Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ψάχνω για κανά value4money USB flash drive, χωρητικότητα 32-64GB (νομίζω πως 32άρι θα με καλύψει κατά 90%, αλλά αν έχει μικρή διαφορά το 64άρι γιατί να μην πάω εκεί), βασικά για να μεταφέρω μεμονωμένες 1080p ταινίες, να μην κουβαλάω κάθε φορά εξωτερικό σκληρό, με αξιοπρεπείς ταχύτητες εγγραφής. Έχει κανείς υπόψην του κάτι; Αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό δεν με πολυκαίει, ούτε πολυεπείγομαι αν είναι να αργήσει να έρθει.

2. Επίσης, σε άσχετο αντικείμενο, ψάχνω ανταλλακτικά από ξυραφάκια, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Gilette Mach3, οπότε σαν πρώτη σκέψη είναι αν μπορώ να βρω κάπου bulk οικονομική συσκευασία να τα αλλάζω και συχνότερα από ότι κάνω τώρα...

• Απαντ. 29,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Ψάχνω για κανά value4money USB flash drive, χωρητικότητα 32-64GB (νομίζω πως 32άρι θα με καλύψει κατά 90%, αλλά αν έχει μικρή διαφορά το 64άρι γιατί να μην πάω εκεί), βασικά για να μεταφέρω μεμονωμένες 1080p ταινίες, να μην κουβαλάω κάθε φορά εξωτερικό σκληρό, με αξιοπρεπείς ταχύτητες εγγραφής. Έχει κανείς υπόψην του κάτι; Αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό δεν με πολυκαίει, ούτε πολυεπείγομαι αν είναι να αργήσει να έρθει.

2. Επίσης, σε άσχετο αντικείμενο, ψάχνω ανταλλακτικά από ξυραφάκια, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Gilette Mach3, οπότε σαν πρώτη σκέψη είναι αν μπορώ να βρω κάπου bulk οικονομική συσκευασία να τα αλλάζω και συχνότερα από ότι κάνω τώρα...

Για το 1: SanDisk 64GB Cruzer Extreme 3.0 USB Stick από εδώ με τον κωδικό EXT20 βγαίνει 33.5€

Δημοσ.

Καλησπέρα,

επανέρχομαι με κάπως πιο συγκεκριμένη ερώτηση για κινητό. Υπάρχει feature phone με καλή κάμερα (και αν είναι αδιάβροχο, ακόμη καλύτερα).

Κάτι σαν το Nokia 515 που μάλλον δε κυκλοφορεί πια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αποφάσισα τελικά να κάνω την υπέρβαση για την αγορά τηλεόρασης. Είμαι μεταξυ των 3 παρακάτω:

LG LED TV 40LF630V 40" Full HD Smart

LG LED TV 42LF652V 42" Full HD Smart 3D 

Samsung LED TV UE40H6400 40" Full HD Smart 3D

Έχουμε καποια πρόταση/εμπειρία;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για το 1: SanDisk 64GB Cruzer Extreme 3.0 USB Stick από εδώ με τον κωδικό EXT20 βγαίνει 33.5€

Ψαχούλευα κάτι τόπικ στο insomnia και κάπου νομίζω πως είδα ότι το γερμανικό mymemory δεν έχει μεταφορικά ενώ το αγγλικό έχει. Δοκίμασα όμως και στο γερμανικό και μου βγάζει κι αυτό €2.73 μεταφορικά. Κατάλαβα λάθος; Ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

Δημοσ.

Ψάχνω για φορτιστή 4 μπαταριών ΑΑΑ, από ελληνικό κατάστημα (τον θέλω για δώρο μέχρι Δευτέρα).

Θέλω απαραίτητα να σταματά τη φόρτιση μόνος του (ξεχωριστά για κάθε μπαταρία) και κατά προτίμηση να περιλαμβάνει επαναφορτιζομενες στη συσκευασία.

Κάποια δοκιμασμένη πρόταση;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ψάχνω για φορτιστή 4 μπαταριών ΑΑΑ, από ελληνικό κατάστημα (τον θέλω για δώρο μέχρι Δευτέρα).

Θέλω απαραίτητα να σταματά τη φόρτιση μόνος του (ξεχωριστά για κάθε μπαταρία) και κατά προτίμηση να περιλαμβάνει επαναφορτιζομενες στη συσκευασία.

Κάποια δοκιμασμένη πρόταση;

Ευχαριστώ!

http://www.kappoutel.gr/product_info.php?products_id=20735

Δημοσ.

Ευχαριστώ, τον είχα δει και στο mediamarkt στα 20 ευρώ αλλά δεν σταματά τη φόρτιση μόλις φορτιστει η μπαταρία.

Κάτι άλλο;

Πως ξέρεις ότι δεν σταματά τη φόρτιση μόλις φορτιστούν οι μπαταρίες, όλοι αυτοί κλείνουν αυτόματα μετά από κάποιες ώρες...

http://www.braun-photo.gr/index.php?route=product/product&product_id=1684

Δημοσ.

Πως ξέρεις ότι δεν σταματά τη φόρτιση μόλις φορτιστούν οι μπαταρίες, όλοι αυτοί κλείνουν αυτόματα μετά από κάποιες ώρες...

http://www.braun-photo.gr/index.php?route=product/product&product_id=1684

Αν δεις την περιγραφή του energizer που μου πρότεινες, λέει ότι έχει αυτόματη απενεργοποιηση μετά από 18 ώρες. Αν η μπαταρία φορτισει στο 5ωρο και δεν τη βγάλεις, θα συνεχίσει με αποτέλεσμα να χαλάσει γρηγορότερα...

Έχω έναν energizer που μόλις φορτισει την κάθε μπαταρία κλείνει το κύκλωμα της. Κάτι τέτοιο θέλω μόνο που προφανώς ο δικός μου δεν κυκλοφορεί πια...

Κάποιος που να έχει κάποιον αντίστοιχο να μου προτείνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεις την περιγραφή του energizer που μου πρότεινες, λέει ότι έχει αυτόματη απενεργοποιηση μετά από 18 ώρες. Αν η μπαταρία φορτισει στο 5ωρο και δεν τη βγάλεις, θα συνεχίσει με αποτέλεσμα να χαλάσει γρηγορότερα...

Έχω έναν energizer που μόλις φορτισει την κάθε μπαταρία κλείνει το κύκλωμα της. Κάτι τέτοιο θέλω μόνο που προφανώς ο δικός μου δεν κυκλοφορεί πια...

Κάποιος που να έχει κάποιον αντίστοιχο να μου προτείνει;

http://smokemarket.gr/el/πολυφορτιστής-i4-4-μπαταριών-nitecore.html, ίσως ο καλύτερος που κυκλοφορεί, φορτίζει όλες τις κυλινδρικές μπαταρίες όλων των τύπων και μεγεθών...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αποφάσισα τελικά να κάνω την υπέρβαση για την αγορά τηλεόρασης. Είμαι μεταξυ των 3 παρακάτω:

LG LED TV 40LF630V 40" Full HD Smart

LG LED TV 42LF652V 42" Full HD Smart 3D 

Samsung LED TV UE40H6400 40" Full HD Smart 3D

Έχουμε καποια πρόταση/εμπειρία;

Ευχαριστώ!

για τηλεοράσεις δεν ξέρω, αυτό που ξέρω από εμπειρία είναι ότι οι smart tv είναι μια κοροϊδία.

Πάρε απλή και κότσαρε της από κάτω ένα android tv box να φχαριστηθείς εμπειρία.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω για OTG SD card reader ώστε να μπορώ να περνάω στο κινητό μου φωτογραφίες από την SD της φωτογραφικής μηχανής. Δεν ξέρω τι ακριβώς προσφέρουν οι συγκεκριμένες συσκευές, να πάρω απλά το φθηνότερο; Τι πρέπει να προσέξω; Έχετε κάποια πρόταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...