zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ...Πράγματι είναι made in Germany, αν και προσωπικά σαν αρνητικό το βλέπω αυτό (όχι στο Θέμα της ποιότητας φυσικά, αλλά ηθικά)... Αν ήταν π.χ. made in England ή in made in France ή made in Finland κλπ θα σου ήταν ηθικά ΟΚ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αγόρασα πρόσφατα rowenta σίδερο και ειλικρινά είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Πράγματι είναι made in Germany, αν και προσωπικά σαν αρνητικό το βλέπω αυτό (όχι στο Θέμα της ποιότητας φυσικά, αλλά ηθικά), αλλά ανήκει στον όμιλο της tefal (SEB). Ασε φιλος και εγω της ιδιας λογικης ημουν αλλα καταλαβα οτι λογω παγκοσμιοποιησης αυτο δεν παιζει. Αγορασα περισυ ψυγειοκαταψυκτη και εχοντας τα ιδια μυαλα (και χωρις να παρακολουθω τις επιχειρηματικες εξελιξεις) ειπα να ενισχυσω την ελληνικη οικονομια αγοραζοντας Pitsos.Τελικα ενισχυσα τη Γερμανικη(group ) και την τουρκικη (made in). Αυτα που λες ισχυαν μια φορα και εναν καιρο. ΚΑπου ξαναπηρε το ματι μου κουζινες Eskimo. ΒΑζω στοιχημα οτι και αυτες τουρκικες θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 IZOΛA και Eskimo είναι made in Turkey και εισάγονται στην Ελλάδα μέσω Πολωνίας από την εταιρεία Γ. Ε. Δημητρίου Α.Ε.Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλα το καταλαβα. Φτασαμε στο σημειο να μην παραγουμε ουτε Σομπες.Μονο απορροφητηρες νομιζω (pyramis σιγουρα και αλλη μι α μαρκα που μου διαφευγει). Οποτε η ηθικη στις αγορες καταναλωτικων προιοντων δεν υφισταται ). Κριμα παντως ως παιδι θυμαμαι αρκετες εταιρειες να παραγουν αμιγως ελληνικα προιοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ασε φιλος και εγω της ιδιας λογικης ημουν αλλα καταλαβα οτι λογω παγκοσμιοποιησης αυτο δεν παιζει. Αγορασα περισυ ψυγειοκαταψυκτη και εχοντας τα ιδια μυαλα (και χωρις να παρακολουθω τις επιχειρηματικες εξελιξεις) ειπα να ενισχυσω την ελληνικη οικονομια αγοραζοντας Pitsos.Τελικα ενισχυσα τη Γερμανικη(group ) και την τουρκικη (made in). Αυτα που λες ισχυαν μια φορα και εναν καιρο. ΚΑπου ξαναπηρε το ματι μου κουζινες Eskimo. ΒΑζω στοιχημα οτι και αυτες τουρκικες θα ειναι. Μα και εγώ το αγόρασα το σίδερο και το χρησιμοποιώ! Ήθελα σίδερο με πλάκα που αντέχει και δε γεμίζει βρωμιές και σε αυτό όλος ο συγκεκριμένος όμιλος είναι ο καλύτερος. Επίσης ήξερα από πριν ότι είναι made in Germany. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε με ενοχλεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κουζίνες Bosch, Siemens, Pitsos είναι made in Greece (τουλάχιστον πριν 1,5 χρόνο που αγόρασα εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ... Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε με ενοχλεί. Σε ρωτώ πάλι: Αν ήταν π.χ. made in USA ή made in England ή in made in France ή made in Finland ή κατασκευασμένα σε άλλη το ίδιο "φιλική" χώρα θα σ' ενοχλούσε λιγότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehgata Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κουζίνες Bosch, Siemens, Pitsos είναι made in Greece (τουλάχιστον πριν 1,5 χρόνο που αγόρασα εγώ).Στην Ελλάδα γίνεται μονο η συναρμολόγηση!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 κάτι ειναι κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidolara Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπερα Ψαχνω ακουστικα σε στυλ στεκας (και οχι ψειρας) χωρις καλωδιο που να εχουν δεκτη ραδιοφωνου και να περνουν και καποια καρτα μνημης. Αν ειναι και bluetooth ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ψάχνω ΓΙΑ τροφοδοτικό, εσωτερικό ή εξωτερικό, δε με νοιάζει. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος το όνομα της σύνδεσης !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ψάχνω ΓΙΑ τροφοδοτικό, εσωτερικό ή εξωτερικό, δε με νοιάζει. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος το όνομα της σύνδεσης !! 1.jpg http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-32V-15V-563mA-533mA-18W-8W-AC-Adapter-Power-Supply-Charger-0957-2119-/272000787831?hash=item3f5482a577:g:xcwAAOSwQTVWCqJm http://www.ebay.com/itm/HP-DeskJet-F380-InkJet-Printer-genuine-32v-15v-0957-2219-power-supply-adapter-/191132222340?hash=item2c805e4384:g:qMoAAOSw3ydVhgMV http://www.amazon.co.uk/DeskJet-Printer-Replacement-0957-2219-adaptor/dp/B00JLJWFS6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Θελω να συνδεω τον σκληρο δισκο με την τηλεόραση αλλα το καλωδιο ποου εχω μαλλον εμφανιζει μεγαλη αντίσταση και μετα απο λιγο αποσυνδεεται ο σκληρός. Γνωριζετε κανενα καλο καλωδιο female to male usb >2μ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Θελω να συνδεω τον σκληρο δισκο με την τηλεόραση αλλα το καλωδιο ποου εχω μαλλον εμφανιζει μεγαλη αντίσταση και μετα απο λιγο αποσυνδεεται ο σκληρός. Γνωριζετε κανενα καλο καλωδιο female to male usb >2μ; Ψάξε καλώδιο με όσο το δυνατόν μικρότερο AWG (≤ 28) δηλαδή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διατομή που σημαίνει μικρότερη αντίσταση => μικρότερη πτώση τάσης π.χ: http://www.ebay.com/itm/1M-AWM-2725-USB-2-0-A-Male-to-Micro-5pin-B-Male-28-24AWG-Data-Sync-Charger-Cable-/371317831592?hash=item56744477a8:g:tVcAAOSwPgxVQwmF (28AWG data / 24AWG power) http://www.ebay.com/itm/Genuine-LG-2A-3A-High-Speed-Fast-20AWG-Charging-Micro-USB-DC-Power-Charger-Cable-/171885144605?var=&hash=item2805272a1d:m:mlzL9wbNh2zJO7tVYr3en7Q (28AWG data / 20AWG power) P.S: http://www.powerstream.com/Wire_Size.htm Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 δες για 20awg καλωδιο. αν θες απο εξωτερικο δες τα tronsmart 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα