kob6931 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Aν έχεις παρακολουθήσει και -φυσικά καταλάβει- την συζήτηση μιλάμε για αγορά δύο αξιοπρεπών κλιματιστικών Inverter με budget 800-1000 € max! Εχεις να προτείνεις κάτι made in Japan σ' αυτά τα λευτά? P.S: Για μας είναι ήδη ακριβά αυτά των 500 €, αυτά των 2500 € απλά...δεν υπάρχουν! Η ένστασή μου ήταν στην αναφορά σου ότι δεν υπάρχουν κλιματιστικά "made in japan". Στα χρήματα που διαθέτει ο φίλος, προφανώς τα inventor που πρότεινες είναι πολύ καλή λύση αφού παρέχουν και πολυετή εγγύηση.Δεν τα έχω δουλέψει, αλλά θα τα δοκίμαζα αν το bugdet μου ήταν περιορισμένο... Καλημέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. Ψαχνω ενα μπλεντερ για smoothies να ειναι αρκετα δυνατο ετσι ωστε να διαλύει και τις ινες!... Kenwood Smoothie Maker SB327 Braun JB 3060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα αθόρυβο / παθητικής ψύξης mini pc, που να μην υπολείπεται όμως σε επιδόσεις για μέση χρήση, και βρήκα το ακόλουθο barebone με τον Intel i5 5200U & 5250U στα 223$ και 238$ αντίστοιχα. Μια μικρή ανησυχία έχω λόγω Aliexpress...έχω ψωνίσει αρκετές φορές από εκεί και έχει χρειαστεί να καταφύγω 3-4 φορές στη διαδικασία διαιτησίας και να πω την αλήθεια δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. ...το καλό όμως είναι ότι αγοράζοντας από εκεί θα έχω και 7.5% CashBack... Η ίδια εταιρεία έχει χωριστή σελίδα δική της, όπου επιτρέπει τη χρήση Paypal, αλλά η τιμή είναι 40$ πιο ακριβή + χρεώνει άλλο τόσο τα μεταφορικά, οπότε η χρηματική διαφορά αυξάνει ασύμφορα. Βέβαια το Paypal καλύπτει και τα έξοδα επιστροφής, αν χρειαστεί, που αξίζει να ληφθεί υπόψει...και στο Ali ο πωλητής λέει θα πληρώσει μέχρι 30$ τον πρώτο καιρό, αλλά δεν το πολυεμπιστεύομαι να πω την αλήθεια. Για να προλάβω επισημάνσεις, ο πωλητής δέχεται να τα στείλει με NL Post κι όχι DHL αλλά για κάποιο λόγο λέει ότι επειδή το βάρος υπερβαίνει τα 2κιλά θα πρέπει να στείλει δύο πακέτα (ένα για το μινι πισι κι ένα δεύτερο για τα παρελκόμενα) και γι αυτό θέλει 15$ επιπλέον. Αξίζει λέτε σε αυτά τα χρήματα; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, ψαχνω για σταθερο τηλεφωνο με δυνατο ηχο για ηλικιωμενους. Γνωριζει καποιος κανενα με αυτο το χαρακτηριστικο; Βολευει η αγορα απο το e-shop και germanos vodafone wind αν εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μαγνητικό micro USB καλώδιο φόρτισης. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο, καλώς. Αλλιώς θα ήθελα να ξέρω τι να προσέξω. Όχι τόσο για θέμα κόστους, αλλά για θέμα χρόνου. Θα παραγγείλω από Κίνα και δε θέλω να περιμένω επιπλέον μήνες για ένα καλώδιο που είναι μάπα. Ευχαριστώ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για full hd camera γύρω στα 300€ για να μείνουν 60-80€ για τρίποδο κ κάρτα μνήμης αν κάποιο all ιν ονε παίζει στα 350-380€ δεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Kenwood Smoothie Maker SB327 Braun JB 3060 Ευχαριστω για την απαντηση. Ειναι δοκιμασμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia ni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αναζητούνται οικονομικές και αξιόπιστες προτάσεις για τα εξής: 1 Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης, έως 45εκ πλάτος, άνω των 5 κιλών και τουλάχιστον Α+ 2 Τηλεόραση σμαρτ άνω των 32 ιντσών Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, ψαχνω για σταθερο τηλεφωνο με δυνατο ηχο για ηλικιωμενους. Γνωριζει καποιος κανενα με αυτο το χαρακτηριστικο; Βολευει η αγορα απο το e-shop και germanos vodafone wind αν εχουν. Panasonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για full hd camera γύρω στα 300€ για να μείνουν 60-80€ για τρίποδο κ κάρτα μνήμης αν κάποιο all ιν ονε παίζει στα 350-380€ δεκτο http://stechi.skroutzstore.gr/p.Canon-EOS-1200D-Kit-EF-S-18-55-DCIII.998818.html http://www.placemall.gr/cullmann-alpha-2200-tripod-incl.-3-way-head-eu-11645197 http://www.katerelos.gr/product/38818/samsung-microsdxc-evo-64gb-class-10-adapter.html?ref=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πολυμηχάνημα printer-scanner-copier οικιακή χρήση οικονομικά μελάνια έως ~100ευρω ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πολυμηχάνημα printer-scanner-copier οικιακή χρήση οικονομικά μελάνια έως ~100ευρω ευχαριστώ Εδώ είσαι. Και δώρο ένα σετάκι μελάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κλιματιστικό 12-18.000 BTU, κατά προτίμηση ωραίο και στην εμφάνιση (ιδανικά να είναι μαύρος καθρέφτης) γιατί είναι να μπει σε σαλόνι σε καινούριο σπίτι? Είδα αυτό το morris που είναι συμπαθητικό.. http://www.skroutz.gr/s/7366421/Morris-DCIN-36108.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπερα,θα ηθελα να μου προτεινετε 2 καμερες ασφαλειας,η μια θα βρισκεται στον εσωτερικο χωρο και η αλλη στον εξωτερικο χωρο.Αυτο που με ενδιαφερει κατα βαση ειναι να εχω εικονα στο κινητο/υπολογιστη μου.Να αναφερω απλως οτι η εξωτερικη καμερα πρεπει να ειναι αντοχης γιατι θα μπει σε σημειο που υπαρχει κοντα θαλασσα και απο τον αερα θα τρωει πολλα αλατα.Το Budget μου δεν εχει οριστει γιατι δεν ξερω για τις αναγκες μου αυτες ποσο κοστιζουν,αλλα ειναι προτιμοτερο οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι θα μπουν αλλες 6 (3 εσω.+3 εξω.) σε συντομο χρονικο διαστημα.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καθώς δε είναι ανοιχτό το θέμα "Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει;" Και ψάχνω σε καλή τιμή ένα ps4. Έχει βάλει ο κωτσόβολος αυτήν Site: PS4kotsos το οποίο είναι Sony Κονσόλα PS4 1TB C Chassis & Uncharted 4 Το Τέλος Ενός Κλέφτη Game & Δώρο DualShock 4 Wireless PS4 Gamepad - Χαμηλότερη στο skroutz Site: PS4 skroutz στα 397 χωρίς όμως 2ο χειριστήριο οπότε μιλάμε για ένα 10-12 % κάτω ? τι λέτε αξίζει η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα