Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω για οδηγό συρταριού γραφείου - εννοώ το συρόμενο συρτάρι που κάθεται το πληκτρολόγιο. έχω πολλά κομμάτια ξύλο που μπορώ να προσαρμόσω. 

κάτι σαν αυτό, αλλά θέλω μόνο το οδηγό για οικονομία και για να βάλω ότι βάση διάστασης θέλω.

• Απαντ. 29,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Κακή ποιότητα της εικόνας, σε πολλές παρτίδες προβληματικό motion detection με κολλήματα κλπ...

Για φθηνή αξιοπρεπή όχι κάτι λιγότερο από D-LINK, Foscam, TP-LINK...

Τότε, μάλλον εγώ και άλλοι 2 που τους αγόρασα από alie, την ίδια και άλλο μοντέλο(c7837wip), είμαστε μάλλον τυχεροί, αφού δεν συναντήσαμε τπτ απ'αυτά(σύνολο 6 κάμερες). Ίσως φταίει ότι τις πήρα απ'την ίδια την Vstarcam, οπότε ήταν ελεγμένες και updated. Άσε που αν έχεις κάποιο πρόβλημα software, σου βγάζουν update για να στο λύσουν(από σχόλια που διάβασα στο aliexpress). Για θέμα hardware, υπάρχει και η εγγύηση βέβαια...

Φιλικά πάντα, αλλά όλες αυτές που πρότεινες πριν, δεν έχουν ptz(τουλάχιστον) που ζητούσε ο συμφορουμίτης. Αν βάλεις μοντέλα με ptz σε αυτές τις μάρκες, ξεφεύγει πολύ...

Δημοσ.

Τότε, μάλλον εγώ και άλλοι 2 που τους αγόρασα από alie, την ίδια και άλλο μοντέλο(c7837wip), είμαστε μάλλον τυχεροί, αφού δεν συναντήσαμε τπτ απ'αυτά(σύνολο 6 κάμερες). Ίσως φταίει ότι τις πήρα απ'την ίδια την Vstarcam, οπότε ήταν ελεγμένες και updated. Άσε που αν έχεις κάποιο πρόβλημα software, σου βγάζουν update για να στο λύσουν(από σχόλια που διάβασα στο aliexpress). Για θέμα hardware, υπάρχει και η εγγύηση βέβαια...

Φιλικά πάντα, αλλά όλες αυτές που πρότεινες πριν, δεν έχουν ptz(τουλάχιστον) που ζητούσε ο συμφορουμίτης. Αν βάλεις μοντέλα με ptz σε αυτές τις μάρκες, ξεφεύγει πολύ...

Κοβεις κάτι κερδίζεις κάτι, Pan / Tilt / Zoom δεν είναι βασικά χαρακτηριστικά  IP κάμερας αν το budget σου είναι πολύ ως αρκετά περιορισμένο, αλλού ρίχνεις το βάρος, εξαρτάται βέβαια και από το γιατί την θέλεις....

Δημοσ.

Επειδή μπήκε η άνοιξη αλλά το aircondition αργεί στη δουλεία ψάχνω για ένα ανεμιστήρα γραφείου - επιτραπέζιο.

Θέλω να είναι αθόρυβος, σχετικά μικρός (15 -20 cm) και optional να έχει διάφορες ταχύτητες.

Ρίξτε μια πρόταση για usb και μια για πρίζας.

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω αυτο εδω https://www.amazon.co.uk/GENUINE-SAMSUNG-CONNECTOR-BN39-01154F-BN39-01154A/dp/B005POM8WO

εχω μια τηλεοραση (ue32b6000) και δεν μπορω να παιξω καμια κονσολα που δεν εχει εξοδο hdmi.

αν εχει κανεις καμια ιδεα η ξερει που θα το βρω στην Αθηνα (και φυσικα σε καλυτερη τιμη) ας πει.

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Είχα αποφασίσει να πάρω τα ακουστικά Sennheiser CX 300-II

αλλά το ξανασκέφτομαι να πάρω αυτά τελικά:

Sennheiser CX-2.00G

που έχουν και μικρόφωνο να τα χρησιμοποιώ και ως hf στο κινητό.

Θα παίζουν καλά στο pc για ταινίες και παιχνίδια?

Δημοσ.

Επειδή μπήκε η άνοιξη αλλά το aircondition αργεί στη δουλεία ψάχνω για ένα ανεμιστήρα γραφείου - επιτραπέζιο.

Θέλω να είναι αθόρυβος, σχετικά μικρός (15 -20 cm) και optional να έχει διάφορες ταχύτητες.

Ρίξτε μια πρόταση για usb και μια για πρίζας.

https://abclima.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=10641

http://www.e-karonis.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4040&Itemid=0

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά αυτοί φαίνονται λίγο κουμούτσες.

Θέλω κάτι να βάλω πάνω στο γραφείο μου δίπλα στην οθόνη. Έχω περιορισμένο χώρο και δε θέλω ενοχλώ τους άλλους.

Κάποιοι συνάδελφοι έχουν usb ανεμιστηράκια γραφείου αλλά είναι πολύ αδύναμα. Θέλω κάτι μικρό, δυνατό αλλά αθόρυβο.

Δημοσ.

Καλημερα

Ψαχνω για αμεση αγορα το tablet samsung galaxy tab s2 9.7 σε τιμη κατω απο 400 ευρω.

Καποιο αξιοπιστο καταστημα σε Ελλαδα η Ευρωπη.

Δημοσ.

Ψάχνω κάμερα IP ασύρματη με  ειδοποίηση κάθε φορά που εντοπίζει κίνηση.
Είναι για είσοδο επαγγελματικού χώρου και κάθε φορά που μπαίνει κάποιος θέλω να χτυπάει ηχητικά - ενημερώνει και βέβαια να καταγράφει.  Σκοπός ειναι να συνδεθεί με την οθόνη του pc και να ενημερώνει με ήχο ή εικόνα όταν εντοπίζει κίνηση. Γίνεται; 

Αν γίνεται να είναι και εξωτερικού χώρου ακόμα καλύτερα. 

Αν γίνεται να καταγράφει σε cloud αυτόματα ακόμα καλύτερα.

Budget μέχρι 100 ευρώ. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά αυτοί φαίνονται λίγο κουμούτσες.

Θέλω κάτι να βάλω πάνω στο γραφείο μου δίπλα στην οθόνη. Έχω περιορισμένο χώρο και δε θέλω ενοχλώ τους άλλους.

Κάποιοι συνάδελφοι έχουν usb ανεμιστηράκια γραφείου αλλά είναι πολύ αδύναμα. Θέλω κάτι μικρό, δυνατό αλλά αθόρυβο.

Δεν είναι καθόλου γκουμούτσες αλλά έτσι και αλλιώς οτιδήποτε πολύ μικρό, δυνατό και αθόρυβο απλά δεν υπάρχει ή είναι διακοσμητικό...

Και φυσικά ξεχνάς για πάντα τα 5βολτα USB, είναι εντελώς γτπ...

Δημοσ.

Ψάχνω για RAM 16 GB (2x8) 1600 MHz DDR3

οποιος εχει να προτεινει καποια καλη δοκιμασμενη σε προνομιακη ή καποιο site με προσφορες ειναι ευπροσδεκτος γιατι οι τιμες τους ανεβαινουν συνεχως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...