Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To connect a Bluetooth Keyboard, Mouse, or Other Device:

• Turn on your device and make it discoverable.

• Select the Start 15438_en_1 button, then select Settings > Devices > Bluetooth.

• Turn on Bluetooth > select the device > Pair.

• Follow any more instructions if they appear.

Αρχικα συγγνωμη αν σε ζαλιζω...Την παραπάνω διαδικασια την κανω για ολες τι bt συσκευες, οπως και για το πληκτρολογιο, το οποιο εχει κουμπακι connect. Το ποντικι ομως ειναι το προβλημα, δεν εχει καποιο κουμπακι για να το κανει ανιχνευσιμο, ουτε βρισκει κατι ο υπολογιστης στην αναζητηση bt.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχικα συγγνωμη αν σε ζαλιζω...Την παραπάνω διαδικασια την κανω για ολες τι bt συσκευες, οπως και για το πληκτρολογιο, το οποιο εχει κουμπακι connect. Το ποντικι ομως ειναι το προβλημα, δεν εχει καποιο κουμπακι για να το κανει ανιχνευσιμο, ουτε βρισκει κατι ο υπολογιστης στην αναζητηση bt.

Το ποντίκι δεν έχει Switch ON / OFF?

Το ποντίκι δεν έχει Switch ON / OFF?

Εχει ναι.Το πληκτρολογιο εχει και ξεχωριστο κουμπι, connect, το οποιο ειναι για τη ζευξη, κατι που λειπει απο το ποντικι.

Εχει ναι.Το πληκτρολογιο εχει και ξεχωριστο κουμπι, connect, το οποιο ειναι για τη ζευξη, κατι που λειπει απο το ποντικι.

Παίξε λίγο με το ON / OFF του, οι οδηγίες στο manual τι λένε?

Παίξε λίγο με το ON / OFF του, οι οδηγίες στο manual τι λένε?

Δεν αναφερουν καθολου το ποντικι, μονο το πληκτρολογιο...!!!Αφου δν το χω σπασει μεχρι τωρα...Τελος παντων,σε ευχαριστω...

Δεν αναφερουν καθολου το ποντικι, μονο το πληκτρολογιο...!!!Αφου δν το χω σπασει μεχρι τωρα...Τελος παντων,σε ευχαριστω...

Τελικά δουλεύει με το ON / OFF?

Οχι....Και τηλεφωνο να τους παρω,δε νομιζω να ξερουν...Ουτε στην επισημη σελιδα της ωμεγα βρηκα κατι...

Βγάλε και ξαναβάλε τις μπαταρίες, δεν γίνεται να μην δουλεύει, το έχω κάνει πριν καιρό δώρο στο βαφτιστήρι μου και δούλεψε αμέσως...

Βγάλε και ξαναβάλε τις μπαταρίες, δεν γίνεται να μην δουλεύει, το έχω κάνει πριν καιρό δώρο στο βαφτιστήρι μου και δούλεψε αμέσως...

Εβγαλα τις μπαταριες και μετα απο πολλα on/off μου το εμφανιζει ως αγνωστη συσκευη, ομως δεν κανει με τπτ ζευξη..Αναφερει καποιο σφαλμα,

καλημερα ψαχνω για καλοδιο hdmi 10 μετρα ν σθνδεσω υπολογιστη με προτζεκτορα για παιχνιδια και ταινιες

http://www.banggood.com/Vention-VAA-B04-3D-1080P-Gold-Plated-Male-Male-1_4V-HDMI-Cable-0_5m1m3m5m10m-p-1036581.html

http://www.banggood.com/HDMI-2_0-4K-3D-HD-1080P-High-Speed-to-HDMI-Cable-10m-Gold-Plated-Connector-For-PSP-Xbox-PC-Apple-TV-p-1053487.html

P.S: Oσο μικρότερο AWG (δηλαδή όσο μεγαλύτερη διατομή) τόσο καλύτερα...

Μιας και ψάχνω για ηλεκτρικά είδη -κουζίνες, πλυντήριο, ψυγεία. Αναμένουμε εκτυπώσεις σύντομα?

Τι εννοεί ο ποιητής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...