Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

400 W είναι υπεραρκετά για τη δουλειά που προορίζεται, εγώ θα αγόραζα το Philips, μετά θα πήγαινα σε κάποιο Kenwood (BLP400WH ή SB056 ή FP120)...

Σ'ευχαριστώ πολύ είσαι πρώτος!  :)

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπέρα παίδες ερώτηση από που μπορώ να (είτε από κατάστημα , είτε insomnia , είτε από αγγελία) ένα gaming keyboard όπως το Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 , RAZER DEATHSTALKER ULTIMATE , LOGITECH G19S και παρόμοια τέτοια , δηλαδή με οθόνη αφής?

Παιδιά μήπως έχω γράψει το post σε άσχετο thread ?? Eάν ναι τότε ζητώ από τους mod (αν μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο από τον δικό τους σε εμένα) να το μεταφέρουν στο κατάλληλο thread.

Δημοσ.

@stefant24....Πολλα τα €....ψαξε σε αγγελιες καλυτερα

http://www.skroutz.gr/s/2757301/Razer-Deathstalker-Ultimate.html

Nαι να ψάξω αλλά δεν βρίσκω όποτε ψάχνω αν μπορείς εσύ να με εξυπηρετήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων!!!!!!! Μια ερώτηση μήπως τυχαίνει να έχεις εσύ , ή κανένας που να γνωρίζεις ???

Δημοσ.

Ψάχνω για προσφορά σε στρατιωτικό άρβυλο μέχρι 50 άντε 60 euro για κάτι πολύ καλό. Δεν θέλω να είναι όλο δέρμα και δε με νοιάζει να είναι αδιάβροχο. Με ενδιαφέρει να είναι άνετο και ανθεκτικό. Αν κάποιος έχει και προσωπική άποψη ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε αξιόπιστο και οικονομικό εξωτερικό σκληρό δίσκο  2,5άρι  1ΤΒ για media files. Το ξέρω υπάρχει νήμα για σκληρούς αλλά η κουβέντα εκεί μονοπωλείται από τους ssd.

Θέλω να μεταφέρω όλες τις ταινίες και τις φωτό από το desktop για να τις βλέπω από την tv χωρίς να φοβάμαι μη μου σκάσει και τα χάσω όλα. Αν υπάρχει κοντά στη τιμή κανένας 1.5ΤΒ ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Ψάχνω για προσφορά σε στρατιωτικό άρβυλο μέχρι 50 άντε 60 euro για κάτι πολύ καλό. Δεν θέλω να είναι όλο δέρμα και δε με νοιάζει να είναι αδιάβροχο. Με ενδιαφέρει να είναι άνετο και ανθεκτικό. Αν κάποιος έχει και προσωπική άποψη ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ!

ψάξε για τις μπότες magnum, πήρα πριν 4 χρόνια με 55€, πολύ καλή σόλα, πολύ καλό παπούτσι για ορθοστασία, εκείνο τον καιρό δούλευα αεροδρόμιο και είχα άπειρες ώρες ορθοστασίας.

Μου κρατήσαν 3 σεζόν αεροδρομίου και τον χειμώνα να είναι το βασικό μου παπούτσι και ήταν μια χαρά.

Τις διέλυσα όταν τις πήρα πέρσυ σε αγροτικές εργασίες, που δεν κάνανε.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα που φτάνουν μέχρι 300€, μπορεί και παραπάνω.

Εγώ είχα πάρει ένα αρκετά ψηλό μοντέλο που είχα κανονικά κορδόνι μπροστά, αλλά στο πλάι είχαν φερμουάρ, κάτι που έκανε πολύ εύκολο το βάλε βγάλε.

Στην πορεία έμαθα ότι τις φοράνε και σχεδόν όλοι οι μπάτσοι, φρουροί φυλακών και στρατιωτικοί, κάτι που μου επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά παπούτσια.

Δημοσ.

Και αν αποφασίσεις για κάτι πιο ακριβό, δες Adidas GSG. δοκιμασμένο, απίθανο.

https://www.skroutz.gr/s/423909/Adidas-807295-GSG-9-2.html

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω για τάμπλετ όσο το δυνατόν ποιο vfm γίνεται με γνώμονα να υπερκαλύπτει τα εξής χαρακτηριστικά.

ιδανικά 8 ίντσες δεν έχω πρόβλημα να είναι και 7 ούτε και 9 όμως.

όσο το δυνατόν καλύτερη-μεγαλύτερη αυτονομία/διαχείρηση ενέργειας, το ιδανικό θα ήταν να βγάζει 8-9 ώρες στην αναπαραγωγή ταινίας.

να μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στο surfάρισμα με 5-6+ tabs ανοικτά και τέλος να μπορεί να παίξει με άνεση παιχνίδια με σχετικά υψηλές απαιτήσεις(3d γραφικά κλπ)

τέλος αν είναι απο κίνα θέλω να έχει υποστήριξη στο λογισμικό και γενικά με ενδιαφέρει να είναι καλοστημένο το λειτουργικό και δεν δίνω βάση τόσο στα hardware specs αρκεί να προσφέρει άνετη εμπειρία χρήσης.

budget μέχρι 200 ευρώ, ίσως και παραπάνω για κάτι που είναι τρομερά καλύτερο, χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να εξαντλήσω όλο το budget που διαθέτω(π.χ αν κάνω άνετα την δουλειά μου surfing+movies+μπαταρία με ένα τάμπλετ των 100 ευρώ π.χ προτείνετε το ;) )

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω για τάμπλετ όσο το δυνατόν ποιο vfm γίνεται με γνώμονα να υπερκαλύπτει τα εξής χαρακτηριστικά.

ιδανικά 8 ίντσες δεν έχω πρόβλημα να είναι και 7 ούτε και 9 όμως.

όσο το δυνατόν καλύτερη-μεγαλύτερη αυτονομία/διαχείρηση ενέργειας, το ιδανικό θα ήταν να βγάζει 8-9 ώρες στην αναπαραγωγή ταινίας.

να μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στο surfάρισμα με 5-6+ tabs ανοικτά και τέλος να μπορεί να παίξει με άνεση παιχνίδια με σχετικά υψηλές απαιτήσεις(3d γραφικά κλπ)

τέλος αν είναι απο κίνα θέλω να έχει υποστήριξη στο λογισμικό και γενικά με ενδιαφέρει να είναι καλοστημένο το λειτουργικό και δεν δίνω βάση τόσο στα hardware specs αρκεί να προσφέρει άνετη εμπειρία χρήσης.

budget μέχρι 200 ευρώ, ίσως και παραπάνω για κάτι που είναι τρομερά καλύτερο, χωρίς να σημαίνει οτι πρέπει να εξαντλήσω όλο το budget που διαθέτω(π.χ αν κάνω άνετα την δουλειά μου surfing+movies+μπαταρία με ένα τάμπλετ των 100 ευρώ π.χ προτείνετε το ;) )

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

κάτι σε "επώνυμο" υπάρχει σαν επιλογή ή είναι μονόδρομος τα παραπάνω?

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

κάτι σε "επώνυμο" υπάρχει σαν επιλογή ή είναι μονόδρομος τα παραπάνω?

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα κατασκευής σ' αυτή την τιμή είναι μονόδρομος...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...