Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας!!

ψάχνω για εφαρμογή κινητού για οδηγό για την ρώμη...να μπορεί να με οδηγήσει πχ σε κάποιο αξιοθέατο...

αν υπάρχει και χωρίς ιντερνετ...δεν νομίζω βέβαια

Φίλε μου το *maps.me*Link.png Site: maps.me το χρησιμοποιούσα στην Ιταλία και ήταν αρκετά καλο (χωρίς ιντερνετ) το έχα και σε ios και σε android,  επίσης Link.png Site: triposo αυτή η εφαρμογη έχει τα μνημεία και σου κάνει εκφώνηση στα αγγλικα με πληροφορίες (τότε ηταν δωρεάν,τώρα νομίζω σου δίνει μερικά free) .

Αλλα θα σου πρότεινα με τα 1000 απο το αεροδρόμιο ακόμα να πάρεις μια ιταλική sim (προτείνω ΤΙΜ που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη)  

Θα κοστίσει γύρο στα 15-20Ε / 5gb αλλα θα σου λύσει τα χέρια ,τα τα βγάλει τα λεφτά στης 1η ωρα με το google maps και τις πληροφορίες για τα ΜΜΜ της ιταλίας.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καμια εναλλακτικη εχουμε?

Πραγματικα αυτοι στο pc1 μαλλον δε θελουν να πουλησουν.

Το εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα και ακομα να το στειλουν στο καταστημα τους για να το παραλαβω.

Πηρα και τηλεφωνο και λεει ¨κατι εχει γινει,θα σας ειδοποιησω.το πληκτρολογιο ειναι διαθεσιμο στο προμηθευτη(δηλαδη το eshop)".

Δε παω να δωσω 5Ε εξτρα για να φαω το καπελο του eshop,να πανε να πνιγουν.

Και μου το εχουν ξανακανει με κατι μνημες,οπου παλι 1 μερα ελεγε και τις εφεραν μετα απο 5.Πηγα και τις πηρα απο αλλου.

Οποτε υπαρχει κατι αλλο μεχρι 20-25 που να χει και φωτισμο?

παρε αυτο

https://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=25524&Itemid=0

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω καιρό τώρα μια αξιόπιστη action cam με καλό low light performance (στο οποίο οι περισσότερες φθηνές πάσχουν πολύ) και τελικά μετά από αρκετά συγκριτικά online κατέληξα στην Yi 4K, την οποία και έχω παραγγείλει από amazon και περιμένω να μου έρθει στα 275 ευρώ περίπου.

Έβγαλε χθες το βράδυ μια προσφορά το mediamarkt την Sencor 3CAM 4Κ02W στα 69 ευρώ με αρκετά καλά specs και προίκα:

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sencor-3cam-4k02w-1193546.html

H επόμενη τιμή στο skroutz είναι στα 99 ευρώ και αφορά το παλιότερο μοντέλο (4Κ01W) που τραβάει 4Κ στα 15 fps αντί για 30 που τραβάει η 02W.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ίδια ποιότητα με την Yi αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος που έχει εμπειρία σε αυτά μπορεί να βοηθήσει αν αξίζει να γυρίσω πίσω την Yi για refund, γιατί η διαφορά τιμής που προκύπτει αν η Sencor είναι αξιόλογη τελικά είναι πάνω από 200 ευρώ χωρίς να υπολογίζουμε και θήκη για την Yi.

Μια άλλη σκέψη είναι να τις δοκιμάσω και τις 2 και αντίστοιχα να γυρίσω κάποια από τις 2 πίσω.

Φίλε μου το *maps.me*Link.png Site: maps.me το χρησιμοποιούσα στην Ιταλία και ήταν αρκετά καλο (χωρίς ιντερνετ) το έχα και σε ios και σε android,  επίσης Link.png Site: triposo αυτή η εφαρμογη έχει τα μνημεία και σου κάνει εκφώνηση στα αγγλικα με πληροφορίες (τότε ηταν δωρεάν,τώρα νομίζω σου δίνει μερικά free) .

Αλλα θα σου πρότεινα με τα 1000 απο το αεροδρόμιο ακόμα να πάρεις μια ιταλική sim (προτείνω ΤΙΜ που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη)  

Θα κοστίσει γύρο στα 15-20Ε / 5gb αλλα θα σου λύσει τα χέρια ,τα τα βγάλει τα λεφτά στης 1η ωρα με το google maps και τις πληροφορίες για τα ΜΜΜ της ιταλίας.

η σιμ αυτη θα έχει μονο ιντερνετ δλδ?

όχι νούμερο κλπ?

Πολυ καγκουρε.

Δε θελω να ειναι τοσο φωτακια,σχηματα,ιστοριες.

Εν τω μεταξυ κοιταξα μπας και παραγγειλω τιποτα απο εξω και το ζαλμαν εξω παιζει πιο ακριβα.

Μου φαινεται θα κρατησω αυτο που εχω και τελος...

Για αυτο τι λετε?

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0554-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301

Πολυ καγκουρε.

Δε θελω να ειναι τοσο φωτακια,σχηματα,ιστοριες.

Εν τω μεταξυ κοιταξα μπας και παραγγειλω τιποτα απο εξω και το ζαλμαν εξω παιζει πιο ακριβα.

Μου φαινεται θα κρατησω αυτο που εχω και τελος...

Για αυτο τι λετε?

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0554-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301

Αυτό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200029834 γιατί δεν σου κάνει είπαμε?

• Like 1

Αυτό http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200029834 γιατί δεν σου κάνει είπαμε?

Μωρε μου κανει,το παραγγειλα αλλα οι τυπαδες απλα δε ψηνονται να το στειλουν.

Περιμενω μια βδομαδα να το στειλουν στο καταστημα για να το παρω.

Εχω παρει 3 τηλεφωνα ,λεει θα παρω τηλεφωνο το προμηθευτη να δω τι εγινε και θα σας καλεσω.

Ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Ψηθηκα για πρωτη φορα να γραφτω σκρουτζ να δωσω αρνητικη αλλα βλεπω οτι ηδη τους εχουν πλακωσει για αυτο η παρομοιο λογο αρκετοι.

Δε δινω το καπελο 6Ε στο  e-shop που το εχει ετσι για το γαμωτο,γιατι ειναι το ιδιο μαγαζι.

Μωρε μου κανει,το παραγγειλα αλλα οι τυπαδες απλα δε ψηνονται να το στειλουν.

Περιμενω μια βδομαδα να το στειλουν στο καταστημα για να το παρω.

Εχω παρει 3 τηλεφωνα ,λεει θα παρω τηλεφωνο το προμηθευτη να δω τι εγινε και θα σας καλεσω.

Ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Ψηθηκα για πρωτη φορα να γραφτω σκρουτζ να δωσω αρνητικη αλλα βλεπω οτι ηδη τους εχουν πλακωσει για αυτο η παρομοιο λογο αρκετοι.

Δε δινω το καπελο 6Ε στο  e-shop που το εχει ετσι για το γαμωτο,γιατι ειναι το ιδιο μαγαζι.

Περίμενε, έτσι και αλλιώς τα αληθινά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στην Ελληνική αγορά δυστυχώς σπανίζουν πλέον...  

Περίμενε, έτσι και αλλιώς τα αληθινά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στην Ελληνική αγορά δυστυχώς σπανίζουν πλέον...  

Μαλλον αυτο θα κανω,δε καιγομαι ετσι και αλλιως.

Αλλα το e-shop το εχει ετοιμοπαραδωτο στο Μενιδι και αυτοι απο εκει το παιρνουν μαλλον,οποτε δε ξερω γιατι καθυστερουν τοσο.

Εκτος και αν δε το χει ουτε το eshop στη πραγματικοτητα.

Μαλλον αυτο θα κανω,δε καιγομαι ετσι και αλλιως.

Αλλα το e-shop το εχει ετοιμοπαραδωτο στο Μενιδι και αυτοι απο εκει το παιρνουν μαλλον,οποτε δε ξερω γιατι καθυστερουν τοσο.

Εκτος και αν δε το χει ουτε το eshop στη πραγματικοτητα.

Και το e-shop θεωρητικά μόνο το έχει ετοιμοπαράδοτο, απλώς το διαπιστώνεις μετά την παραγγελία...

Έχει πάρει κανείς οικονομικά ακουστικά in-ear από ebay;  (γύρω στο 1-2 ευρώ που έχουν). 

Αν ναι μπορείτε να προτείνετε κάποια;

Εναλλακτικά από Ελλάδα;

Έχει πάρει κανείς οικονομικά ακουστικά in-ear από ebay;  (γύρω στο 1-2 ευρώ που έχουν). 

Εναλλακτικά από Ελλάδα;

http://www.welcomemarket.gr/wshop/index.php/categories/hlektronika_eidi/ixos-eikona/akoustika/grundig-00253-detail

• Like 1

Εναλλακτικά από Ελλάδα;

Ειχα παρει απο zapals κατι φθηνα.Για να ακους ραδιο και να μιλας καλα ειναι.Για μουσικη,δεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...