γιατι απο εξω ειναι ο καπλαμας ) και κλειδαρια της πλακας . Αναλογισου οτι μια καλη συγχρονη κλειαρια κοστιζει περιπου 250-300 ευρω αναλογα με την μαρκα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Επειδη και εγω την ψαχνω να υποθεσω οτι οι αντιστοιχες των μεγαλων αλυσιδων με τελικη στα 500 τοποθετημενες ειναι ΓΤΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodlife Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα κι απο εμένα, ενδιαφέρομαι για παιδικό καρότσι, απο νεογέννητο, είτε μόνο του είτε travel set, port Bebe και car seat. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα