Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

έχει να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο ψηφιακό θερμόμετρο για μέτρηση από μέτωπο;

Microlife NC 150 (μετώπου)

Hartmann Thermoval Duo Scan (αυτιού / μετώπου)

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο το πηρα προσφατα. Στην αρχη απογοητευτηκα να πω την αληθεια γιατι δεν ημουν εξοικειωμένος με τον τροπο που κανεις σωστη μετρηση, οποτε εβγαζα ο,τι να ναι απο θερμοκρασιες. Σιγα σιγα ομως βελτιωθηκα και πλεον το θεωρω πολυ καλο!

Βεβαια για να εισαι σιγουρος, κανε 2-3 μετρησεις και βγαλε το μεσο ορο.

Ενα μειονεκτημα ειναι πως πρεπει το μωρο (για το οποιο το πηρα) να παραμενει σχετικα ακινητο για 3 δευτερολεπτα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις, γιατι με το που αρχιζεις τη μετρηση, βγαζει ενα μπλε φωτακι το οποιο "τραβαει" το παιδι σαν το κουνουπι στο φως με αποτελεσμα να κουνιεται και φτου και απο την αρχη!

Δημοσ.

Hartmann Thermoval Duo Scan (αυτιού / μετώπου)

Ευχαριστώ ειδα ότι έχουν και καλά reviews

Το συγκεκριμενο το πηρα προσφατα. Στην αρχη απογοητευτηκα να πω την αληθεια γιατι δεν ημουν εξοικειωμένος με τον τροπο που κανεις σωστη μετρηση, οποτε εβγαζα ο,τι να ναι απο θερμοκρασιες. Σιγα σιγα ομως βελτιωθηκα και πλεον το θεωρω πολυ καλο!

Βεβαια για να εισαι σιγουρος, κανε 2-3 μετρησεις και βγαλε το μεσο ορο.

Ενα μειονεκτημα ειναι πως πρεπει το μωρο (για το οποιο το πηρα) να παραμενει σχετικα ακινητο για 3 δευτερολεπτα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις, γιατι με το που αρχιζεις τη μετρηση, βγαζει ενα μπλε φωτακι το οποιο "τραβαει" το παιδι σαν το κουνουπι στο φως με αποτελεσμα να κουνιεται και φτου και απο την αρχη!

Είναι επαφής; Έχεις κάποιο tip για τον τρόπο μέτρησης, γιατί έχω ένα silvercrest και ώρες ώρες δείχνει τελείως άσχετες θερμοκρασίες

Δημοσ.

Είναι επαφής; Έχεις κάποιο tip για τον τρόπο μέτρησης, γιατί έχω ένα silvercrest και ώρες ώρες δείχνει τελείως άσχετες θερμοκρασίες

Όχι, δεν είναι επαφής.

Πρέπει να το κρατάς στα 5cm περίπου. Ξεκινάς από το μέτωπο (ανάμεσα στα μάτια) και το μετακινείς αργά πάνω από το φρύδι μέχρι τον κρόταφο (μέσα σε 3sec αυτό).

Στην αρχή έκανα μετρήσεις παράλληλα με ένα υδραργυρικό θερμόμετρο και είχαν μια απόκλιση 0,1-0,2 βαθμούς ή και καθόλου, οπότε σιγά σιγά αποσύρθηκε το παλιό. 

Μπορείς να μετρήσεις και θερμοκρασίες αντικειμένων (δεν μου έχει φανεί χρήσιμο μέχρι στιγμής, το δοκίμασα μόνο στην αρχή για πλάκα σε οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκα). 

Δημοσ.

ψάχνω για tv box είτε windows είτε android για νορμαλ χρήση ίντερνετ,με wifi και bluetooth για να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι σε νορμάλ τιμή αν έχετε κάτι υπόψιν.

Ευχαριστώ :-D  :-)  

Δημοσ.

ψάχνω καφετιέρα για εσπρέσσο με κάψουλες.

απαραίτητη προϋπόθεση να "παίζει" όλες τις κάψουλες, γνήσιες και after market :)

θα φτιάχνει καμιά 6-7 καφέδες τη μέρα

Τιμή όσο πιο χώμα τόσο καλύτερο.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι επαφής.

Πρέπει να το κρατάς στα 5cm περίπου. Ξεκινάς από το μέτωπο (ανάμεσα στα μάτια) και το μετακινείς αργά πάνω από το φρύδι μέχρι τον κρόταφο (μέσα σε 3sec αυτό).

Στην αρχή έκανα μετρήσεις παράλληλα με ένα υδραργυρικό θερμόμετρο και είχαν μια απόκλιση 0,1-0,2 βαθμούς ή και καθόλου, οπότε σιγά σιγά αποσύρθηκε το παλιό. 

Μπορείς να μετρήσεις και θερμοκρασίες αντικειμένων (δεν μου έχει φανεί χρήσιμο μέχρι στιγμής, το δοκίμασα μόνο στην αρχή για πλάκα σε οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκα). 

Σε ευχαριστώ. Νομίζω θα το δοκιμάσω καθώς και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.

Δημοσ.

Θέλω κινητό με budget: 80-129€

Το πρώτο μέχρι 90€

1gb ram

dual core 1.2 ghz

4-4.5 inch οθόνη

και καλή πίσω κάμερα

Το δεύτερο μέχρι 129€

2gb ram

octacore core πάνω απο 1.3ghz

4.5-5 inch οθόνη

και καλή πίσω κάμερα, όμως η μπροστινή να είναι τουλάχιστον 5mp

Δεν με μπιράζει αν είναι απο εξωτερικό ή να είναι και κινέζικο απλά να είναι καλή/''έμπιστη'' μάρκα.

Πχ.: http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Mobile-Phone-4G-LTE-Android-5-0-Lollipop-MTK6752-Octa/32340566468.html?spm=2114.01010108.3.126.KI6yNY&ws_ab_test=searchweb201556_3_91_71_72_73_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9

Δημοσ.

Θέλω κινητό με budget: 80-129€

1. Το πρώτο μέχρι 90€

1gb ram

dual core 1.2 ghz

4-4.5 inch οθόνη

και καλή πίσω κάμερα

2. Το δεύτερο μέχρι 129€

2gb ram

octacore core πάνω απο 1.3ghz

4.5-5 inch οθόνη

και καλή πίσω κάμερα, όμως η μπροστινή να είναι τουλάχιστον 5mp

Δεν με μπιράζει αν είναι απο εξωτερικό ή να είναι και κινέζικο απλά να είναι καλή/''έμπιστη'' μάρκα.

Πχ.: http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Mobile-Phone-4G-LTE-Android-5-0-Lollipop-MTK6752-Octa/32340566468.html?spm=2114.01010108.3.126.KI6yNY&ws_ab_test=searchweb201556_3_91_71_72_73_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9

Εχω αυτά σ' αυτές περίπου τις κατηγορίες τιμής και είναι super:

1. Microsoft Lumia 435

2. Nokia Lumia 1320

Δημοσ.

Ψάχνω κινητό για απλή και μόνο χρήση τηλεφώνου από μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία και ευανάγνωστη οθόνη και πληκτρολόγιο, άντε και μια κάμερα, εννοείται όχι touch screen και smart. Κάτι σαν το παλιό Νοκια 6210 σε σύγχρονη έκδοση ή κάτι σαν το νεότερο ALCATEL-2004C (δεν ξέρω αν έχει καλή μπαταρία. Αξίζει αυτό?). Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάχνω κινητό για απλή και μόνο χρήση τηλεφώνου από μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία και ευανάγνωστη οθόνη και πληκτρολόγιο, άντε και μια κάμερα, εννοείται όχι touch screen και smart. Κάτι σαν το παλιό Νοκια 6210 σε σύγχρονη έκδοση ή κάτι σαν το νεότερο ALCATEL-2004C (δεν ξέρω αν έχει καλή μπαταρία. Αξίζει αυτό?). Ευχαριστώ.

Το Alcatel OneTouch 2004C είναι ΟΚ+, το έχω δωρίσει σε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο...

Δημοσ.

Το Alcatel OneTouch 2004C είναι ΟΚ+, το έχω δωρίσει σε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο...

Ευχαριστώ, θα ήθελα και την γνώμη σου για το Nokia 225 singlesim, πιστεύεις ότι θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το Alcatel?

Δημοσ.

...θα ήθελα και την γνώμη σου για το Nokia 225 singlesim, πιστεύεις ότι θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το Alcatel?

Δεν το ξέρω...

Δες και αυτά:

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/Tough-GSM-Bar-Phone/

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/Senior_Citizen_Phone_-_Rugged_SOS_Quad_Band_GSM_Bluetooth/

Δημοσ.

ψαχνω να παραγγειλω λάμπες led e27, e 14 καμποσες γι αυτο θελω προτασεις για καταστημα και ποιες λάμπες(απο Ελλαδα) Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...