smoke0man2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Yπαρχει, αλλα δε θελεις να ξερεις ποσο κοστιζει !!! Οπότε από ebay αλλά συνδέονται κανονικάΓείωση ουδέτερο και φάση;ελπίζω ότι θα χωράει.
louben Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://www.ebay.com/itm/2-1A-Wall-Charger-Adapter-Adapteur-EU-Plug-Socket-Power-Outlet-Panel-USB-2-Port-/271796758407?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f48596787 Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχει αλλά και σίγουρα σε 4πλάσια -το λιγότερο- τιμή! Αν σου πω οτι κοιταζα περυσι μια αντιστοιχη της ΑΒΒ και επαιζε γυρω στο 100αρικο τι θα πεις? Παω και εγω βουρ για παραγγελια(απο οτι ειδα στις photo ειναι και tuv approoved) απλα παιζει να κανει καμια ζημια?
dobro Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 αφηστε καλυτερα τις μπριζες......δεν παιζουν με τα ρευματα.....και παρτε κατι καλο.... APC Essential SurgeArrest 6 with USB http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/prostatia-tasis/polypriza-prostasias-tasis/apc-essential-surgearrest-6-with-usb να εχετε το κεφαλι σας ηρεμο. 2
soundkeeper Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Καλά όλα αυτά .. αλλά στο κουτί διακόπτη που έχουμε στο τοίχο χωράει ..?
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όπως γράψατε πριν για κινητό 4,5"... Υπάρχει κάτι αξιοπρεπές αλλα από Ελλάδα? Θέλω 4πυρηνο και όσο περισσότερη εσ.μνημη γίνεται. Τιμή κοντά στα 150- Τα καλυτερα σε αυτη τη τιμη και με μεγιστο 8GB. Motorola Moto G 4G (8GB) LG Leon 4G (8GB) Αλλιως σε 2καρτο πχ Lenovo A328 με 4GB 1
kondoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όπως γράψατε πριν για κινητό 4,5"... Υπάρχει κάτι αξιοπρεπές αλλα από Ελλάδα? Θέλω 4πυρηνο και όσο περισσότερη εσ.μνημη γίνεται. Τιμή κοντά στα 150- Όταν λες «εσ. μνήμη» εννοείς RAM ή ROM; Πάντως RAM πάνω από 1GB σχεδόν απίθανο να βρεις από Ελλάδα και σ' αυτά τα χρήματα. Μία λίστα μπορείς να δεις εδώ. Πρότασή μου το Moto G (σε 4G δίκτυο). Γύρω στα 160€ από Ελλάδα (μαζί με μεταφορικά), αλλά σίγουρα δεν είναι τιμή «προσφοράς». Η γνώμη μου είναι, αν δεν το βιάζεσαι, περίμενε (ή παρήγγειλε από Κίνα)! ΥΓ: Χαχ, με πρόλαβε η Μαίρη. 1
zacharis1955 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αν σου πω οτι κοιταζα περυσι μια αντιστοιχη της ΑΒΒ και επαιζε γυρω στο 100αρικο τι θα πεις? ... Oτι ψάχνουν για πολύ...λαλάκες!
smoke0man2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παιδιά εγώ το παραγειλα ήδη δεν πιστεύω να βρω κανένα πρόβλημα . Τώρα εάν δεν χωράει στον τοίχο. Δεν ξέρω τι θα κάνω
gregorypap Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα ενα mx4 pro και ηθελα να με βοηθησετε στο πιο ειναι το φτηνοτερο site να το παρω με paypal(και φυσικα χωρις τελωνειο) ευχαριστω.
VirusKennen Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα ενα mx4 pro και ηθελα να με βοηθησετε στο πιο ειναι το φτηνοτερο site να το παρω με paypal(και φυσικα χωρις τελωνειο) ευχαριστω. Καλησπέρα φίλε μου, ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Δεν μπορεί κανένας να σου εγγυηθεί ότι θα παραλάβεις το κινητό χωρίς να περάσει τελωνείο. Η περίπτωση αυτή πάντα υπάρχει, μπορείς να ψάξεις περισσότερες πληροφορίες σε ανάλογα threads. Μπορείς να ψάξεις μόνος σου στα ακόλουθα: geekbuyng.com gearbest.com minideal.com pandawill.com 1949deal.com banggood.com efox-shop.com to2c.com και τα δείς τι σε συμφέρει γιατί δεν έχει νόημα να πετά ο καθένας κάποιο κατάστημα. Αυτά που σου παρέθεσα θεωρούνται από το μεγαλύτερο σύνολο αγοραστών τους έμπιστα καταστήματα. Κάποια site όπως το pandawill δίνουν εγγύηση για το τελωνείο πληρώνοντας ένα 10% επι του συνολικού ποσού επιπλέον και σε περίπτωση που μπεί στο τελωνείο καλύπτει το έξοδα το site. Σε περίπτωση που δεν μπεί όμως προφανώς δεν παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
xouzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα ενα mx4 pro και ηθελα να με βοηθησετε στο πιο ειναι το φτηνοτερο site να το παρω με paypal(και φυσικα χωρις τελωνειο) ευχαριστω. Ψαξε εδω......... http://www.kimovil.com/en/
zacharis1955 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα ενα mx4 pro και ηθελα να με βοηθησετε στο πιο ειναι το φτηνοτερο site να το παρω με paypal(και φυσικα χωρις τελωνειο) ευχαριστω. www.banggood.com...
xouzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 www.banggood.com... Aπο kimovil μπορει να το βρει πολυ πιο φθηνο
gregorypap Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα φίλε μου, ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Δεν μπορεί κανένας να σου εγγυηθεί ότι θα παραλάβεις το κινητό χωρίς να περάσει τελωνείο. Η περίπτωση αυτή πάντα υπάρχει, μπορείς να ψάξεις περισσότερες πληροφορίες σε ανάλογα threads. Μπορείς να ψάξεις μόνος σου στα ακόλουθα: geekbuyng.com gearbest.com minideal.com pandawill.com 1949deal.com banggood.com efox-shop.com to2c.com και τα δείς τι σε συμφέρει γιατί δεν έχει νόημα να πετά ο καθένας κάποιο κατάστημα. Αυτά που σου παρέθεσα θεωρούνται από το μεγαλύτερο σύνολο αγοραστών τους έμπιστα καταστήματα. Κάποια site όπως το pandawill δίνουν εγγύηση για το τελωνείο πληρώνοντας ένα 10% επι του συνολικού ποσού επιπλέον και σε περίπτωση που μπεί στο τελωνείο καλύπτει το έξοδα το site. Σε περίπτωση που δεν μπεί όμως προφανώς δεν παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. θα προτιμησω το pandawill ειναι 5% για το τελωνειο δηλαδη μου βγαινει 18 δολλαρια.. πιστευω πως αξιζει απο το να φαω καμια νηλα.. εκτος αν υπαρχει καποιος σιγουρος τροποσ να το γλιτωσω απο geekbay h gearbest το τελωνειο.. εκτος απο αυτο ηθελα να ρωτησω για εγγυηση αν παθει κατι που θα απευθυνθω?
mataragas24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα ψάχνω για αρκετά φτηνά xiaomi pistons 2.. από κινέζικο μαγαζί αλλά να μην κάνει πάνω απο μήνα.. Ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα