Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασύρματα BT ακουστικά <10 €, έχει δοκιμάσει κανείς (για τρέξιμο τα θέλει φίλος)?Έχω δει από κινεζομάγαζα κάμποσα με 5-6 €, να του πάρω κάποιο στην τύχη ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

Δημοσ.

Ασύρματα BT ακουστικά <10 €, έχει δοκιμάσει κανείς (για τρέξιμο τα θέλει φίλος)?Έχω δει από κινεζομάγαζα κάμποσα με 5-6 €, να του πάρω κάποιο στην τύχη ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

https://www.amazon.de/Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-JETech-Drahtlose-Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer/dp/B00Y6LSV6O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486637898&sr=8-1&keywords=JETech%C2%AE+Sport+Bluetooth+Wireless+Stereo+Headphone

• Like 1
Δημοσ.

Καμιά πρόταση για εσωτερικό HDD για data bank, 3 ή 4 TB, από γνωστή μάρκα κ αξιόπιστο μαγαζί, σε καλή τιμή / προσφορά?

Κι εξωτερικός εαν είναι κ βγαίνει, μου κάνει.....κ μου μένει κ η "θήκη" του.

Χρήση όπως είπα, data bank κ μόνο, οπότε η ταχύτητα δεν είναι βασική παράμετρος, όσο η σχέση E / ΤΒ κ η αξιοπιστία / μακροζωία (όσο μπορεί κανείς να την προβλέψει....).

Δημοσ.

Ψάχνω για backpack σε διαστάσες χειραποσκευής που μπορεί να μπει στο ντουλαπάκι των αεροπλάνων δηλαδή διαστάσεις 25x45x55 ,αντί να κουβαλάω χειραποσκευή δηλαδή , που να έχει αρκετή χωρητικότητα. Να είναι κάποια καλή μάρκα ώστε να κρατήσει. Budget max 150€

Δημοσ.

Ψάχνω για backpack σε διαστάσες χειραποσκευής που μπορεί να μπει στο ντουλαπάκι των αεροπλάνων δηλαδή διαστάσεις 25x45x55 ,αντί να κουβαλάω χειραποσκευή δηλαδή , που να έχει αρκετή χωρητικότητα. Να είναι κάποια καλή μάρκα ώστε να κρατήσει. Budget max 150€

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια οθόνη πισί η οποία δεν έχει HDMI αλλά vgaή όπως το λένε.σκέφτομαι επειδή έχω ένα παλιό αποκωδικοποιητή μπορώ να τον συνδέσω σε αυτήν για να βλέπω τηλεόραση; τι καλώδια θα θέλει;

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια οθόνη πισί η οποία δεν έχει HDMI αλλά vgaή όπως το λένε.σκέφτομαι επειδή έχω ένα παλιό αποκωδικοποιητή μπορώ να τον συνδέσω σε αυτήν για να βλέπω τηλεόραση; τι καλώδια θα θέλει;

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις να κανεις, αλλα γιατι δε παιρνεις εναν ανταπτορα;

Αν η μια συσκευη ειναι HDMI και η αλλη VGA, παιρνεις ενα καλωδιο HDMI με εναν ανταπτορα για VGA,αλλιως παιρνεις ενα καλωδιο VGA με ανταπτορα για HDMI.

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια οθόνη πισί η οποία δεν έχει HDMI αλλά vga ή όπως το λένε.σκέφτομαι επειδή έχω ένα παλιό αποκωδικοποιητή μπορώ να τον συνδέσω σε αυτήν για να βλέπω τηλεόραση; τι καλώδια θα θέλει;

Tι έξοδους έχει ο αποκωδικοποιητής σου?

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ρωτήσω κι εγώ για bluetooth handsfree. Έχω δει τις προτάσεις σας για τα Plantronics Explorer 50 και Plantronics M70. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο τρόπος που μπαίνουν στο αυτί. Δε θέλω να "σφηνώνει" στον πόρο του αυτιού, απλά να ακουμπάει (και ας χάνει λίγο σε ήχο). Με τα παλιά SE HBV-100 που είχα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

115670

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...