sts4x4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω τιμονιέρα με συμβατότητα σε ps3 και pc για τον υιό μου (και εμένα τον χαζομπαμπά!!!). Με ενδιαφέρει να είναι κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο με συμπαθητική τιμή. Καμιά πρόταση οι γνώστες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikhgoros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καλησπερα ψαχνω για κλιματιστικο για χωρο 45 -50 τετραγωνικων ποσα btu πρεπει να ειναι ? προτεινετε κανενα value for money ??? ευχαριστωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αδιάφορο, εγώ έχω πάντα από κάτω ένα τέτοιο: Τι είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό? Προστατευτικό κάλυμμα πλάκας ηλεκτρικού σιδερου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ψαχνω για ενα φουρνο μικροκυματων για περιστασιακη οικιακη χρηση. Οικονομικό βεβαια, αλλα οχι και τον φθηνωτερο της αγορας. Σε ποιες εταιριες πρεπει να να επικεντροθω, και σε τι ευρος ισχυος (ποσα Watt) και χωριτηκοτητας (λίτρα) να ψαξω; Ειναι για δυο ατομα μεγαλης ηλικιας , αρα δεν πρεπει να ειναι και δυσκολος στον χειρισμό του. Δεν θελω εστιες, ουτε να ψηνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristina_k Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα,κοιτάω να αγοράσω ένα ps4 δεν με πειράζει να είναι είτε 500gb είτε 1tb θέλω όμως το καλύτερα το slim μοντέλο.Έχω βρει προσφορά στο you.gr στα 264 ευρώ.Τι λέτε,να το αγοράσω τώρα ή να περιμένω λίγο ακόμα μήπως βγει κάποιο πακετάκι τα χριστουγέννα πάνω-κάτω στην ίδια τιμή; Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Περίμενε μέχρι τα χριστούγεννα Όλο και μερικά € θα γλυτωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ψαχνω για ενα φουρνο μικροκυματων για περιστασιακη οικιακη χρηση. Οικονομικό βεβαια, αλλα οχι και τον φθηνωτερο της αγορας. Σε ποιες εταιριες πρεπει να να επικεντροθω, και σε τι ευρος ισχυος (ποσα Watt) και χωριτηκοτητας (λίτρα) να ψαξω; Ειναι για δυο ατομα μεγαλης ηλικιας , αρα δεν πρεπει να ειναι και δυσκολος στον χειρισμό του. Δεν θελω εστιες, ουτε να ψηνει https://www.skroutz.gr/s/2713919/Samsung-ME711K.html Τον εχω στην μανα μου 85 χρονων και τα καταφερνει μια χαρα στο χειρισμο. Με περιστροφικους διακοπτες μονο . Ειχ ψαξει πολυ και οσοι εβρισκα ηταν με lcd και κουμπακια κλπ για ρυθμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κάρτα μνήμης για Xiaomi Yi Home Security Camera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κάρτα μνήμης για Xiaomi Yi Home Security Camera Δέχεται μόνο Micro SD cards μέχρι 32 GB... http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles-tablets-accessories/memory-cards/kingston-flash-memory-card-32-gb-microsdhc-uhs-i-sdca3-32gb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Φίλοι ψάχνω για βραστήρα για απλή χρήση, να είναι λίγο ποιοτικός, με αυτοματισμό.Εύκολο στην χρήση νομίζω είναι σημαντικό.Τι προτείνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 υπαρχει περίπτωση να βρουμε οικονομικο projector με hdmi KAI scart εξοδο? 1080 αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 υπαρχει περίπτωση να βρουμε οικονομικο projector με hdmi KAI scart εξοδο? 1080 αναλυση? https://www.chinavasion.com/china/wholesale/LED_Projectors/HD_Projectors/3800-Lumens-LED-Projector-Black/ + http://www.ebay.com/itm/1080P-HDMI-to-SCART-Composite-Stereo-Audio-Video-Converter-Adapter-For-HDTV-DVD-/291925353827?hash=item43f81b6563:g:iKMAAOSwiDFYRP9h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benrgv Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω https://www.skroutz.gr/s/448720/Kenwood-KM282-Prospero.html τί λέτε? Με ταβάνι τα 200,00ευρώ έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα