Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για αδιάβροχη κάμερα (φωτογραφίες & βίντεο ) για τα πρώτα μπανακια του μπέμπη.. θα με βόλευε άραγε μία action camera?(πχ xiaomi yi? ή να προτιμούσα μία κάμερα απλά αδιάβροχη?)

• Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για αδιάβροχη κάμερα (φωτογραφίες & βίντεο ) για τα πρώτα μπανακια του μπέμπη.. θα με βόλευε άραγε μία action camera?(πχ xiaomi yi? ή να προτιμούσα μία κάμερα απλά αδιάβροχη?)

Aν έχεις ήδη κάποιου είδους κάμερα, γιατί να μη βολευτείς απλώς με μια αδιάβροχη θήκη; Καμμία σχέση το κόστος και έχω κάνει μια χαρά τη δουλειά μου ακόμα και με πολύ φτηνές θήκες... 

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω για ένα σακβουαγιάζ με ρόδες, όπως πχ αυτό ή αυτό.

Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, τα ροδάκια να μην χαλάνε, κτλ, μιας και ταξιδεύω αρκετά λόγω δουλειάς.

Έχει κάποιος να προτείνει καλές μάρκες/μοντέλα/μαγαζιά (από Ελλάδα ή και εξωτερικό); 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φιλε το σαββατο βγαζει ενα αντιστοιχο το lidl στα 20 ευρω.Εξαιρετικο το εχω 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω για ένα σακβουαγιάζ με ρόδες, όπως πχ αυτό ή αυτό.

Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο, τα ροδάκια να μην χαλάνε, κτλ, μιας και ταξιδεύω αρκετά λόγω δουλειάς.

Έχει κάποιος να προτείνει καλές μάρκες/μοντέλα/μαγαζιά (από Ελλάδα ή και εξωτερικό); 

Ευχαριστώ

Ψάξε στο www.sportsdirect.com για Dunlop bags...

• Like 2
Δημοσ.

Aν έχεις ήδη κάποιου είδους κάμερα, γιατί να μη βολευτείς απλώς με μια αδιάβροχη θήκη; Καμμία σχέση το κόστος και έχω κάνει μια χαρά τη δουλειά μου ακόμα και με πολύ φτηνές θήκες... 

μμμμ... δεν το βλέπω να γίνεται... έχω την sony hx50 για την οποία αδιάβροχη θήκη βρίσκω με απαγορευτικό κόστος. Τώρα εαν εννοείται κάποιο διάφανο τσουβαλάκι και απο κεί να τραβάω.. ε...δε το βρίσκω ασφαλές..

οι θήκες που βρίσκω είναι π.χ. Link.png Site: αυτή και Link.png Site: αυτή .

ευχαριστώ όπως και νά' χει!

Δημοσ.

Φιλε το σαββατο βγαζει ενα αντιστοιχο το lidl στα 20 ευρω.Εξαιρετικο το εχω 3 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση, το είδα αυτό που λες εδώ, αλλά έχει ένα πρόβλημα, ως κάτοικος εξωτερικού:

Ψάχνω για ένα μεγάλο σακβουαγιάζ, με ρόδες, όχι μια βαλίτσα. Ο λόγος είναι ότι ένα μεγάλο σακβουαγιάζ, αν το γεμίσεις πχ κατά 60-70%, θα έχεις τις κατάλληλες διαστάσεις για να περάσει ως βαλίτσα καμπίνας, όταν πηγαίνεις από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

Παράλληλα, αν θέλεις, το γεμίζεις 100%, βάζεις μέσα και πράγματα όπως λάδι, μέλι, κτλ, που δεν μπορείς να βρεις στο εξωτερικό εφάμιλλης ποιότητας, και το δηλώνεις ως μεγάλη αποσκευή (όχι βαλίτσα καμπίνας) στο ταξίδι της επιστροφής.

Οπότε δεν θέλω μια βαλίτσα όπως αυτή που προτείνεις, γιατί έχει τις κλασσικές διαστάσεις για βαλίτσα καμπίνας, αλλά δεν θα με βολέψει για αυτό που θέλω να κάνω όταν επιστρέφω στο εξωτερικό.

Γι' αυτό και στα παραδείγματα που παρέθεσα πριν έδειχνα σακβουαγιάζ με ρόδες, όχι βαλίτσες καμπίνας.

Ψάξε στο www.sportsdirect.com για Dunlop bags...

Ομοίως και αυτό, έψαξα στο sports direct για dunlop, μου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα, αλλά δεν βρήκα σακβουαγιάζ με ρόδες...

Δημοσ.

μμμμ... δεν το βλέπω να γίνεται... έχω την sony hx50 για την οποία αδιάβροχη θήκη βρίσκω με απαγορευτικό κόστος. Τώρα εαν εννοείται κάποιο διάφανο τσουβαλάκι και απο κεί να τραβάω.. ε...δε το βρίσκω ασφαλές..

οι θήκες που βρίσκω είναι π.χ. Link.png Site: αυτή και Link.png Site: αυτή .

ευχαριστώ όπως και νά' χει!

Mια τέτοια της dicapac έχω για τη δική μου και είναι πολύ καλή.

Την είχα πάρει βέβαια πριν αρκετά χρόνια, αλλά η τιμή θυμάμαι ήταν πολύ πολύ χαμηλή... κάτι κοντά σε 15ε δλδ ή κάτι τέτοιο...

Φαντάζομαι με λίγο ψάξιμο θα βρεις κάτι αντίστοιχο σε φυσιολογική τιμή και όχι σε τέτοια επίπεδα...

• Like 1
Δημοσ.

Ssd στα 120 / 128 gb

Παρακαλω καποιος που τους ξερει καλα , το τι τεχνολογια χρησιμοποιουν κλπ .

Θα μπει σε λαπτοπ , μηπως και αντεξει 1 , 1μιση χρονο ακομα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ssd στα 120 / 128 gb

Παρακαλω καποιος που τους ξερει καλα , το τι τεχνολογια χρησιμοποιουν κλπ .

Θα μπει σε λαπτοπ , μηπως και αντεξει 1 , 1μιση χρονο ακομα...

Patriot Blast PBT120GS25SSDR (https://patriotmemory.com/product/blast-solid-state-drives/)

http://stechi.skroutzstore.gr/p.Patriot-Blast-120GB-SSD-PBT120GS25SSDR.1243087.html

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ, υπάρχει εξειδικευμένο θέμα για σκληρους που κάτα 80% αφορά ssd.

θα πάρεις περισσότερεσ απαντήσεις εκέι...

Link.png Site:

Γενικά το λέω για όσους ρωτάνε για λαπτοπς, δισκούς, φακούς, κινητά, ebooks κτλ υπάρχουν αντίστοιχα θέματα πολύ πιο εξειδικευμένα. ας μη ξεχειλώσουμε το παρόν θέμα!

• Like 1
Δημοσ.

Για δώστε λίγο τα φώτα σας παιδιά..Θέλω να πάρω αυτό: Xiaomi Mi Band 1S..Απο που προτείνεται για πιο οικονομικά και ασφαλή;;

Δημοσ.

Για δώστε λίγο τα φώτα σας παιδιά..Θέλω να πάρω αυτό: Xiaomi Mi Band 1S..Απο που προτείνεται για πιο οικονομικά και ασφαλή;;

http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_263275.html

http://www.banggood.com/Xiaomi-Miband-Bluetooth-Smart-Bracelet-For-Mobile-Phone-p-1010812.html

Δημοσ.

και εγώ είμαι ένα βήμα πριν το πάρω, αλλά είδα ότι 7 Ιούνη θα ανακοινωθεί το 2 οπότε λέω να περιμένω να δω σε τι τιμή θα ξεκινήσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...