Kapetanakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φυσικά και γίνεται,εκεί είναι η "νορμάλ" θέση της άλλωστε.Έχει βάση που πιάνει στην οθόνη είτε laptop είτε desktop. Σε ευχαριστω για την σε αυτην κατεληξα. Φυσικά και γίνεται,εκεί είναι η "νορμάλ" θέση της άλλωστε.Έχει βάση που πιάνει στην οθόνη είτε laptop είτε desktop. Εισαι σιγουρος?Γιατι καπου διαβασα οτι σε LCD οθονη εχει "θεμα".
mour Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ψαχνω για αεροκουρτινα η οποια να εχει και θερμανση.δεν ξερω αν εχει σχεση με btu η μονο το μηκος?
thenamnamnam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Sansa Clip+ 4GB 32€ φορτίζει από το usb καλώδιο , έχει ράδιο και παίρνει microsd κάρτα έχω το επόμενο μοντέλο clip zip και είμαι αρκετά ευχαριστημένος , οι μόνες τους διαφορές πρέπει να είναι η μεγαλύτερη οθόνη ευχαριστω φιλε!
nikster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειμαι επαρχια και ψαχνω uncharted 2 με το κουτι και το βιβλιαρακι να παιζει απροβληματιστα εννοειται στα 10 ευρω με την τιμη να περιλαμβανει και τα μεταφορικα
Orfeus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Οσα χρονια αγοραζω παιχνιδια μεταχειρισμενα δεν εχω βρει κατω απο δεκα ευρω,ειδικα δυνατους τιτλους
Tzimmys Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν κάποιος θέλει τώρα σκληρό εσωτερικό δίσκο στα 2 tb, πού προσανατολίζεται?
christs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Η αδερφη μου ψαχνει να παρει ενα λαπτοπ για προσωπικη χρηση, οπως καταλαβαινετε τιποτα τρομερες απαιτησεις για παιχνιδια, κτλ κτλ, οποτε σκεφτομαι να παρει καποιο λαπτοπ με νορμαλ cpu, 4gb ram, και στα υπολοιπα, το συζηταμε. Δυστυχως, δεν προλαβαμε την προσφορα των μουλτικλαμα με τα -100 ευρω στα Dell. Υπαρχει καποια σχετικα τιμια προταση? χρηματα 400-500 περιπου!! Αυτη βρηκε κατι turbo-x αλλα εγω της λεω να μην κανει το λαθος. οποτε, σωστε την. χαχα Ευχαριστω πολυ.
SV1EOD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ψάχνω για εσωτερική κεραία για τηλεόραση. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα;
blacksuede Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ψάχνω για εσωτερική κεραία για τηλεόραση. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα; Είσαι ψηλά? Όσες εχω δοκιμάσει, μέχρι 50€ ψηφιακή και καλά, Τόμσον τα παπάκια μου πιάνουν... Ειχα την δυνατότητα και έκανα μια τρύπα προς το μπαλκόνι και τέλειωσε το θεμα, αν μπορείς σου προτείνω το ίδιο.
SV1EOD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είσαι ψηλά? Όσες εχω δοκιμάσει, μέχρι 50€ ψηφιακή και καλά, Τόμσον τα παπάκια μου πιάνουν... Ειχα την δυνατότητα και έκανα μια τρύπα προς το μπαλκόνι και τέλειωσε το θεμα, αν μπορείς σου προτείνω το ίδιο. Είναι για τα πεθερικά μου. Δυνατότητα για τρύπα δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει αλλά αφενός θέλω να την αποφύγω μην πάθουν εγκεφαλικό αν τους το προτείνω αφετέρου το δωμάτιο για το οποίο μιλάμε είναι από την αντίθετη πλευρά που θα είχε οπτική στις κεραίες και είναι και 1ος όροφος ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Δεν νομίζω όμως ότι είναι πρόβλημα. Με μία παλιά της πλάκας(μάλλον) πιάνει η τηλεόραση αρκετά καλά τα ψηφιακά. Είναι σχετικά κοντά στις κεραίες του Υμηττού(Άνω Ιλίσια). Το μόνο που κάνει είναι αραιά και που να παγώνει η εικόνα για λίγα δευτερόλεπτα. Υποθέτω ότι το σήμα είναι οριακό και για αυτό ψάχνω για καμμία σχετικά καλή εσωτερική.
mour Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ψαχνω για αεροκουρτινα η οποια να εχει και θερμανση.δεν ξερω αν εχει σχεση με btu η μονο το μηκος? καποιος που να μπορει να βοηθησει?
Orfeus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 κοιτα στις αγγελιες νομιζω οτι παιζει μια Αποστολή από το ALCATEL_one_touch_918D με τη χρήση Insomnia App
aristidis540 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ρε παιδια εκει που παω τωρα το καλοκαιρι δεν εχει ρευμα και ειχα μια τηλεοραση 7'' μικρουλα την βαζω στο αμαξι με inverter αλλα μου την φαγανε. Mηπως γνωριζει κανεις καμια προσφορα? καμια με mpeg 4.
parker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ξερω που λες! Αλλα Game Of Thrones εκει! Μαλλον δεν πουλανε τα συνηθη best seller περι Μαρξ, Λενιν, Τροτσκι και λοιπον επαναστατων! Μάλλον μιλάτε για τον Θεολόγη. Θα τον βρείτε στο μαγαζάκι του στο μπιτ παζάρ
christs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μάλλον μιλάτε για τον Θεολόγη. Θα τον βρείτε στο μαγαζάκι του στο μπιτ παζάρ Δεν ξερω αν τον κυριο με το φορτηγακι που ερχεται και αραζει με την πραματεια του μεσα στο προαυλιο της λεσχης τον λενε Θεολογη, παντως ειναι πολυ "υποπτος" oπως και να χει δε με χαλασε για να μαι ειλικρινης, το game of thrones που του τσιμπησα στα 10 ευρουλακια. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από christs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα