Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για δίσκο SSD (κατά προτίμηση 128 ή 256 GB μέγεθος).

Θα μπει σε HP dv7 6150 ev laptop (διαθέτει χώρο για δύο σκληρούς, οπότε ο υπάρχον θα μπει ως δεύτερος).

Υπάρχει κάτι σε προσφορά αυτή την περίοδο;
Κατά προτίμηση αγορά από ελληνικό μαγαζί.

Δημοσ.

Δυο ημέρες αφότου τελείωσε η προσφορά απ' το e-shop για τα kingston hyperx cloud, έσπασαν τα ακουστικά μου.. Από τότε περιμένω να βγουν ξανά σε προσφορά από οποιοδήποτε μαγαζί, μιας και βγήκαν στην κυκλοφορία και τα cloud II, αλλά τίποτα.. 

1) Να περιμένω κι άλλο, μένοντας χωρίς ακουστικά ?

2) Να πάρω αυτά έστω και στα 90 ευρώ ?

3) Να πάρω κάποιο άλλο headset?  :D

Δημοσ.

ψαχνω τροφοδοτικο ρευματος για παλιο πολυμηχανημα για εναν φιλο.

φυσικα να εχει οσο το δυνατον μικροτερο κοστος γιατι αλλιως δεν αξιζει αφου πρεπει να παρει κ μελανια.

αν εχει ξεμεινει κ σε κανεναν απο καποιον χαλασμενο κ μπορει να τον χαρισει ακομα καλυτερα.

το πολυμηχανημα ειναι το hp deskjet f380.

Δημοσ.

Γνωρίζει τίποτα κάποιος για διαδρόμους γυμναστικής???? Ψάχνω για κάτι οικονομικό για οικιακή φυσιολογική χρήση και είδα μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ μαγνητικού και ηλεκτρικού διαδρόμου. Βασικό ενδιαφέρον μου είναι η αξιοπιστία (να μην χαλάει εύκολα). Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ο μαγνητικος διαδρομος θα σου κανει κακο μακροπροθεσμα. Προτιμησε ηλεκτρικο δεν θυμαμαι τι ακριβος μου ειχαν πει στο μαγαζι που τον ειχα παρει

Δημοσ.

Πήρα προχθές ένα Samsung Galaxy Note P605 (2014 Edition) 4G και (τουλάχιστον προς το παρόν) μου φαίνεται μια χαρά. 

Το πήρα από πλαίσιο στα 399 που ήταν κάποτε προσφορά, αλλά πλέον όλοι τόσο το έχουν.

ΘΕΤΙΚΑ: Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, ωραίο πενάκι, έχει λειτουργίες κινητού, είναι 4G, έχει 3gb ram

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Κάπως βαρύ, δεν ξέρω αν θα πάρει android 5.0

Δημοσ.

Καλημέρα παιδες... Ψαχνω ένα ταμπλετ 10αρι τουλάχιστον προτιμώ Windows και να παιξω κοντά στα 400..

Ξεχασα να πω οτι θελω αποκλειστικα windows γιατι θα το εχω σαν φορητο υπολογιστη..

Δημοσ.

Πολύ καλή πρόταση για αυτά τα χρήματα.

Περίμενα καλύτερη ανάλυση οθόνης όμως σε αυτά τα χρήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...