koslol8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σκέφτομαι να την παραγγείλω. Η xiaomi είναι εγγύηση. Λεω να παραγγειλω μια να την δοκιμασω και αν ειναι καλη να παρω και αλλη μια Αυτο που με πειραζει ειναι οτι το App ειναι στα κινεζικα απο οτι λεει, οποτε αντε να βγαλεις ακρη.
Unlock solution Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για XiaoMi Router δεν έχω ιδέα πάντως πιο οικονομικό σε καλό από το http://www.e-shop.gr/asus-rt-n10u-wireless-router-p-PER.614962 δεν νομίζω ότι υπάρχει... Σε Modem / Router οικονομικό & πολύ καλό -αν και λίγο παλιό- είναι αυτό: http://www.ebw.gr/el/product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Ga να κανω και μια ακόμη ερώτηση. Συχνότητα λειτουργίας: 2.4GHz Η 5GHz?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ανέβηκε η ομαδάρα super league οποτε ψάχνω για ενα τελε για την 7100 μου. Ειδα εδω http://fotodesmos.gr/nikon-200mm-5.6g-p-4676.htmlτον καινούργιο 55-200 τουλάχιστον 40% ποιο κατω από οτι παίζει amazon. Υπαρχει καμια αλλη προσφορά η να προχωρήσω?
zacharis1955 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 να κανω και μια ακόμη ερώτηση. Συχνότητα λειτουργίας: 2.4GHz Η 5GHz?Kαι τα δύο φθηνά που σου πρότεινα είναι μόνο στα 2.4GHz...
diplo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Λεω να παραγγειλω μια να την δοκιμασω και αν ειναι καλη να παρω και αλλη μια Αυτο που με πειραζει ειναι οτι το App ειναι στα κινεζικα απο οτι λεει, οποτε αντε να βγαλεις ακρη. την δουλεύεις με το xiaomi smart home app και είναι στα αγγλικά η εφαρμογή (αν η συσκευή σου είναι στα αγγλικά, αν την έχεις ελληνικά γυρνάει κινέζικα) πολύ τζιτζι η κάμερα πάντως, την έχω καμιά 10αρια μέρες
koslol8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 την δουλεύεις με το xiaomi smart home app και είναι στα αγγλικά η εφαρμογή (αν η συσκευή σου είναι στα αγγλικά, αν την έχεις ελληνικά γυρνάει κινέζικα) πολύ τζιτζι η κάμερα πάντως, την έχω καμιά 10αρια μέρες Μπορεις να δεις το βιντεο και στον υπολογιστη; Ή μονο μεσω κινητου;
iliasbass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εχει κανεις ιδεα για οικονομικες λαμπες αλογονου g9?
s2117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 την δουλεύεις με το xiaomi smart home app και είναι στα αγγλικά η εφαρμογή (αν η συσκευή σου είναι στα αγγλικά, αν την έχεις ελληνικά γυρνάει κινέζικα) πολύ τζιτζι η κάμερα πάντως, την έχω καμιά 10αρια μέρες Παίζει το Motion sensor κανονικά? ΕΠίσης, για να καταλάβω μιας και δεν έχω ασχοληθεί και λέω να την πάρω για την αδερφή μου για το μπεμπέ, μπορεί όταν είναι εκτός σπιτιού να συνδεθεί με 3g με το κινητό της και να δει τι καταγράφει η κάμερα εκείνη τη στιγμή στο σπίτι, σωστά;
diplo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μπορεις να δεις το βιντεο και στον υπολογιστη; Ή μονο μεσω κινητου; δε γνωρίζω να σου απαντήσω, μόνο στο κινητό το έχω δοκιμάσει Παίζει το Motion sensor κανονικά? ΕΠίσης, για να καταλάβω μιας και δεν έχω ασχοληθεί και λέω να την πάρω για την αδερφή μου για το μπεμπέ, μπορεί όταν είναι εκτός σπιτιού να συνδεθεί με 3g με το κινητό της και να δει τι καταγράφει η κάμερα εκείνη τη στιγμή στο σπίτι, σωστά; σωστά
kmarios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Λεω να παραγγειλω μια να την δοκιμασω και αν ειναι καλη να παρω και αλλη μια Αυτο που με πειραζει ειναι οτι το App ειναι στα κινεζικα απο οτι λεει, οποτε αντε να βγαλεις ακρη. έαν πρόσεξες είναι WiFi 802.11 b/g/n. εάν έχεις μωρό στο σπίτι πρόσεξε την ακτινοβολία. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μια με ethernet 1
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 θα ζητήσεις και από τους γείτονες να καταργήσουν τα wifi και τα ασύρματα dect τους (κι αυτά στα 2.4GHz εκπέμπουν); 4
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ψαχνω να δω για PS4 πακετο (bundle) ακομα και απο εξωτερικο αν υπαρχει καμια καλη προταση.Απο τα ενδιαφερον που εχω δει ειναι το Sony Playstation 4 (PS4) Limited Edition 500GB & Batman Arkham Knight στα 419 ευρω
koslol8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ψαχνω να δω για PS4 πακετο (bundle) ακομα και απο εξωτερικο αν υπαρχει καμια καλη προταση. Απο τα ενδιαφερον που εχω δει ειναι το Sony Playstation 4 (PS4) Limited Edition 500GB & Batman Arkham Knight στα 419 ευρω Δεν ξερω αν ειναι ακριβως το ιδιο, αλλα για κοιταξε και αυτο http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500-GB-Batman-Arkham-Knight-PS719870234.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20150619-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20150619-weekly-report-_-Body-_-Sony-PS4-500GB-Batman-Arkham-Knight
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν ειναι ακριβως το ιδιο, αλλα για κοιταξε και αυτο http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500-GB-Batman-Arkham-Knight-PS719870234.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20150619-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20150619-weekly-report-_-Body-_-Sony-PS4-500GB-Batman-Arkham-Knight Η μόνη διαφορά εχω την εντύπωση είναι τα 20€ και ότι η κονσόλα έρχεται στο μαύρο του αντι το ασήμι με το λογότυπο του Βatman. Απλα έλεγα αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση πιο συμφέρουσα, με ή χωρίς Βatman, στην θέση του κάτι άλλο.
Stavmitsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ψάχνω για τα εξής. Capacitive οθόνη 7ιντη, με οσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση, ένα pc on stick και εκτυπωτή χαμηλής κατανάλωσης για pc σε αυτοκίνητο. Έχω βρει κάποια πραγματάκια, αλλά θα ήθελα να δω τι έχετε να μου προτείνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα