Amix Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια.. Φιλος ψαχνει ασυρματο τηλεφωνο απο 15 εως 30ε..κατι απλο.Δεν παιρνει τηλεφωνα απλα χαλασε το ενσυρματο που ειχε και θελει να παρει ασυρματο. Επισης ψαχνω bluetooth ηχεια για κινητο κατι καλο και φθηνο εως 15-20ε. Απο Ελλαδα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ... 1. Φιλος ψαχνει ασυρματο τηλεφωνο απο 15 εως 30ε..κατι απλο.Δεν παιρνει τηλεφωνα απλα χαλασε το ενσυρματο που ειχε και θελει να παρει ασυρματο. 2, Επισης ψαχνω bluetooth ηχεια για κινητο κατι καλο και φθηνο εως 15-20ε. Απο Ελλαδα. ... 1. Panasonic KX-TG1611 2. Genius SP-906BT ProMini X2 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ραδιο cd αυτοκινητου μαξ 50 usb απαραιτητο. aux καλοδεχουμενο! 1din αφαιρουμενη προσοψη αγορα απο οπουδηποτε αυτο καλο ειναι; http://www.mediamarkt.gr/el/product/_felix-fx-291-bt-1170388.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για αντικολλητικό τηγάνι, με μία αναζήτηση είδα ότι ο zacharis είχε προτείνει blaumann (δεν την ξέρω) και tefal. Βρήκα αρκετά αλλά δεν ξέρω τις μάρκες...: Αυτά τα 2 blaumann Κάποια tefal Blaumann x3 Forest Line Berlinger Haus x3 Cenocco x3 Royalty Line x3 Herzog Marble x3 Έχετε γνώμη? Και άλλη πρόταση δεκτή, βεβαίως βεβαίως Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από s2117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ραδιο cd αυτοκινητου μαξ 50 usb απαραιτητο. aux καλοδεχουμενο! 1din αφαιρουμενη προσοψη αγορα απο οπουδηποτε αυτο καλο ειναι; http://www.mediamarkt.gr/el/product/_felix-fx-291-bt-1170388.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5# Pioneer MVH-180UB Sony DSX-A40UI P.S: Και ξεχνάς τα Felix...the cat και όλα τα παρόμοια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 καλησπέρα ψάχνω ένα adaptor που να γυρνάει το φισάκι ρεύματος σε μορφή 8 σε αμερικάνικου τύπου... Δηλ έχω ένα καλώδιο 8ράκι σαν αυτά που μπαίνανε στα παλια στερεοφωνικα ραδιοφωνα κλπ και θέλω να συν΄δεσω πάνω του αμερικάνικο φορτιστή!!! καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 καλησπέρα ψάχνω ένα adaptor που να γυρνάει το φισάκι ρεύματος σε μορφή 8 σε αμερικάνικου τύπου... Δηλ έχω ένα καλώδιο 8ράκι σαν αυτά που μπαίνανε στα παλια στερεοφωνικα ραδιοφωνα κλπ και θέλω να συν΄δεσω πάνω του αμερικάνικο φορτιστή!!! καμια ιδέα? Mην μπλέκεσαι με αντάπτορες, αγόρασε ένα τέτοιο καλώδιο http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=USA+Power+Cord&LH_ItemCondition=3&LH_BIN=1&LH_FS=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XUSA+2+PIN+Power+Cord.TRS2&_nkw=USA+2+PIN+Power+Cord&_sacat=0 (το βρίσκεις εύκολα και στην Ελλάδα) δηλαδή με US (Type A) plug... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κάποια φτηνή λύση για ασύρματο trackball/mouse; Για Android TV Box το ήθελα, το ιδανικό θα ήταν αυτά που είναι στον αέρα (να έκανα gestures στον αέρα κι έτσι), αλλά και στο eBay που βλέπω, το πιο φτηνό trackball (αν το ψάχνω σωστά) είναι γύρω στο 20ευρω http://www.ebay.com/itm/Y-10W-Wireless-Handheld-USB-Trackball-Mouse-Air-Mouse-For-Laptop-Android-/262455386355?hash=item3d1b8f60f3:g:6l0AAOSwR5dXRx4Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για εξωτερικό σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (1TB ας πούμε ) με max budget 100€.Αγορά από Ελλάδα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besddimo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για πλυντήρια (ρούχων και πιάτων) αλλά γενικά δεν έχω ιδέα και ούτε τα πολυβιάζομαι. Με αφορμή το "χωρίς ΦΠΑ" του Κωτσόβολου όμως σκέφτηκα πως ίσως τώρα είναι ευκαιρία. Τελικά σε ρούχων που κοίταξα έχει μόνο Bosch, Siemens, NEF, Πίτσος και σε όσα κοίταξα, οι τιμές με την έκπτωση είναι αρκετά πάνω από αυτές του Σκρούτζ. Οπότε ψάχνω αλλά όχι στον Κώτς. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη μιας και όπως είπα, δεν έχω ιδέα. Ψάχνω για κάτι καλό (ας κοστίζει κάτι παραπάνω αν αξίζει. Όχι δλδ να πληρώσω μόνο και μόνο τη φίρμα). Πλυντήριο ρούχων - από 8kg και πάνω - ενεργειακή κλάση Α+++ και πάνω - μπροστινή πόρτα Πλυντήριο πιάτων - εντοιχιζόμενο 45cm (γιατί για τόσο υπάρχει πρόβλεψη. Αν τα μεγαλύτερα είναι τόσο πολύ καλύτερα που να αξίζει μετατροπή στα ντουλάπια, θα το σκεφτώ) - ενεργειακή κλάση Α++ και πάνω Ευχαριστώ ΥΓ: Υπάρχει κάποιο καλό φόρουμ που να ασχολούνται με πλυντήρια μιας και εδώ είμαστε κυρίως τεχνολογία; ΥΓ2: Η Τeka δεν έχει πια προσφορές εκθεσιακών/stock; YΓ3: Ενδιαφέρον άρθρο για όποιον ψάχνει. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από besddimo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για πλυντήρια (ρούχων και πιάτων) αλλά γενικά δεν έχω ιδέα και ούτε τα πολυβιάζομαι. Με αφορμή το "χωρίς ΦΠΑ" του Κωτσόβολου όμως σκέφτηκα πως ίσως τώρα είναι ευκαιρία. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη μιας και όπως είπα, δεν έχω ιδέα. Ψάχνω για κάτι καλό (ας κοστίζει κάτι παραπάνω αν αξίζει. Όχι δλδ να πληρώσω μόνο και μόνο τη φίρμα). Πλυντήριο ρούχων - από 8kg και πάνω - ενεργειακή κλάση Α+++ και πάνω - μπροστινή πόρτα Πλυντήριο πιάτων - εντοιχιζόμενο 45cm (γιατί για τόσο υπάρχει πρόβλεψη. Αν τα μεγαλύτερα είναι τόσο πολύ καλύτερα που να αξίζει μετατροπή στα ντουλάπια, θα το σκεφτώ) - ενεργειακή κλάση Α++ και πάνω Ευχαριστώ ΥΓ: Υπάρχει κάποιο καλό φόρουμ που να ασχολούνται με πλυντήρια μιας και εδώ είμαστε κυρίως τεχνολογία; ΥΓ2: Η Τeka δεν έχει πια προσφορές εκθεσιακών/stock; Φιλε για πλυντηριο ρουχων το εψαχνα ενα χρονο περιπου και αγορασα τελικα πριν δυο εβδομαδες αυτο. http://www.skroutz.gr/s/7755863/LG-FH0A8TDN2.html?from=autocomplete&keyphrase=fh0a8tdn2 Εχω να σου πω μονο θετικα.Αθορυβο παρα πολλα προγραμματα και εργοστασιακη 5ετης εγγυηση (10 χρονια στο μοτερ).Εξαιρετικα οικονομικο σε ρευμα (Α+++-40%) και νερο (εχει και προγραμμα μιας ωρας ακομη και 14 λεπτων) Το μονο μειον ειναι οτι ειναι 1000 στροφες αλλα αν το ψαξεις λιγο αυτο δεν ειναι ιδιαιτερο μειονεκτημα (ουσιαστικα μετα τις 1200 στροφες δεν βλεπεις ουσιαστικη διαφορα+ εξτρα καταπονηση των υφασματων). Στα πλυντηρια ρουχων ξεχασε pitsos-siemens-bosch.Mono LG και δευτερευοντως samsung. Και κατι τελευταιο.Το customer support ths LG απαικτο (οσες φορες τους χρειαστηκα ανταποκριθηκαν αμεσως, πολυ εξυπηρετικοι και 24/7.) Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από louben 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για κάτι ''περίεργο'' και θέλω βοήθεια γιατί έχω φάει τον κόσμο.Θέλω ανταλλακτικά λαστιχένια ποδαράκια για το λαπτοπ της HP. Είναι από τα τελευταία μοντέλα AC- AF- Series.Ειδικά Ελλάδα δε βλέπω να υπάρχουν τέτοια ανταλλακτικά γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για εξωτερικό σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (1TB ας πούμε ) με max budget 100€.Αγορά από Ελλάδα. Ευχαριστώ! http://mustshop.gr/category-1722/hardware/skliroi-diskoi/eksoterikoi-skliroi-diskoi/wd-2tb-elements-desktop-bk-u3.html?sl=el http://mustshop.gr/category-1722/hardware/skliroi-diskoi/eksoterikoi-skliroi-diskoi/western-digital-3tb-elements-wdbwlg0030hbk.html?sl=el Ψάχνω για κάτι ''περίεργο'' και θέλω βοήθεια γιατί έχω φάει τον κόσμο.Θέλω ανταλλακτικά λαστιχένια ποδαράκια για το λαπτοπ της HP. Είναι από τα τελευταία μοντέλα AC- AF- Series.Ειδικά Ελλάδα δε βλέπω να υπάρχουν τέτοια ανταλλακτικά γενικότερα. Ψάξε εδώ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=rubber+feet+for+HP+laptops&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.A0.H0.XRubber+feet+for+HP+laptops.TRS1&_nkw=Rubber+feet+for+HP+laptops&_sacat=0 ή ζήτα τα τα στην HP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ρώτησα την HP τηλεφωνικά & ηλεκτρονικά και 2 διαφορετικοί τεχνικοί με παρέπεμψαν στην infoquest η οποία μου είπε ότι δεν το φέρνει σα μεμονωμένο ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosvoul Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλησπερα σας φιλοι ψαχνω για ψυγειακι μικρο η και απο τα πολυ μικρα που εχω δει αλλα δεν εχω ιδεα ποιο αξιζει πιο ειναι πιο οικονομικο κλπ...στα υποψιν οτι θελω να χωραει τουλαχιστον 1 μπουκαλι νερο και 2-3 αναψυκτικα max 80-90 ευρω !επεισης ψαχνω και για τηλεφωνο χωρις να ειναι απαραιτητος ασυρματο για τον ιδιο χωρο που θα ηθελα να ειναι ευχρηστο με πολυ μνημη max 40 ευρω ! ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα