Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σ'ευχαριστω ειχα σκεφθεί για carefour τωρα που ειδα κ την προσφορα θα το τσεκαρω!

Προσοχή όταν πάρεις σκηνή από το Carrefour. Όταν καταλήξεις σε αυτή που θες να πάρεις, άνοιξέ την επί τόπου και βεβαιώσου ότι είναι όλα τα απαραίτητα πράγματα μέσα!

Δημοσ.

Windows 7 αυθεντικά οτι version να ειναι, αλλά να μην εχω αυτο το αγγούρι με τα μαιμου κλειδιά ή χρησιμοποιημένα και καθε 3μηνο σε updates να μου κλειδώνουν.. ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ?

Δημοσ.

Windows 7 αυθεντικά οτι version να ειναι, αλλά να μην εχω αυτο το αγγούρι με τα μαιμου κλειδιά ή χρησιμοποιημένα και καθε 3μηνο σε updates να μου κλειδώνουν.. ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ?

Με κάποιο Windows 7 loader ή WAT remover μια χαρά θα έχεις ενεργοποιημένα windows κ θα δέχονται update κανονικά. Νομίζω θα πρέπει να τα ξανά ενεργοποιήσεις μόνο στην σπάνια περίπτωση που βγει κάνα καινούριο service pack αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ποντίκι ενσύρματο με την αυστηρή προϋπόθεση να έχει δυο κουμπιά στην αριστερή πλευρά, όσο πιο φθηνό γίνεται και ποιοτικό.

Επεξ/σία από panos2171
Δημοσ.

Ψαχνω για Ips Οθονη 23 ιντσων με Tv tuner (να παιζει αναλογικο οχι μονο ψηφιακο), απο Ελλαδα, με εγγυηση απο Ελλαδα, κατω απο 220. Ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω για Ips Οθονη 23 ιντσων με Tv tuner (να παιζει αναλογικο οχι μονο ψηφιακο), απο Ελλαδα, με εγγυηση απο Ελλαδα, κατω απο 220. Ευχαριστω

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2352D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2352D-PZ-AEU.htm

δεν πιστεύω να μην έχει αναλογικό, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

Δημοσ.

Προσοχή όταν πάρεις σκηνή από το Carrefour. Όταν καταλήξεις σε αυτή που θες να πάρεις, άνοιξέ την επί τόπου και βεβαιώσου ότι είναι όλα τα απαραίτητα πράγματα μέσα!

Thnx αλλα Έτσι και αλλιώς δεν ειχε τίποτα της προκοπής το Carrefour γερακα.θα περιμένω την προσφορα του πρακτικερ την Δευτέρα.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2352D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2352D-PZ-AEU.htm

δεν πιστεύω να μην έχει αναλογικό' date=' αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...[/quote']

Thanks, και εγω αυτην ειχα δει αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα για το αναλογικο. Την εχει κανεις να μου πει;

Δημοσ.

Thanks, και εγω αυτην ειχα δει αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα για το αναλογικο. Την εχει κανεις να μου πει;

Δεν την έχω για ν' απαντήσω με σιγουριά, αλλά στη σελίδα της LG (http://www.lg.com/gr...-tv-DM2352D.jsp) εμφανίζεται αυτό:

post-169081-0-55902300-1343685836_thumb.png

Αν δεν πρόκειται για λάθος, αφού αναφέρονται πρότυπα PAL, SECAM, κτλ τότε παίζει κι αναλογικό.

Αυτά, μέχρι ν' ανοίξει το Πλαίσιο αύριο και να τους πάρεις τηλέφωνο για να βεβαιωθείς. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...