Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει καμία προσφορά σε συσκευές θέρμανσης?

Πριν κανά 2μηνο που είχα ρωτήσει μου είχατε προτείνει τη Juro Pro Theros, αλλά είναι στα 78 ευρώ, όταν αντίστοιχη άλλης μάρκας είναι στα 40.

Να σημειώσω ότι ψάχνω κάτι για συμπληρωματική θέρμανση σε χώρο με air condition γύρω στα 35 τμ να το ανάβω για κανα 2ωρο να ζεσταίνει λίγο πιο γρήγορα.

Επειδή ο χώρος είναι σαλόνι, θα ήθελα κάτι που να μην είναι κακάσκημο, κατά προτίμηση χρώματος μαύρου :)

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση ψάχνω dreambox 7080hd ή 800hd se v2 ή 820hd original από Γερμανία (και όχι από ebay ή amazon) σε καλές τιμές γιατί εδώ τα πουλάνε ακριβά. Επέλεξα την Γερμανία γιατί έχω γνωστό που μπορεί να μου αγοράσει και να στείλει το προϊόν. 

Δημοσ.

Παίζει καμία προσφορά σε συσκευές θέρμανσης?

Πριν κανά 2μηνο που είχα ρωτήσει μου είχατε προτείνει τη Juro Pro Theros, αλλά είναι στα 78 ευρώ, όταν αντίστοιχη άλλης μάρκας είναι στα 40.

Να σημειώσω ότι ψάχνω κάτι για συμπληρωματική θέρμανση σε χώρο με air condition γύρω στα 35 τμ να το ανάβω για κανα 2ωρο να ζεσταίνει λίγο πιο γρήγορα.

Επειδή ο χώρος είναι σαλόνι, θα ήθελα κάτι που να μην είναι κακάσκημο, κατά προτίμηση χρώματος μαύρου :)

Princess Q-4000

Princess Q1 5000

... ψάχνω dreambox 7080hd ή 800hd se v2 ή 820hd original από Γερμανία (και όχι από ebay ή amazon) σε καλές τιμές γιατί εδώ τα πουλάνε ακριβά. Επέλεξα την Γερμανία γιατί έχω γνωστό που μπορεί να μου αγοράσει και να στείλει το προϊόν.

Dreambox DM800HD SE V2

http://www.satking.de/Empfangstechnik/Satelliten-Receiver/HD-Receiver-mit-Festplatte/Dreambox-DM800-SE-V2-HD-PVR-HDTV-DVB-C-T-Hybrid-Schwarz-ohne-HDD.html

Dreambox DM820HD

http://www.redcoon.de/B578030-Dream-Dreambox-DM820-HD-DVB-S2_HD-Sat-Receiver?refId=psm&utm_source=PSM&utm_medium=Price-Comparison&utm_campaign=cpo&xtor=CS1-60&nxtgPubId=356753&nxtgCmpKW=dreambox%20original&crid=97546840&ptrk=ag%3D7921708850%26gg_aid%3D68837320370%26gg_site%3D%26gclid%3DCJK48pWWu8oCFQUewwodRzgOjA%26gg_ace%3D%26gg_param1%3D%26gg_mt%3Db%26gg_param2%3D%26gg_net%3Dg%26gg_target%3D%26gg_adpos%3D1o2%26gg_rand%3D11556138056251922052%26gg_dev%3Dc%26gg_dm%3D

Dreambox DM7080HD

http://www.satkontor.de/dreambox-dm7080-pvr-hdtv-twin-sat-receiver.html

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Εάν όμως βρεις και κανένα άλλο site θα ήμουν ακόμα περισσότερο ευχαριστημένος

Tα φθηνότερα είναι αυτά και το Αmazon.de, δεν υπάρχουν άλλα...

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ενα android tv box για απλή χρήση μόνο για torrent tv το θελω για τους γονείς μου.

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα.

με 30 αντε 40 € το πολύ.

Σας ευχαριστω παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω για ενα usb stick το οποιο να ειναι γρηγορο και να ειναι καταλληλο για αναπαραγωγη αρχειων MKV στον media player της τηλεορασης μου.  Η υποδοχη της τηλεορασης μου ειναι usb2 ,αλλα δε θα ειχα προβλημα και για ενα usb3 stick σε περιπτωση που αναβαθμισω μελλοντικα την τηλεοραση μου

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ενα android tv box για απλή χρήση μόνο για torrent tv το θελω για τους γονείς μου.

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα.

με 30 αντε 40 € το πολύ.

Σας ευχαριστω παιδιά.

μην κάνεις την ίδια ερώτηση παντού, το ρώτησες στο θέμα του android tv box που έχεις και πιο πολλές πιθανότητες να σου απαντήσουν

Ψαχνω για ενα usb stick το οποιο να ειναι γρηγορο και να ειναι καταλληλο για αναπαραγωγη αρχειων MKV στον media player της τηλεορασης μου.  Η υποδοχη της τηλεορασης μου ειναι usb2 ,αλλα δε θα ειχα προβλημα και για ενα usb3 stick σε περιπτωση που αναβαθμισω μελλοντικα την τηλεοραση μου

τι μέγεθος σε βολεύει;

Δημοσ.

Μου πρότειναν το Stiroplus SP1020. Η γνώμη σου;

Eγώ σ' αυτή την κατηγορία τιμής θα αγόραζα το Tefal GV7620, στην κατώτερη το ​Tefal GV4630 ή το Bosch TDS1624000 και γενικά θα έμενα μακρυά από Stiroplus...

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα...!!! λοιπον παιδια ψαχνω  να παρω  ps4 + nba 2k16 +2o χειριστηριο...   το πιο φτηνο που εχω βρει  ειναι 

απο kaizershop  ps4( 328) +nba (52) + χειρ (49)  = 429 .... εχει δει κανεις κατι,  καμια καλυτερη τιμη κτλ..??  ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...