zacharis1955 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ... έχει να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο ψηφιακό θερμόμετρο για μέτρηση από μέτωπο; Microlife NC 150 (μετώπου) Hartmann Thermoval Duo Scan (αυτιού / μετώπου)
koslol8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Microlife NC 150 (μετώπου) Το συγκεκριμενο το πηρα προσφατα. Στην αρχη απογοητευτηκα να πω την αληθεια γιατι δεν ημουν εξοικειωμένος με τον τροπο που κανεις σωστη μετρηση, οποτε εβγαζα ο,τι να ναι απο θερμοκρασιες. Σιγα σιγα ομως βελτιωθηκα και πλεον το θεωρω πολυ καλο! Βεβαια για να εισαι σιγουρος, κανε 2-3 μετρησεις και βγαλε το μεσο ορο. Ενα μειονεκτημα ειναι πως πρεπει το μωρο (για το οποιο το πηρα) να παραμενει σχετικα ακινητο για 3 δευτερολεπτα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις, γιατι με το που αρχιζεις τη μετρηση, βγαζει ενα μπλε φωτακι το οποιο "τραβαει" το παιδι σαν το κουνουπι στο φως με αποτελεσμα να κουνιεται και φτου και απο την αρχη!
mcret Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Microlife NC 150 (μετώπου) Hartmann Thermoval Duo Scan (αυτιού / μετώπου) Ευχαριστώ ειδα ότι έχουν και καλά reviews Το συγκεκριμενο το πηρα προσφατα. Στην αρχη απογοητευτηκα να πω την αληθεια γιατι δεν ημουν εξοικειωμένος με τον τροπο που κανεις σωστη μετρηση, οποτε εβγαζα ο,τι να ναι απο θερμοκρασιες. Σιγα σιγα ομως βελτιωθηκα και πλεον το θεωρω πολυ καλο! Βεβαια για να εισαι σιγουρος, κανε 2-3 μετρησεις και βγαλε το μεσο ορο. Ενα μειονεκτημα ειναι πως πρεπει το μωρο (για το οποιο το πηρα) να παραμενει σχετικα ακινητο για 3 δευτερολεπτα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις, γιατι με το που αρχιζεις τη μετρηση, βγαζει ενα μπλε φωτακι το οποιο "τραβαει" το παιδι σαν το κουνουπι στο φως με αποτελεσμα να κουνιεται και φτου και απο την αρχη! Είναι επαφής; Έχεις κάποιο tip για τον τρόπο μέτρησης, γιατί έχω ένα silvercrest και ώρες ώρες δείχνει τελείως άσχετες θερμοκρασίες
koslol8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι επαφής; Έχεις κάποιο tip για τον τρόπο μέτρησης, γιατί έχω ένα silvercrest και ώρες ώρες δείχνει τελείως άσχετες θερμοκρασίες Όχι, δεν είναι επαφής. Πρέπει να το κρατάς στα 5cm περίπου. Ξεκινάς από το μέτωπο (ανάμεσα στα μάτια) και το μετακινείς αργά πάνω από το φρύδι μέχρι τον κρόταφο (μέσα σε 3sec αυτό). Στην αρχή έκανα μετρήσεις παράλληλα με ένα υδραργυρικό θερμόμετρο και είχαν μια απόκλιση 0,1-0,2 βαθμούς ή και καθόλου, οπότε σιγά σιγά αποσύρθηκε το παλιό. Μπορείς να μετρήσεις και θερμοκρασίες αντικειμένων (δεν μου έχει φανεί χρήσιμο μέχρι στιγμής, το δοκίμασα μόνο στην αρχή για πλάκα σε οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκα).
GoS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ψάχνω για tv box είτε windows είτε android για νορμαλ χρήση ίντερνετ,με wifi και bluetooth για να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι σε νορμάλ τιμή αν έχετε κάτι υπόψιν. Ευχαριστώ
diplo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ψάχνω καφετιέρα για εσπρέσσο με κάψουλες. απαραίτητη προϋπόθεση να "παίζει" όλες τις κάψουλες, γνήσιες και after market θα φτιάχνει καμιά 6-7 καφέδες τη μέρα Τιμή όσο πιο χώμα τόσο καλύτερο.
mcret Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Όχι, δεν είναι επαφής. Πρέπει να το κρατάς στα 5cm περίπου. Ξεκινάς από το μέτωπο (ανάμεσα στα μάτια) και το μετακινείς αργά πάνω από το φρύδι μέχρι τον κρόταφο (μέσα σε 3sec αυτό). Στην αρχή έκανα μετρήσεις παράλληλα με ένα υδραργυρικό θερμόμετρο και είχαν μια απόκλιση 0,1-0,2 βαθμούς ή και καθόλου, οπότε σιγά σιγά αποσύρθηκε το παλιό. Μπορείς να μετρήσεις και θερμοκρασίες αντικειμένων (δεν μου έχει φανεί χρήσιμο μέχρι στιγμής, το δοκίμασα μόνο στην αρχή για πλάκα σε οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκα). Σε ευχαριστώ. Νομίζω θα το δοκιμάσω καθώς και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.
Treiste Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Θέλω κινητό με budget: 80-129€ Το πρώτο μέχρι 90€ 1gb ram dual core 1.2 ghz 4-4.5 inch οθόνη και καλή πίσω κάμερα Το δεύτερο μέχρι 129€ 2gb ram octacore core πάνω απο 1.3ghz 4.5-5 inch οθόνη και καλή πίσω κάμερα, όμως η μπροστινή να είναι τουλάχιστον 5mp Δεν με μπιράζει αν είναι απο εξωτερικό ή να είναι και κινέζικο απλά να είναι καλή/''έμπιστη'' μάρκα. Πχ.: http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Mobile-Phone-4G-LTE-Android-5-0-Lollipop-MTK6752-Octa/32340566468.html?spm=2114.01010108.3.126.KI6yNY&ws_ab_test=searchweb201556_3_91_71_72_73_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9
zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Θέλω κινητό με budget: 80-129€ 1. Το πρώτο μέχρι 90€ 1gb ram dual core 1.2 ghz 4-4.5 inch οθόνη και καλή πίσω κάμερα 2. Το δεύτερο μέχρι 129€ 2gb ram octacore core πάνω απο 1.3ghz 4.5-5 inch οθόνη και καλή πίσω κάμερα, όμως η μπροστινή να είναι τουλάχιστον 5mp Δεν με μπιράζει αν είναι απο εξωτερικό ή να είναι και κινέζικο απλά να είναι καλή/''έμπιστη'' μάρκα. Πχ.: http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Mobile-Phone-4G-LTE-Android-5-0-Lollipop-MTK6752-Octa/32340566468.html?spm=2114.01010108.3.126.KI6yNY&ws_ab_test=searchweb201556_3_91_71_72_73_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9 Εχω αυτά σ' αυτές περίπου τις κατηγορίες τιμής και είναι super: 1. Microsoft Lumia 435 2. Nokia Lumia 1320
pesto1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω κινητό για απλή και μόνο χρήση τηλεφώνου από μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία και ευανάγνωστη οθόνη και πληκτρολόγιο, άντε και μια κάμερα, εννοείται όχι touch screen και smart. Κάτι σαν το παλιό Νοκια 6210 σε σύγχρονη έκδοση ή κάτι σαν το νεότερο ALCATEL-2004C (δεν ξέρω αν έχει καλή μπαταρία. Αξίζει αυτό?). Ευχαριστώ.
zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ψάχνω κινητό για απλή και μόνο χρήση τηλεφώνου από μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία και ευανάγνωστη οθόνη και πληκτρολόγιο, άντε και μια κάμερα, εννοείται όχι touch screen και smart. Κάτι σαν το παλιό Νοκια 6210 σε σύγχρονη έκδοση ή κάτι σαν το νεότερο ALCATEL-2004C (δεν ξέρω αν έχει καλή μπαταρία. Αξίζει αυτό?). Ευχαριστώ. Το Alcatel OneTouch 2004C είναι ΟΚ+, το έχω δωρίσει σε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο...
pesto1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το Alcatel OneTouch 2004C είναι ΟΚ+, το έχω δωρίσει σε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο... Ευχαριστώ, θα ήθελα και την γνώμη σου για το Nokia 225 singlesim, πιστεύεις ότι θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το Alcatel?
zacharis1955 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ...θα ήθελα και την γνώμη σου για το Nokia 225 singlesim, πιστεύεις ότι θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το Alcatel? Δεν το ξέρω... Δες και αυτά: https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/Tough-GSM-Bar-Phone/ https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/Senior_Citizen_Phone_-_Rugged_SOS_Quad_Band_GSM_Bluetooth/
tera2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ψαχνω να παραγγειλω λάμπες led e27, e 14 καμποσες γι αυτο θελω προτασεις για καταστημα και ποιες λάμπες(απο Ελλαδα) Ευχαριστω προκαταβολικα
prometheas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Από Ελλάδα www.ledokosmos.gr Kαλές σχετικά τιμες και ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα