Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ψαχνω πολυμηχανημα που να ειναι κ φαξ , προτεινετε κανενα μεχρι 100-120 ευρω που να ειναι value for money και να εχει φτηνα αναλωσιμα ? ευχαριστω πολυ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια ψαχνω πολυμηχανημα που να ειναι κ φαξ , προτεινετε κανενα μεχρι 100-120 ευρω που να ειναι value for money και να εχει φτηνα αναλωσιμα ? ευχαριστω πολυ 

Canon Pixma MX925, λίγο ακριβότερο από το max budget σου(~140-150 €) αλλά αξίζει 100% τα λευτά του!

• Like 1

Canon Pixma MX925, λίγο ακριβότερο από το max budget σου(~140-150 €) αλλά αξίζει 100% τα λευτά του!

Υπάρχει και το 725, που είναι σχεδόν το ίδιο με το 925, παίρνει τα ίδια φτηνά μελάνια και κατά καιρούς βγαίνει σε προσφορές (πέρυσι το πήρα από το e-shop στα 95€).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και το 725, που είναι σχεδόν το ίδιο με το 925, παίρνει τα ίδια φτηνά μελάνια και κατά καιρούς βγαίνει σε προσφορές (πέρυσι το πήρα από το e-shop στα 95€).

Kάτω από 100 € ΟΚ και αυτός, όμως εκτός προσφορών ο Canon Pixma MX725 στην Ελλάδα είναι ελάχιστα φθηνότερος (~120-130 €) οπότε ο Canon Pixma MX925 στα ~140-150 € είναι καλύτερη αγορά...

Επεξ/σία από zacharis1955

καλησπερα στην παρεα...λεω σημερα που μαζεψα καποια λεφτα να παρω μαι τηλεοραση για να βλεπω ποδοσφαιρο ταινιες και να παιζω στο ps4.
αξιζει να παρω 4k tv και αν ναι γιατι ?

εχετε δει καμια προσφορα πουθενα ?

ελπιζω σε αρκετες απαντησεις γιατι δεν εχω και καλη επαφη με το αντικειμενο και δεν ξερω τι να διαλεξω ευχαριστω

ααα θα το ξεχναγα λοιπον απο 32 μεχρι 42 θα ηθελα σε ιντσες και θελω στα 400 ευρω αντε και λιγο παραπανω οσο πιο καλη αναλυση και ευκρινια γινετε...ευχαριστω πολυ !

καλησπερα στην παρεα...λεω σημερα που μαζεψα καποια λεφτα να παρω μαι τηλεοραση για να βλεπω ποδοσφαιρο ταινιες και να παιζω στο ps4.

αξιζει να παρω 4k tv και αν ναι γιατι ?

εχετε δει καμια προσφορα πουθενα ?

ελπιζω σε αρκετες απαντησεις γιατι δεν εχω και καλη επαφη με το αντικειμενο και δεν ξερω τι να διαλεξω ευχαριστω

ααα θα το ξεχναγα λοιπον απο 32 μεχρι 42 θα ηθελα σε ιντσες και θελω στα 400 ευρω αντε και λιγο παραπανω οσο πιο καλη αναλυση και ευκρινια γινετε...ευχαριστω πολυ !

Samsung UE40JU6000 (http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue40ju6000wxxh-1164977.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 399 € και σε 18 Ατοκες Δόσεις)

Kάτω από 100 € ΟΚ και αυτός, όμως εκτός προσφορών ο Canon Pixma MX725 στην Ελλάδα είναι ελάχιστα φθηνότερος (~120-130 €) οπότε ο Canon Pixma MX925 στα ~140-150 € είναι καλύτερη αγορά...

Ευχαριστω για τις απαντησεις , μου ειχαν προτεινει να κοιταξω epson αναμεσα σε canon και epson ποιο??

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις απαντησεις , μου ειχαν προτεινει να κοιταξω epson αναμεσα σε canon και epson ποιο??

Canon (Pixma MX925)!

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι ως 50 ευρώ? Ελλάδα-εξωτερικό δε με πειράζει δε βιάζομαι..

...

Για επαναφορτιζόμενο σκουπάκι μόνο Black & Decker:

Black & Decker PV9625N

Black & Decker ORB48MBN

Επεξ/σία από zacharis1955

Εξωτερικο σκληρο δισκο μεγαλης χωρητικοτητας (1TB ας πουμε ) με max budget 100€.Αγορα απο ελλαδα!

Western Digital Elements Desktop 2TB (http://mustshop.gr/category-1722/hardware/skliroi-diskoi/eksoterikoi-skliroi-diskoi/wd-2tb-elements-desktop-bk-u3.html)

Western Digital Elements Desktop 3TB (http://mustshop.gr/category-1722/hardware/skliroi-diskoi/eksoterikoi-skliroi-diskoi/western-digital-3tb-elements-wdbwlg0030hbk.html)

Για επαναφορτιζόμενο σκουπάκι μόνο Black & Decker:

Black & Decker PV9625N

Black & Decker ORB48MBN

Ευχαριστώ! Γιατί έτσι όμως? Το ORB μου φαίνεται αρκετά αδύναμο... Γενικά, στα οικονομικά black&Decker δε βλέπω καλές κριτικές ούτε στο amazon ούτε στο skroutz...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...