Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας πάρω τώρα εγώ αυτό να δούμε αν βολεύει και πόσο με τα windows και βλέπω για το 2.. Το κόστος είναι μικρό εξάλλου..Απλά ποιά επιλογή μεταφορικών βάζω;PayPal δέχονται;η χρεωστική περνάει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας πάρω τώρα εγώ αυτό να δούμε αν βολεύει και πόσο με τα windows και βλέπω για το 2.. Το κόστος είναι μικρό εξάλλου..Απλά ποιά επιλογή μεταφορικών βάζω;PayPal δέχονται;η χρεωστική περνάει;

Αγόρασε το από το www.banggood.com, εκεί περνάνε 100% σίγουρα όλες οι συναλλαγές με όλες τις Ελληνικές κάρτες (κατευθείαν όμως, όχι μέσω PayPal), στο www.gearbest.com δεν ξέρω τι παίζει τώρα ακριβώς με τα Capital Controls...

Καλησπερα σε ολη την παρεα, ψαχνω 1 tablet για πιτσιρικι 7 χρονων για να παιζει παιχνιδια. Περιπου στα 120€ αντε και κατιτις παραπανω, Απο ελληνικο μαγαζι και ετοιμοπαραδοτο γιατι την 1 ιουνιου θα κανει 1 χειρουργειο και το θελω για να ασχολειται οσο θα ειναι στο νοσοκομειο.

Ευχαριστω!

Καλησπερα σε ολη την παρεα, ψαχνω 1 tablet για πιτσιρικι 7 χρονων για να παιζει παιχνιδια. Περιπου στα 120€ αντε και κατιτις παραπανω, Απο ελληνικο μαγαζι και ετοιμοπαραδοτο γιατι την 1 ιουνιου θα κανει 1 χειρουργειο και το θελω για να ασχολειται οσο θα ειναι στο νοσοκομειο.

Ευχαριστω!

Lenovo Tab 2 A8-50

• Like 1

καλησπερα ψαχνω για ενα πολυμηχανημα εκτυπωτη σκαννερ στην ουσια μεχρι 100 ευρο με φτηνα μελλανακια για το σπιτι για λιγες εκτυπωσεις  . εχετε καποια προταση?

καλησπερα ψαχνω για ενα πολυμηχανημα εκτυπωτη σκαννερ στην ουσια μεχρι 100 ευρο με φτηνα μελλανακια για το σπιτι για λιγες εκτυπωσεις  . εχετε καποια προταση?

Canon Pixma MG6850

http://www.expertreviews.co.uk/printers/all-in-one-printers/1403185/canon-pixma-mg6650-review

Γεια σας. Ψαχνω για πλυστικο νερου. Το θελω για πολυ απλη χρήση (πλυσιμο αυλης, κανενα χαλι στο μπαλκόνι, ισως το αυτοκινητο καμια φορα). Οποτε δε θα ηθελ ανα δωσω και πολλα χρηματα.

Καποια πρόταση;

Γεια σας. Ψαχνω για πλυστικο νερου. Το θελω για πολυ απλη χρήση (πλυσιμο αυλης, κανενα χαλι στο μπαλκόνι, ισως το αυτοκινητο καμια φορα). Οποτε δε θα ηθελ ανα δωσω και πολλα χρηματα.

Καποια πρόταση;

Ψάξε σε Karcher & σε Einhell...

Προκειται να χρειαστω 32 τμχ ΑΑ μπαταριες για αυτο θα παρακαλουσα οποιος εχει εμπειρια απο επαναφορτιζομενες μπαταριες (εκτος απο eneloop,duracell λογω τιμης) να μου προτεινει συγκεκριμενα (με link) ποιες εχει επιλεξει.Κανω εδω αυτη την ερωτηση γιατι ευελπιστω να υπαρχει καποια μεση λυση αναμεσα στις no-name κινεζικες του κιλου κ τις ακριβες..Ευχαριστω

Γενικά έχω διαβάσει (εδώ πχ) πως οι LADDA του ΙΚΕΑ είναι καλές (4άδα: 1000mAh €5, 2450mAh €7).

Έχω μια 4άδα αλλά δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλύτερες από άλλες μιας και δε πολυχρησιμοποιώ μπαταρίες.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για οικονομικό ατμοσίδερο (εώς 35 ευρώ), και όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ.

Τι θα μου προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το καλύτερο ποντίκι που μπορώ να πάρω για desktop χρήση μέχρι 20€; Υπόψιν είμαι αριστερόχειρας και θα ήθελα να μην είναι πολύ μικρό γιατί δεν με βολεύει. Είχα το παρακάτω άψογο Logitech αλλά δυστυχώς μετά από 8+ χρόνια παρέδωσε πνεύμα...

13662.png

Προκειται να χρειαστω 32 τμχ ΑΑ μπαταριες για αυτο θα παρακαλουσα οποιος εχει εμπειρια απο επαναφορτιζομενες μπαταριες (εκτος απο eneloop,duracell λογω τιμης) να μου προτεινει συγκεκριμενα (με link) ποιες εχει επιλεξει.Κανω εδω αυτη την ερωτηση γιατι ευελπιστω να υπαρχει καποια μεση λυση αναμεσα στις no-name κινεζικες του κιλου κ τις ακριβες..Ευχαριστω

https://www.fasttech.com/products/0/10000424/2513800-authentic-soshine-aa-1-2v-2700mah-rechargeable-ni

https://www.fasttech.com/products/1420/10002660/1276800

Καλησπέρα,

Ψάχνω για οικονομικό ατμοσίδερο (εώς 35 ευρώ), και όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ.

Τι θα μου προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Rowenta DW1020

Για μεταλλικό ανεμιστήρα δαπέδου  έχουμε καμία πρόταση? ( στο θεό τους βλέπω στον skroutz ) 

http://www.guaranty.gr/product/1006049/primo-fsw-45a2-18-361.html

http://toolshouse.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ferrara-147-02947-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%83%CF%84/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...