Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου λέω πάλι: Στο ebay κυκλοφορούν πάρα πολλές μούφες μέσα αποθήκευσης δεδομένων, ο συγκεκριμένος πωλητής έχει πάρει και αρνητικές για fake ...

Αν είσαι από Αθήνα μπορείς να πας ο ίδιος στην Disc Impex (Κων. Παλαιολόγου 43 | Λ. Αμφιθέας Π. Φάληρο) και να κάνεις και παζάρι (σηκώνει πολύ), είναι κατάστημα βασικά χονδρικής αλλά κάνει και λιανική, έχω αγοράσει αρκετές φορές από ΄κεί προϊόντα Plextor & Taiyo Yuden (όταν ήταν πρώτα ο αποκλειστικός και μετά ο επίσημος εισαγωγέας Plextor & Taiyo Yuden)...

To θέμα είναι ότι θέλω το πολύ 10αδα και βλέπω πως το κατάστημα που λες έχει μόνο 25αδα στα 63Ε!!! Συνεπώς η αναζήτηση για οικ. 10αδα σε 50GB είτε από εδώ είτε από έξω συνεχίζεται και αναμένω άλλες προτάσεις.

• Απαντ. 29,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι θέλω το πολύ 10αδα και βλέπω πως το κατάστημα που λες έχει μόνο 25αδα στα 63Ε!!! Συνεπώς η αναζήτηση για οικ. 10αδα σε 50GB είτε από εδώ είτε από έξω συνεχίζεται και αναμένω άλλες προτάσεις.

Εγώ έχω αγοράσει από ΄κεί και ένα ένα...

• Like 1
Δημοσ.

Και κανενα ακομα μονιτορ 22''??? Για συνδεση με ps4 σε γραφειο το θελω παιδες!!! Κατι οικονομικο!!! Οχι απο σκρουτζ, τα εχω δει αυτα.

http://www.cheaptocheap.gr/p.Hyundai-22HYN276-Diagonios-22-Typos-LED-Analysi-HD-Ready-Rythmos-Ananeosis-50-Hz.1241433.html

http://www.papadatoshome.gr/hyundai-24hyn226.html

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω θήκες περιοδικών χάρτινες ή πλαστικοποιημένες με μικρό όμως βάθος (22 - 22,5 cm). Είχα βρει παλιά κάποιες στο πλαίσιο αλλά δεν τις φέρνει πια. Όπου και να κοίταξα (skroutz, amazon) το βάθος ξεκινά από τα 24 cm, οι πιο πολλές στα 26 cm.

ΥΓ. Προφανώς η τιμή τους δεν θα είναι υψηλή, οπότε δεν είναι θέμα προσφοράς. Αν κρίνετε ότι δεν ταιριάζει στο νήμα ας διαγραφεί.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λίγο άκυρη η ερώτηση σε σχέση με το όλο θέμα αλλά μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δηλώσω ότι θέλω το δέμα να είναι συστημένο στο gearbest? Για να μην το αφήνουν σαν απλό γράμμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δηλώσω ότι θέλω το δέμα να είναι συστημένο στο gearbest? Για να μην το αφήνουν σαν απλό γράμμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Τσεκάροντας και "Tracking Number" όταν τσεκάρεις "Shipping Method" στην παραγγελία...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Όσες φορές έχω πάρει μου τα έχουν αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας μαζί με τους λογαριασμούς! :P

Συστημένα με Tracking Number που χρειάζεται υπογραφή?

Δημοσ.

Λίγο άκυρη η ερώτηση σε σχέση με το όλο θέμα αλλά μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δηλώσω ότι θέλω το δέμα να είναι συστημένο στο gearbest? Για να μην το αφήνουν σαν απλό γράμμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Επιλέγεις το tracking number. Με έξτρα χρέωση όπως βλέπεις

post-61606-0-28567900-1455779276_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...