Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...ψάχνω ups της προκοπής, θα βάλω επάνω pc/PlayStation/tv /Android box

Budget? Επεξ/σία από zacharis1955
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωρίζει κάποιος κατάστημα από Ευρώπη με καλές τιμές σε φωτογραφικές μηχανές; Είχα βρει άκρη για Nikon D7100 με -150 ευρώ, αλλά δεν έκατσε. Ενδεικτικά οι τιμές από εδώ είναι, 990 ευρώ με 18-105 και 1100 ευρώ με 18-140.

Επίσης ισχύει οτι στα γνωστα μαγαζιά της Αθήνας μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές; Θα με βοηθούσε πολύ όποιος μπορούσε να μου πει.

Γνωρίζει κάποιος κατάστημα από Ευρώπη με καλές τιμές σε φωτογραφικές μηχανές; Είχα βρει άκρη για Nikon D7100 με -150 ευρώ, αλλά δεν έκατσε. Ενδεικτικά οι τιμές από εδώ είναι, 990 ευρώ με 18-105 και 1100 ευρώ με 18-140.

Επίσης ισχύει οτι στα γνωστα μαγαζιά της Αθήνας μπορείς να πετύχεις καλύτερες τιμές; Θα με βοηθούσε πολύ όποιος μπορούσε να μου πει.

Πριν η ισοτιμία φτάσει στα σημερινά ελεεινά επίπεδα,το www.slrhut.co.uk νομίζω πως κάτι έλεγε. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει, αλλά κοίτα το.

• Like 1

Ψάχνω απλή συσκευή θερμοστάτη με έλεγχο ηλεκτρικής αντίστασης για μικρό θερμοκήπιο δωματίου.

Μου έκαναν δώρο κάτι τροπικά φυτά και πρέπει λέει να είναι σε 40 βαθμούς για να είναι ανθισμένα !

Το θερμοκήπιο μπορώ να το φτιάξω και μόνος μου , ήδη έχω ένα παλιό διαφανές κουτί - ενυδρείο, (άδειο εννοείται).

Μπορώ να το έχω μισάνοικτο από επάνω , απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να το θερμαίνω και να ο θερμοστάτης να ελέγχει την θερμοκρασία.

Ξέρεται που μπορώ να βρώ κάτι έτοιμο ?

ακόμα και σε μικ΄ρες διαστάσεις, και το τροποποιώ στις δικές μου, 

• Moderators

Δεν βλεπω κανεναν σε τρελη τιμη, κοιτα τι εχεις κοντα σου, στις 2.5'' κοντα στα 60 ευρω για 1ΤΒ είναι το καλυτερο vfm της εποχης που είναι κακη για hdd.

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/342144/751GB-έως-1TB.html?keyphrase=1tb+2.5

μετα πας για 2ΤΒ 3.5αρη όμως, στα 80€

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/342145/1-01-έως-2TB.html?keyphrase=2tb+3.5

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...