Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Έχει δίκιο ο φίλος τι βλακείες του προτείνει ο Ζαχαρής; Markopliktung, Neoplutisony αξίζουν μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ds150e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μμ ναι οκ...μαλλον θα ανοιξω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 καλημέρα, πηρα το lenovo tab essential 7" και θελω μια sd καρτα 32gb ... καποια προταση ? θα γραψω παιδικα στην καρτα οποτε θελω κατι γρηγορο ? ακομα θελω ραφακια τοιχου λεπτα διακριτικα για να βαλω βιβλια επανω ...στο κρεβατι διπλα στο κομοδινο απο επανω ... εχει καποιος να προτεινει κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 καλημέρα, πηρα το lenovo tab essential 7" και θελω μια sd καρτα 32gb ... καποια προταση ? θα γραψω παιδικα στην καρτα οποτε θελω κατι γρηγορο ? ακομα θελω ραφακια τοιχου λεπτα διακριτικα για να βαλω βιβλια επανω ...στο κρεβατι διπλα στο κομοδινο απο επανω ... εχει καποιος να προτεινει κατι ? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc32da-eu-evo-plus-32gb-micro-sdhc-class-10-adapter-p-PER.576944 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα Ψάχνω λαμπες LED με σπειρωμα Ε27 με πραγματική απόδοση πάνω απο 1000 Lumens (Warm White) επώνυμη (κατά το δυνατόν) για φωτισμο υπνοδωματίου και σε λογικό κόστος Θα αντικαταστήσει μια υπέροχη (αλλα ενεργοβόρα) Philips αλογόνου 100W Από Ελλάδα μαλλον. Έχουμε καμμιά πρόταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα Ψάχνω λαμπες LED με σπειρωμα Ε27 με πραγματική απόδοση πάνω απο 1000 Lumens (Warm White) επώνυμη (κατά το δυνατόν) για φωτισμο υπνοδωματίου και σε λογικό κόστος Θα αντικαταστήσει μια υπέροχη (αλλα ενεργοβόρα) Philips αλογόνου 100W Από Ελλάδα μαλλον. Έχουμε καμμιά πρόταση ; http://www.kafkas.gr, έχει και φυσικά καταστήματα (http://corporate.kafkas.gr/s/katastimata-341.htm?lang=el&_ga=1.114381326.869256.1473255223)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa 7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ψαχνω iphone se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω για συστηματάκι παρκαρίσματος με κάμερα, μάλλον καλύτερα ασύρματο, μαζί με οθονίτσα στν οποία σου δείχνει μόλις βάλεις όπισθεν. Έχω βρει περίπου στα 40 € σε ebay, aliexpress οπότε θα πάρω κάποιο απ'αυτά. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο; γιατί αν το πάρεις από δω χρεώνουν πολύυυ παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ds150e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω για συστηματάκι παρκαρίσματος με κάμερα, μάλλον καλύτερα ασύρματο, μαζί με οθονίτσα στν οποία σου δείχνει μόλις βάλεις όπισθεν. Έχω βρει περίπου στα 40 € σε ebay, aliexpress οπότε θα πάρω κάποιο απ'αυτά. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο; γιατί αν το πάρεις από δω χρεώνουν πολύυυ παραπάνω... εχω παρει δυο σετ, ενα με οθονη και ενα με καθρεφτη που ειναι οθονη. Το 2ο δε με ικανοποιησε λόγω της φωτεινότητας του, θα σας πρότεινα να παρετε το πρώτο. Ολα απο το αλιμπαμπα αγορασμένα απο τους κιτρινοιαρηδες Προσοχή μονο, εαν εχετε γερμανικό αμαξι θα χρειαστειτε λιγο κοπο παραπανω στην εγκατασταση (ενα ρελε και γραμμη απευθείας απο τη μπαταρία) για να δουλεψει. Εμενα στο opel astra g μου το εκανε (αναβόσβηνε η καμερα οταν εβαζα μπροστα τη μιζα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 εχω παρει δυο σετ, ενα με οθονη και ενα με καθρεφτη που ειναι οθονη. Το 2ο δε με ικανοποιησε λόγω της φωτεινότητας του, θα σας πρότεινα να παρετε το πρώτο. Ολα απο το αλιμπαμπα αγορασμένα απο τους κιτρινοιαρηδες Προσοχή μονο, εαν εχετε γερμανικό αμαξι θα χρειαστειτε λιγο κοπο παραπανω στην εγκατασταση (ενα ρελε και γραμμη απευθείας απο τη μπαταρία) για να δουλεψει. Εμενα στο opel astra g μου το εκανε (αναβόσβηνε η καμερα οταν εβαζα μπροστα τη μιζα). Σ ευχαριστω πολύ! Σε ford είναι να μπει, φαντάζομαι αν το πάω σε ένα ηλεκτρολόγο, με κανά 20άρικο θα μου το εγκαταστήσει; Ή έχει οδηγίες να το κάνω και μόνος; Αν έχεις λινκ από το δοκιμασμένο στείλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σ ευχαριστω πολύ! Σε ford είναι να μπει, φαντάζομαι αν το πάω σε ένα ηλεκτρολόγο, με κανά 20άρικο θα μου το εγκαταστήσει; Ή έχει οδηγίες να το κάνω και μόνος; Αν έχεις λινκ από το δοκιμασμένο στείλε Με ενδιαφέρει κι εμενα. Στείλε link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
microthrust Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά!! Ψάχνω 3-4 παιχνίδια που δεν υπάρχουν πια στα ελληνικά μαγαζιά του σκρουτζ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα WWE 13, WWE 2K14 , WWE 2K15, WWE2K16 για PC είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό ?? Για pc από το 2κ15 και πάνω δες αυτά (είναι τύπου σκρουντζ): http://www.allkeyshop.com/ https://isthereanydeal.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εναν αξιόπιστο θερμοπομπο γύρω στα 30€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πιστολακι μαλλιών μεχρι 30-35 ευρώ (προτιμώ media markt λογω έκπτωσης, δεν είναι απαραίτητο ομως) Το θελω για δωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ds150e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σ ευχαριστω πολύ! Σε ford είναι να μπει, φαντάζομαι αν το πάω σε ένα ηλεκτρολόγο, με κανά 20άρικο θα μου το εγκαταστήσει; Ή έχει οδηγίες να το κάνω και μόνος; Αν έχεις λινκ από το δοκιμασμένο στείλε λογικα δε θα εχετε θεμα, ξεκινηστε μονος και στην πορεια βλεπετε αν χρειαζεται ηλεκτρολογος... εγω πηγα καθως δεν ειχα κουραγιο/χρονο. 30€ μου πηρε, απλο ειναι ολοι το κανουν πιστευω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα