zacharis1955 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...φτηνή 32άρα τηλεόραση για γονείς. Καθαρά τηλεοπτικό σήμα, ίσως και streaming περιεχόμενο από kodi, κοινώς δεν υπάρχουν απαιτήσεις. http://www.e-shop.gr/tv-elite-1617-32-led-hd-ready-p-PER.170771 Ιδέες για αυτήν; Ειδικά στα 132 ευρώ δύσκολα πιστεύω θα βρω κάτι φτηνότερο. Αλλά έχει κανείς ιδέα τι παίζει από ποιότητα; Είναι επιπέδου Arielli που τις θεωρώ ανεκτές για τα λεφτά τους ή χειρότερα; Hyundai 32HYN3201 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μια καλή και φθηνή κουρευτική μηχανή για το κεφάλι μόνο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο: 1) Philips-HC3420-15 και 2) Wahl Clipper and Trimmer 1395-0466 , αλλά φοβάμαι με αυτά που διαβάζω για τη philips μη μπουκώνει και θέλει σταμάτημα/καθάρισμα κάθε 2 λεπτά... και τη wahl μήπως έχει μικρό καλώδιο και με περιορίζει στις κινήσεις... @zacharis1955, μπορείς να μου πεις πόσο είναι το μήκος του καλωδίου στην wahl και αν αξίζει σαν -καθαρά και μόνο- κουρευτική μηχανή;(όχι σαν ξυριστική ή για μούσια κλπ) Αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση δεκτή φυσικά. Το καλώδιο είναι 1.60 m, και βέβαια αξίζει σαν κουρευτική μηχανή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μηχανή καθαρισμού χαλιών. έχω 2 χαλια μηχανης μαλινα (ανατολια) και θα ήθελα να τα καθαρίσω με ένα πιο αυτοματα τροπο, αντι να τα κάνω με ξυδι και νερο στο χέρι. βρήκα αυτό αλλα ειναι πολυ ακριβό. http://www.skroutz.gr/c/2400/Skoypes-Ygron-Stereon.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD υπάρχει λετε τιποτα σε μηχανη που να ρουφάει και υγρά ? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μηχανή καθαρισμού χαλιών. έχω 2 χαλια μηχανης μαλινα (ανατολια) και θα ήθελα να τα καθαρίσω με ένα πιο αυτοματα τροπο, αντι να τα κάνω με ξυδι και νερο στο χέρι. βρήκα αυτό αλλα ειναι πολυ ακριβό. http://www.skroutz.gr/c/2400/Skoypes-Ygron-Stereon.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD υπάρχει λετε τιποτα σε μηχανη που να ρουφάει και υγρά ? ευχαριστώ. Ψάξε και σε Einhell. είναι φθηνότερα και αρκετά καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ψάχνω καλό πιστολάκι για την πλούσια κόμη της γυναίκας. Μπάτζετ 40€. Δεν ξέρω την κατηγορία, δεν ξέρω καν τα κριτήρια, φαντάζομαι να φυσάει δυνατά και ζεστά; έντιτινκ: Ok, μέχρι και για αυτό βρήκα άρθρο που έλεγε για κεραμικά και ιόντα που στεγνώνουν τα μαλλιά πιο σωστά και γρήγορα. Με βάση αυτό, κατέληξα εδώ: https://www.skroutz.gr/s/2084764/Babyliss-6614E.html Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Ούτως ή άλλως, τα μαγαζιά ανοίγουν σε 3 μέρες, οπότε έχουμε χρόνο για έρευνα αγοράς. Να απαντήσω στον εαυτό μου για να υπάρχει μελλοντική αναφορά, αν κάποιος συμφορουμίτης θελήσει πιστολάκι. Η μεθοδολογία που ακολούθησα ήταν η εξής: -έρευνα για το αντικείμενο: διάβασα ένα ελληνικό και μερικά αγγλόφωνα άρθρα για το πως πρέπει να είναι τα σωστά πιστολάκια -με βάση τα κριτήρια που έβαλα (καλές θερμαντικές επιφάνειες, πχ τουρμαλίνη) χρησιμοποίησα το Amazon UK σαν σάιτ αναφοράς για τα σχόλια του και έψαξα για προϊόντα που α. να έχουν πολλές καλές κριτικές και, β. να υπάρχουν στην Ελλάδα Μετά από αρκετές εργατοώρες λοιπόν, κατέληξα εδώ https://www.amazon.co.uk/TRESemme-5542DU-2200-Power-Dryer/dp/B0068FMLRG/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 που υπάρχει στην ελληνική αγορά στην υπέροχη τιμή των 25€+3€ μεταφορικά http://e-kotsis.gr/tresemme-5542du.html To παρήγγειλα Σάββατο, ελπίζω να παραλάβω τις επόμενες μέρες. Χασταγκς: πιστολάκι μαλλιών hair dryer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ψάξε και σε Einhell. είναι φθηνότερα και αρκετά καλά... χμ..πολυ ενδιαφέρον προιον. σε ευχαρστώ Ζάχαρις. https://www.computeruniverse.net/products/90573495/einhell-te-vc-2230-sa.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ψάχνω για μια Τσάντα Ώμου-Χαρτοφύλακα για να βάζω έγγραφα. Υπάρχει κάτι ποιοτικό μέχρι 25-30 ευρώ η πρέπει να ανέβει το μπάτζετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μηχανή καθαρισμού χαλιών. έχω 2 χαλια μηχανης μαλινα (ανατολια) και θα ήθελα να τα καθαρίσω με ένα πιο αυτοματα τροπο, αντι να τα κάνω με ξυδι και νερο στο χέρι. βρήκα αυτό αλλα ειναι πολυ ακριβό. http://www.skroutz.gr/c/2400/Skoypes-Ygron-Stereon.html?keyphrase=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1+%CF%80%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD υπάρχει λετε τιποτα σε μηχανη που να ρουφάει και υγρά ? ευχαριστ Φιλε πηρα μια απ το lidl και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Και εγω στην ιδια φαση με εσενα ημουν αλλα τωρα καμια σχεση.Εκανε 60 ευρω με 3 χρονια εγγυηση αν και εβγαλε μετα ενα ακομη καλυτερο μοντελο με ανοξειδωτο καδο στα 70 ευρω.Ψαξτο λιγο τις προτεινω ανεπιφυλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 καλησπερες...εχουμε τπτ για χτυπημα φραπε?κατα προτιμηση οχι εκεινα στα σταθερα μηχανηματα,αλλα τα χειροκινητα,πριζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ψαχνω για ελαστικα αυτοκινητου 185 (ή 195)/50/15 Εχετε καμια οικονομικη προταση; Δεν εχω ιδεα και μου φαινεται θα βαλω ό,τι μου πασαρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ψαχνω για ελαστικα αυτοκινητου 185 (ή 195)/50/15 Εχετε καμια οικονομικη προταση; Δεν εχω ιδεα και μου φαινεται θα βαλω ό,τι μου πασαρουν αν εισαι απο θεσσαλονικη,εχω καλη προταση. εχεις την πιο κινησιμη διασταση ελαστικων,195/50/15,θα βρεις καλα κ φθηνα ελαστικα.κοιταξε για toyo t1r,bridgestone r50e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 καλησπερες...εχουμε τπτ για χτυπημα φραπε?κατα προτιμηση οχι εκεινα στα σταθερα μηχανηματα,αλλα τα χειροκινητα,πριζας λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atoutenike Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπερα, ψαχνω bluetooth sim adapter για να μετατρεψω ενα tablet σε δικαρτο ή τρικαρτο ''κινητο'' ! ( Για android) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 αν εισαι απο θεσσαλονικη,εχω καλη προταση. εχεις την πιο κινησιμη διασταση ελαστικων,195/50/15,θα βρεις καλα κ φθηνα ελαστικα.κοιταξε για toyo t1r,bridgestone r50e Αθήνα είμαι. Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Τουλαχιστον θα εχω ενα μπουσουλα γιατι δεν ειχω ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 λινκ φιλε ευχαριστω,δεν ειχα ιδεα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 παιδια ψαχνω για μηχανη εσπρεσσο . Βασικο κριτηριο το value for money και οχι πανω απο τα 50-60 ευρω. Ξερω οτι δε θα ειναι κατι αξιολογο αλλα το budget ειναι σφικτο.Να κοιταξω σε κατι φθηνο (arrieli απο το eshop λχ ) να περιμενω να βγαλει το lidl (αυτη ειχα ως τωρα-κατασκευης delonghi απο οτι ελεγε και την εβγαλα πανω απο 10 χρονια) ή υπαρχει καποια αλλη προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα