tornado Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 κινεζια με 8 ευρω http://www.ebay.com/itm/36-Chimes-Songs-Waterproof-Wireless-Doorbell-Remote-Control-2-Receiver-Door-bell/171892980255?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D40130%26meid%3Dbf016b5e924d4113a1bc434ce46107f2%26pid%3D100005%26rk%3D5%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D172592078179 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j_k76 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά , επειδή μετακομίζω εκτάκτως σε άλλο σπίτι και μένω Λαμία , αναζητώ ένα οικονομικό πλυντήριο το πολύ μέχρι 250 ευρώ περίπου με κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία , την ευκολία στην χρήση και να έχει κάποιες βασικές λειτουργίες και οικονομικά προγράμματα.Θα προτιμούσα να είναι με άνω φόρτωση λόγω περιορισμένου χώρου στο μπάνιο. Από μεγάλες αλυσίδες έχει μόνο κωτσόβολο και electronet απ όσο ξέρω και το λέω αυτό γιατί με ενδιαφέρει να μου το φέρουν κιόλας σπίτι μου και να μου το εγκαταστήσουν και όχι να το παρατήσουν έξω από το σπίτι.Αν έχετε καμμιά ιδέα η πρόταση καλή σε αυτά τα λεφτά ευπρόσδεκτη. Επίσης αναζητώ και ένα ατμοσίδερο επίσης σχετικά οικονομικό όχι πάνω από 40-45 ευρώ αν γίνεται , (αν έχει κεραμική επίστρωση και δυνατότητα οριζόντιου και κάθετου ατμού, και να είναι αυτοκαθαριζόμενο και να έχει σύστημα anti-drip καλώς). Παρεπιπτόντως έχει το lidl σίδερο της silver crest με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα 27 ευρώ μόνο αν θυμάμαι καλά.Δεν ξέρω αν αξίζει όμως η μάρκα αλλά γερμανικό προιόν νομίζω είναι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά , επειδή μετακομίζω εκτάκτως σε άλλο σπίτι και μένω Λαμία , αναζητώ ένα οικονομικό πλυντήριο το πολύ μέχρι 250 ευρώ περίπου με κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία , την ευκολία στην χρήση και να έχει κάποιες βασικές λειτουργίες και οικονομικά προγράμματα.Θα προτιμούσα να είναι με άνω φόρτωση λόγω περιορισμένου χώρου στο μπάνιο. Από μεγάλες αλυσίδες έχει μόνο κωτσόβολο και electronet απ όσο ξέρω και το λέω αυτό γιατί με ενδιαφέρει να μου το φέρουν κιόλας σπίτι μου και να μου το εγκαταστήσουν και όχι να το παρατήσουν έξω από το σπίτι.Αν έχετε καμμιά ιδέα η πρόταση καλή σε αυτά τα λεφτά ευπρόσδεκτη. Επίσης αναζητώ και ένα ατμοσίδερο επίσης σχετικά οικονομικό όχι πάνω από 40-45 ευρώ αν γίνεται , (αν έχει κεραμική επίστρωση και δυνατότητα οριζόντιου και κάθετου ατμού, και να είναι αυτοκαθαριζόμενο και να έχει σύστημα anti-drip καλώς). Παρεπιπτόντως έχει το lidl σίδερο της silver crest με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα 27 ευρώ μόνο αν θυμάμαι καλά.Δεν ξέρω αν αξίζει όμως η μάρκα αλλά γερμανικό προιόν νομίζω είναι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!!! Whirlpool TDLR55110 Rowenta DW4120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά , επειδή μετακομίζω εκτάκτως σε άλλο σπίτι και μένω Λαμία , αναζητώ ένα οικονομικό πλυντήριο το πολύ μέχρι 250 ευρώ περίπου με κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία , την ευκολία στην χρήση και να έχει κάποιες βασικές λειτουργίες και οικονομικά προγράμματα.Θα προτιμούσα να είναι με άνω φόρτωση λόγω περιορισμένου χώρου στο μπάνιο. Από μεγάλες αλυσίδες έχει μόνο κωτσόβολο και electronet απ όσο ξέρω και το λέω αυτό γιατί με ενδιαφέρει να μου το φέρουν κιόλας σπίτι μου και να μου το εγκαταστήσουν και όχι να το παρατήσουν έξω από το σπίτι.Αν έχετε καμμιά ιδέα η πρόταση καλή σε αυτά τα λεφτά ευπρόσδεκτη. Επίσης αναζητώ και ένα ατμοσίδερο επίσης σχετικά οικονομικό όχι πάνω από 40-45 ευρώ αν γίνεται , (αν έχει κεραμική επίστρωση και δυνατότητα οριζόντιου και κάθετου ατμού, και να είναι αυτοκαθαριζόμενο και να έχει σύστημα anti-drip καλώς). Παρεπιπτόντως έχει το lidl σίδερο της silver crest με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα 27 ευρώ μόνο αν θυμάμαι καλά.Δεν ξέρω αν αξίζει όμως η μάρκα αλλά γερμανικό προιόν νομίζω είναι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!!! Ta silvercrest ειναι εκπληκτικης ποιοτητας με 3 χρονια εγγυηση αντικαταστασης (μολις χαλασει το αντικαθιστουν με νεο- μου εχει τυχει). Για 10 ημερες εχεις δικαιωμα επιστροφης των χρηματων σου (το εχω κανει και αυτο). Αν σου αρεσει παρε το με κλειστα ματια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ψάχνω τρόπο να συνδέσω οθόνη που έχει μόνο VGA θυρα (LG W2243S) με παλιά κάρτα γραφικών (ATI Radeon HD5770) που έχει 2xDVI, 1xHDMI και 1xDisplayPort θύρες. Επειδή η πρώτη απόπειρα που έκανα με ένα VGA->DVI ανταπτοράκι που είχα πρόχειρο δεν μου κάνει δουλειά και περιορίζει την μέγιστη ανάλυση σε 1600x1200 ψάχνω να δοκιμάσω κι άλλο τρόπο. Κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά που θέλω; http://www.ebay.co.uk/itm/252400408679?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επειδή αναφέρει στην περιγραφή VGA Male To HDMI Male Video Converter Adapter Cable for PC DVD to HDTV.This is a 1.8 meter VGA to HDMI connector cable not an Analogue to Digital Converter.This is a VGA to HDMI cable, this does not convert Analogue signals to Digital. For this cable to work your video card must support Digital signal output through the VGA port. Please check your laptop, computer or other device user manual to see whether it will support Digital output through VGA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ψάχνω τρόπο να συνδέσω οθόνη που έχει μόνο VGA θυρα (LG W2243S) με παλιά κάρτα γραφικών (ATI Radeon HD5770) που έχει 2xDVI, 1xHDMI και 1xDisplayPort θύρες. Επειδή η πρώτη απόπειρα που έκανα με ένα VGA->DVI ανταπτοράκι που είχα πρόχειρο δεν μου κάνει δουλειά και περιορίζει την μέγιστη ανάλυση σε 1600x1200 ψάχνω να δοκιμάσω κι άλλο τρόπο. Κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά που θέλω; http://www.ebay.co.uk/itm/252400408679?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επειδή αναφέρει στην περιγραφή όχι, θες αντάπτορα που κάνει αλλαγή σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό, τα απλά καλώδια δεν δουλεύουν. τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει εγώ. θες κάτι τέτοιο δλδ, http://i.imgur.com/kxXlsq7.jpg στείλε μου πμ αν θες για παραπάνω πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας. Ψάχνω για δοκιμασμένο καλώδιο να συνδέσω το Huawei mate 8 με HDMI στην τηλεόραση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 όχι, θες αντάπτορα που κάνει αλλαγή σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό, τα απλά καλώδια δεν δουλεύουν. τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει εγώ. θες κάτι τέτοιο δλδ, http://i.imgur.com/kxXlsq7.jpg στείλε μου πμ αν θες για παραπάνω πληροφορίες. Δηλαδή κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δηλαδή κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά; ναι, εγώ έτσι έχω συνδέσει ένα παλιό μονιτορ με vga σε κάρτα γραφικών από hdmi και περνάω και ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ψάχνω τρόπο να συνδέσω οθόνη που έχει μόνο VGA θυρα (LG W2243S) με παλιά κάρτα γραφικών (ATI Radeon HD5770) που έχει 2xDVI, 1xHDMI και 1xDisplayPort θύρες. Επειδή η πρώτη απόπειρα που έκανα με ένα VGA->DVI ανταπτοράκι που είχα πρόχειρο δεν μου κάνει δουλειά και περιορίζει την μέγιστη ανάλυση σε 1600x1200 ψάχνω να δοκιμάσω κι άλλο τρόπο. Κάτι τέτοιο θα μου κάνει την δουλειά που θέλω; http://www.ebay.co.uk/itm/252400408679?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Επειδή αναφέρει στην περιγραφή http://www.ebay.co.uk/itm/HDMI-Male-to-VGA-Female-Adapter-Video-Cord-Converter-Cable-Audio-For-PC-DVD-TV-/311774562874?var=&hash=item4897364a3a:m:mLVMOjefhpMihRi0fwz3eAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j_k76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Whirlpool TDLR55110 Rowenta DW4120 Ta silvercrest ειναι εκπληκτικης ποιοτητας με 3 χρονια εγγυηση αντικαταστασης (μολις χαλασει το αντικαθιστουν με νεο- μου εχει τυχει). Για 10 ημερες εχεις δικαιωμα επιστροφης των χρηματων σου (το εχω κανει και αυτο). Αν σου αρεσει παρε το με κλειστα ματια. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Μάλλον ψήνομαι για το silver crest αφού αξίζει και ως μάρκα και για το πλυντήριο θα το τσεκάρω από skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ψάχνω κάτι δύσκολο, υπάρχει ατμομαγειρας του οποιο ο χρονοδιακόπτης να γυρίζει μόνο όταν έχει ρεύμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ... υπάρχει ατμομαγειρας του οποιο ο χρονοδιακόπτης να γυρίζει μόνο όταν έχει ρεύμα; Oχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ψαχνω για αθλητικα σε προσφορα και επεσα πανω σε αυτο http://www.shoesonsales.gr , το χει καποιος υποψιν του? Γιατι εχει καλες τιμες σχετικα. Η εχει να προτεινει κανενα αξιοπιστο με καλες τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ψάχνω ενα ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγειλω το πανω καπακι του φωτιστικου που ειναι ακριβως κατω απο την οροφη και αλυσίδες, για να τα αλλαξω. Στα φυσικα καταστηματα του τόπου μου δεν βρηκα τιποτα Δείτε εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα