spot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν πέσει στην αντίληψη σας κάποιος φούρνος μικροκυμάτων σε προσφορά, με ενδιαφέρει. Όχι κάτι "εξωτικό", έναν απλό φούρνο χρειαζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris_an Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ψαχνω ενα οικονομικο σιδερο αξιοπιστο ατμου με buget μεχρι 80 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ψαχνω ενα οικονομικο σιδερο αξιοπιστο ατμου με buget μεχρι 80 ευρω Rowenta DW8112 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να αγοράσω μερικά τηγάνια σε διάφορα μεγέθη εννοείται αντικολλητικα κτλπ Ξέρετε κανένα μαγαζί από αθηνα που να έχει ποικιλία και σε καλές τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να αγοράσω μερικά τηγάνια σε διάφορα μεγέθη εννοείται αντικολλητικα κτλπ Ξέρετε κανένα μαγαζί από αθηνα που να έχει ποικιλία και σε καλές τιμές; lidl αυτή το βδομάδα αν θυμάμαι καλά είχε τηγάνια με κεραμική επίστρωση. Αν έχεις κανένα κοντά σου, ρίξε μια ματιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος Ευχαριστώ θα κοιτάξω και εκεί να δω τι παίζει. Τα έχει κανείς τα τηγάνια του lidl; Αξίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 έχω πάρει γι' αυτό και στο πρότεινα. μια χαρά vfm είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkamas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, Έχετε να προτείνεται κανένα table στις 8' ιντσες μου τουλάχιστον 2GB ram το οποίο να έχει καλό vfm. Το budget είναι το πολύ 150 ευρώ (άλλα όσα λιγότερα τόσο καλύτερα) και δεν έχω πρόβλημα είναι είναι από Ελλάδα είτε από Κίνα είτε από αλλού (πχ amazon). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, Έχετε να προτείνεται κανένα table στις 8' ιντσες μου τουλάχιστον 2GB ram το οποίο να έχει καλό vfm. Το budget είναι το πολύ 150 ευρώ (άλλα όσα λιγότερα τόσο καλύτερα) και δεν έχω πρόβλημα είναι είναι από Ελλάδα είτε από Κίνα είτε από αλλού (πχ amazon). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! teclast x98 plus II με 4gb ram https://www.aliexpress.com/store/product/Teclast-X98-Plus-II-9-7-Intel-Z8300-Android-5-1-Windows-10-Dual-OS-Quad/1726325_32722101256.html 130 ευρώ σε 4 μέρες... Ίσως η καλύτερη επιλογή με τόσα λίγα λεφτά απλα είναι 10" αλλά αξίζει... Δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά με τα 8άρια κ είναι πιο βολικά κατα την άποψη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ταμπλεταρα!! Τσαμπα πράμα τα 130€ που ζητάει γ αυτα π δίνει είναι 100% vfm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος Ευχαριστώ θα κοιτάξω και εκεί να δω τι παίζει. Τα έχει κανείς τα τηγάνια του lidl; Αξίζουν; Ειναι πολυ καλα και εγω αυτα χρησιμοποιω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ψάχνω για φθηνη κάμερα αυτοκινήτου (μπροστα) απο εξωτερικό μεχρι 25-30 ευρώ, οσο το δυνατόν καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ειναι μικρό το ποσό και θα έχει μάπα ανάλυση δεν θα σ αρέσει. Βαλε κάτι παραπάνω καλύτερα. Και μην ξεχνάς την νομοθεσία (βάση νομοθεσίας ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ επειδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων) μόνο σε Ρωσια και Αμερικη είναι νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας, Έχετε να προτείνεται κανένα table στις 8' ιντσες μου τουλάχιστον 2GB ram το οποίο να έχει καλό vfm. Το budget είναι το πολύ 150 ευρώ (άλλα όσα λιγότερα τόσο καλύτερα) και δεν έχω πρόβλημα είναι είναι από Ελλάδα είτε από Κίνα είτε από αλλού (πχ amazon). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_366652.html Εγώ πάντως με το budget σου θ' αγόραζα αυτό: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_286366.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueaegean Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ψάχνω για φθηνη κάμερα αυτοκινήτου (μπροστα) απο εξωτερικό μεχρι 25-30 ευρώ, οσο το δυνατόν καλύτερη 11/11/16 $36,92 (περιπου €33) https://www.aliexpress.com/store/product/Action-Camera-Full-HD-DVR-Sport-DV-SJ4000-upgrade-version-30m-Wifi-receiver-1080P-Helmet-Waterproof/608605_32231073816.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα