Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάξε την Princess MD236 (γύρω στα 30 €), made in Turkey αλλά πολύ καλή για τα λευτά της!

Δείχνει πολύ super αλλά

κάποια που να έχει κανάτα θερμός γνωρίζεις?

Το θέλω οπωσδήποτε αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν χαλάει ο καφές τόσο γρήγορα.

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δείχνει πολύ super αλλά

κάποια που να έχει κανάτα θερμός γνωρίζεις?

Το θέλω οπωσδήποτε αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν χαλάει ο καφές τόσο γρήγορα.

Η Princess MD236 έχει κανάτα θερμός, την έχω αγοράσει πριν ένα χρόνο!

Δημοσ.

Για ρολόι δε ξέρω να σου πω αλλά αν θες κάτι φτηνό Τσέκαρε το Xiaomi mi band.

Το ξυπνητήρι που έχει με την δόνηση είναι τζι τζι.

Δημοσ.

Ψαχνω για ρολοι χεριου ξυπνητηρι που να ξυπναει με δονηση,ξερετε κανενα?οσο πιο φτηνο γινεται

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Vibrating+Pilow+Alarm+Clock&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XVibrating+Wrist+Alarm+Clock.TRS0&_nkw=Vibrating+Wrist+Alarm+Clock&_sacat=0

Δημοσ.

Xiaomi Yi vs SJCAM sj4000 wifi, τις έχεις κανείς να μου πει ποια είναι καλύτερη;
Μπορείτε να απαντήσετε ή εδώ ή  Link.png Site: ΕΔΩ  
Ευχαριστώ .

Δημοσ.

Ψάχνω τον dobro για να μου βρει ταμπλετ με 20-30€.... για ταμπλετακι 7-8' για πιτσιρικά να κανει τα βασικά με κοστος max 50-60€, έτσι και αλλιως δεν θα αντέξει πολύ καιρό. Το intenso 814 8'dualcore 8gb που έχει 59€ στην ηλεκτρονικη αξίζει?

Δημοσ.

Ψάχνω τον dobro για να μου βρει ταμπλετ με 20-30€.... για ταμπλετακι 7-8' για πιτσιρικά να κανει τα βασικά με κοστος max 50-60€, έτσι και αλλιως δεν θα αντέξει πολύ καιρό. Το intenso 814 8'dualcore 8gb που έχει 59€ στην ηλεκτρονικη αξίζει?

funny-fox-sticking-out-tongue-firefox-re

nope... :-D :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

http://youhou.gr/index.php?cPath=1_69&osCsid=u0etfp56c7vaic67jt2r1ss3o1

Δημοσ.

Mερα καλη ψαχνω για bluetooth transmitter και ακουστικα (μεχρι 60 γιουρα) για χρηση με tv τις βραδινες ωρες(να γλυτωσω την ιαχη ΧΑΜΗΛΩΣΤΟ)

Δημοσ.

Ψάχνω για ψυγείο 2m με 60cm πλάτος inox με τιμή γύρω στα 600-650€. Επειδή μένω Βόλο, σε περίπτωση βλάβης σε συσκευή που έχει αγοραστεί από το skroutz απευθύνομαι στο μαγαζί ή στην εταιρία;

Δημοσ.

Συγγνώμη αν είναι εκτός θέματος του νήματος (ίσως θα άξιζε χωριστό νήμα), έχει κανείς κανά εκπτωτικό κουπόνι για αγορά από Κωτσόβολο που δεν το χρειάζεται ή δεν πρόκειται να το αξιοποιήσει προτού λήξει;

Αν είναι ρίξτε ένα π.μ.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Συγγνώμη αν είναι εκτός θέματος του νήματος (ίσως θα άξιζε χωριστό νήμα), έχει κανείς κανά εκπτωτικό κουπόνι για αγορά από Κωτσόβολο που δεν το χρειάζεται ή δεν πρόκειται να το αξιοποιήσει προτού λήξει;

Αν είναι ρίξτε ένα π.μ.

ευχαριστώ

Θα με ενδιεφερε και εμενα κατι αναλογο (μετα τον vgiozo  βεβαια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...