Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

... Επειδη το θελω συντομα λέω να πάρω αυτό εδώ

http://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html

Ειναι ανταξιο των xiaomi;

Οχι, καμία σχέση...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπαρχει κανενα power bank Που να αξιζει κοντα στο 20ρικο στα 10kmah? Το TPLINK ειναι πολυ παχυ και δε με βολευει.. Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει xiaomi 10k ετοιμοπαραδοτο? Στο σκρουτζ λεει μετα απο παραγγελια και δε βολευει καθολου.. Πηγα Public σκατα τιμες 86 euro εκανε ενα 10κ που ειχαν, ελεος ρε.

1.Υπαρχει κανενα power bank Που να αξιζει κοντα στο 20ρικο στα 10kmah?...2.  Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει xiaomi 10k ετοιμοπαραδοτο? ...

1. Ψεύτικα 10000mAh πολλά, αληθινό ίσως μόνο το TP-LINK PB10400...

2. Fake αρκετά, original κανένα...

1. Ψεύτικα 10000mAh πολλά, αληθινό ίσως μόνο το TP-LINK PB10400...

2. Fake αρκετά, original κανένα...

Να το παρω? Αξιζει δηλαδη το TP-LINK PB10400? Απλα ειναι παχυ και δεν ξερω που θα το βαζω.

Επισης να ρωτησω ερχεται μαζι με τα καλωδια φορτισης usb? Γιατι εγω δεν εχω..

Να το παρω? Αξιζει δηλαδη το TP-LINK PB10400? Απλα ειναι παχυ και δεν ξερω που θα το βαζω.

Επισης να ρωτησω ερχεται μαζι με τα καλωδια φορτισης usb? Γιατι εγω δεν εχω..

Eγώ αν ήθελα ετοιμοπαράδοτο θα αγόραζα το TP-LINK TL-PB15600 (http://www.tp-link.com/en/products/details/TL-PB15600.html) ανεξάρτητα αν είναι παχύ ή αδύνατο...

Κανένα δεν έχει στη συσκευασία καλώδιο OUT μόνο IN...

Τι εννοεις? Εχει καλωδια ΙΝ? Δηλαδη ποιο?

Ξυπνάμε! To καλώδιο (ENA) που φορτίζει το Power Bank μέσω μετασχηματιστή DC 5V / 2.4 ή περισσότερα A, τα καλώδια που φορτίζουν οι συσκευές σου και ο μετασχηματιστής είναι δικά σου...

Package contents:

Power Bank TP-LINK TL-PB15600

Micro USB Cable

User Guide

1266_large_7_20160326202239.jpg

Λολ εγω κατι εντελως διαφορετικο ειχα διαβασει, my bad ειμουν και απο κινητο. Λοιπον καταρχας ευχαριστω για τη βοηθεια. Πηγα πηρα το 10κ tp link. Απλα θελω τωρα να μαθω αν πρεπει να το φορτισω η να το αφησω να αδειασει, και επισης αν χρειαζεται ενα μεγαλο φορτισμα για να δουλεψει σωστα και τελος αν εχει σημασια σε ποια εισοδο θα συνδεσω το ταμπλετ απο τις 2 που εχει για να φορτισω.. Εχει 1 γραμμουλα τωρα

Επισης τελικα δεν ειναι και τοσο μεγαλο, χωραει ανετα σε τσαντακι /τσεπη.

Θανκς

Ξυπνάμε! To καλώδιο (ENA) που φορτίζει το Power Bank μέσω μετασχηματιστή DC 5V / 2.4 ή περισσότερα A, τα καλώδια που φορτίζουν οι συσκευές σου και ο μετασχηματιστής είναι δικά σου...
Package contents:
Power Bank TP-LINK TL-PB15600
Micro USB Cable
User Guide

1266_large_7_20160326202239.jpg

Λολ εγω κατι εντελως διαφορετικο ειχα διαβασει, my bad ειμουν και απο κινητο. Λοιπον καταρχας ευχαριστω για τη βοηθεια. Πηγα πηρα το 10κ tp link. Απλα θελω τωρα να μαθω αν πρεπει να το φορτισω η να το αφησω να αδειασει, και επισης αν χρειαζεται ενα μεγαλο φορτισμα για να δουλεψει σωστα και τελος αν εχει σημασια σε ποια εισοδο θα συνδεσω το ταμπλετ απο τις 2 που εχει για να φορτισω.. Εχει 1 γραμμουλα τωρα

Επισης τελικα δεν ειναι και τοσο μεγαλο, χωραει ανετα σε τσαντακι /τσεπη.

...

Aστο ν΄αδειάσει τελειώς μετά φόρτισε το τελείως και επανέλαβε το ίδιο 4-5 φορές...
  • Like 1

θήκη αδιαβροχη για iphone 4s είδα αυτη http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/thikes/Sentio-Thikh-Waterproof-mexri-5-5-Black-ZOE0501.htm

δεν θέλω κάτι ακριβό απλά έτσι για να βγάλω καμια φώτο για αλλαγή :P

Παιδιά μιας και είναι η εποχή, κάνα στρώμα αέρα για camping έχετε να προτείνετε;
Είχα πάρει ένα Campus διπλό, αλλά στο 3ο camping έβγαλε μια τρύπα να (στο πάνω μέρος κιόλας)
Υπάρχει κάτι έτσι λίγο πιο αξιόπιστο ή όλα τα ίδια είναι;

Να πάω σε κανα Praktiker και ότι βρω πχ;

Στο μεταξύ είχε πάρει το μάτι μου ένα campaign crowd funding τύπου για ένα self-inflating, αλλά δεν το βρίσκω παρά το αβυσσαλέο google search που έκανα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...