Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καμιά προσφορά για κάνα ασύρματο desktop σετ (πληκτρολόγιο και ποντίκι) της προκοπής παίζει?

κατά προτίμηση logitech

με ενδιαφέρει και εμένα ή και για σκέτο ποντίκι αν έχετε κάποια πρόταση.

τώρα έχω ένα M510 που δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος.

και στη δουλειά ένα ενσύρματο Μ500 που στο χέρι μου αρέσει πιο πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον φτηνότερο καινούριο ή μεταχειρισμένο hdmi to component converter. Όχι σκέτο καλώδιο που πουλάνε ebay. 

Από Ελλάδα για αρχή- Ευρώπη μετά και Κίνα στο τέλος γιατί τον βιάζομαι. 

Ευχαριστώωω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου .

Για αυτό τι λες; θα κάνω την δουλειά μου σωστά; είναι από Γερμανία οπότε πιστεύω την άλλη εβδομάδα να το έχω. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχει χαλάσει η μοναδική υποδοχή hdmi στην tv μου και θέλω όλα να τα περνάω από το component τώρα.

με ενδιαφέρει και εμένα ή και για σκέτο ποντίκι αν έχετε κάποια πρόταση.

τώρα έχω ένα M510 που δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος.

και στη δουλειά ένα ενσύρματο Μ500 που στο χέρι μου αρέσει πιο πολύ

εγώ ύστερα από μια γρήγορη έρευνα αγοράς παρήγγειλα το dell wireless combo km714 στα 53,00 € με επιπλέον 3,69 € για μεταφορικά.

φαίνεται καλή επιλογή καθώς χρησιμοποιεί και bluetooth της logitech

Γεια σας ψάχνει ένας φίλος μου για τον γιο του ένα πλήρες εξοπλισμό kick boxing ηλικίας για 16 ή 17χρονο σε normal τιμή -και ίσως μπορεί να μην χρειαστούν κάποια κομμάτια- και αν γίνεται τιμή σε κατάστημα και όχι eshop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ψάχνει ένας φίλος μου για τον γιο του ένα πλήρες εξοπλισμό kick boxing ηλικίας για 16 ή 17χρονο σε normal τιμή -και ίσως μπορεί να μην χρειαστούν κάποια κομμάτια- και αν γίνεται τιμή σε κατάστημα και όχι eshop.

κάνω kick / muay thai εδώ και αρκετό καιρό. Θα σου προτείνω να μην πάρει κάτι φτηνό. τα φτηνά θα χαλάσουν γρήγορα και θα χαλάσει περισσότερα χρήματα. Το έχω δει να συμβαίνει σε πολύ κόσμο. Χρησιμοποιώ ακόμα μετά από σχεδόν 5 χρόνια τα Twins γάντια μου που τα είχα πάρει τότε 40 ευρώ, τα οποία δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Θα πρότεινα να τα πάρει όλα Twins να τελειώνει. Δεν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες αλλά δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τα Twins. Το θέμα είναι που θα τα βρει. Οι τιμές έχουν ανέβει παντού πολύ πλέον. Εγώ τα αγόρασα τότε από e-shop Ταιλάνδης από εδώ: http://www.muaythaistuff.com/

edit: με μια γρήγορη ματιά τα Twins τα έχει 50 ευρώ χωρίς μεταφορικά, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα είναι τα μεταφορικά αλλά πρέπει να είναι 10-15 ευρώ. Να προσέξει να πάρει τα 12oz εκτός και αν του έχουν ζητήσει κάτι διαφορετικό 

edit2: Έφτιαξα ένα πρόχειρο καλάθι με αυτά που χρειάζεται για αρχή. Εκτός από αυτά χρειάζεται και μασέλα για να "προστατεύει" τα δόντια, υπολόγιζε + 10 ευρώ. (όπως φαίνεται και από το screenshot παρακάτω, οι τιμές έχουν ανέβει...

wzKUP6m.png

Eπίσης υπάρχει και αυτό: http://www.muaythaifactory.com/

edit3: εδώ βγαίνει λίγο πιο ακριβά αν και έβαλα μάλλον καλύτερα γάντια

L31qTsu.png

Για κατάστημα Ελλάδα - Αθήνα μπορείς να επισκεφτείς το http://www.fitshop.gr/ είτε online είτε στο μαρούσι αλλά έχει περισσότερο Venum (τα οποία γενικά δεν με έχουν ενθουσιάσει προς το παρόν) και τιμές σχετικά τσιμπημένες. Που και πού κάνει καμιά έκπτωση. 

edit4: Από ότι βλέπω μπορεί να βγαίνει και φθηνότερα εδώ, ίδια τιμή και με μασέλα (δεν ξέρω αν είναι καλή η μασέλα αλλά οι φτηνές σίγουρα δεν κάνουν καλή δουλειά σε δυνατό χτύπημα) - έβαλα τα olympus όχι επειδή τα εμπιστεύομαι, αλλά επειδή είναι 4 μέτρα σε αντίθεση με κάτι άλλα πολύ μικρά hand wraps.

tQuOO6i.png

Yπάρχει και αυτό στον πειραιά αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί. 

http://www.mmateam.gr/

edit5: έχει μάρκες που δεν γνωρίζω και τα γάντια που είναι δερμάτινα βλέπω ότι δεν βγαίνουν σε 12oz, οπότε έχω βάλει χαμηλότερης ποιότητας γάντια.

vjXBNsW.png

Γενικά νομίζω μπορεί να πέσει λίγο στην τιμή χωρίς να χάσει πολύ σε ποιότητα (περίπου στα 150 ευρώ δηλαδή). Ειδικά αν πάει και από τα καταστήματα να δοκιμάσει θα βρει κάτι να του κάνει. Απλά να μην πάρει κάτι ψεύτικο, υπάρχουν πολλά ψεύτικα πράγματα στην αγορά που χαλάνε εύκολα ή δεν κάνουν σωστή δουλειά. Γιαυτό πρότεινα twins να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Κάποια στιγμή (ίσως και άμεσα) θα χρειαστεί και μια τσάντα για να τα μεταφέρει... π.χ 

Τσάντα 1

Τσάντα 2

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 2

Καλημέρα.

Σκεφτόμουν να παραγγείλω Xiaomi Pistons 2.0 αλλά μου είπαν ότι τα 2.1 είναι καλύτερα.

Υπάρχουν κάπου σε προσφορά-ευκαιρία;

κάνω kick / muay thai εδώ και αρκετό καιρό. Θα σου προτείνω να μην πάρει κάτι φτηνό. τα φτηνά θα χαλάσουν γρήγορα και θα χαλάσει περισσότερα χρήματα. Το έχω δει να συμβαίνει σε πολύ κόσμο. Χρησιμοποιώ ακόμα μετά από σχεδόν 5 χρόνια τα Twins γάντια μου που τα είχα πάρει τότε 40 ευρώ, τα οποία δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Θα πρότεινα να τα πάρει όλα Twins να τελειώνει. Δεν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες αλλά δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τα Twins. Το θέμα είναι που θα τα βρει. Οι τιμές έχουν ανέβει παντού πολύ πλέον. Εγώ τα αγόρασα τότε από e-shop Ταιλάνδης από εδώ: http://www.muaythaistuff.com/

edit: με μια γρήγορη ματιά τα Twins τα έχει 50 ευρώ χωρίς μεταφορικά, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα είναι τα μεταφορικά αλλά πρέπει να είναι 10-15 ευρώ. Να προσέξει να πάρει τα 12oz εκτός και αν του έχουν ζητήσει κάτι διαφορετικό 

edit2: Έφτιαξα ένα πρόχειρο καλάθι με αυτά που χρειάζεται για αρχή. Εκτός από αυτά χρειάζεται και μασέλα για να "προστατεύει" τα δόντια, υπολόγιζε + 10 ευρώ. (όπως φαίνεται και από το screenshot παρακάτω, οι τιμές έχουν ανέβει...

wzKUP6m.png

Eπίσης υπάρχει και αυτό: http://www.muaythaifactory.com/

edit3: εδώ βγαίνει λίγο πιο ακριβά αν και έβαλα μάλλον καλύτερα γάντια

L31qTsu.png

Για κατάστημα Ελλάδα - Αθήνα μπορείς να επισκεφτείς το http://www.fitshop.gr/ είτε online είτε στο μαρούσι αλλά έχει περισσότερο Venum (τα οποία γενικά δεν με έχουν ενθουσιάσει προς το παρόν) και τιμές σχετικά τσιμπημένες. Που και πού κάνει καμιά έκπτωση. 

edit4: Από ότι βλέπω μπορεί να βγαίνει και φθηνότερα εδώ, ίδια τιμή και με μασέλα (δεν ξέρω αν είναι καλή η μασέλα αλλά οι φτηνές σίγουρα δεν κάνουν καλή δουλειά σε δυνατό χτύπημα) - έβαλα τα olympus όχι επειδή τα εμπιστεύομαι, αλλά επειδή είναι 4 μέτρα σε αντίθεση με κάτι άλλα πολύ μικρά hand wraps.

tQuOO6i.png

Yπάρχει και αυτό στον πειραιά αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί. 

http://www.mmateam.gr/

edit5: έχει μάρκες που δεν γνωρίζω και τα γάντια που είναι δερμάτινα βλέπω ότι δεν βγαίνουν σε 12oz, οπότε έχω βάλει χαμηλότερης ποιότητας γάντια.

vjXBNsW.png

Γενικά νομίζω μπορεί να πέσει λίγο στην τιμή χωρίς να χάσει πολύ σε ποιότητα (περίπου στα 150 ευρώ δηλαδή). Ειδικά αν πάει και από τα καταστήματα να δοκιμάσει θα βρει κάτι να του κάνει. Απλά να μην πάρει κάτι ψεύτικο, υπάρχουν πολλά ψεύτικα πράγματα στην αγορά που χαλάνε εύκολα ή δεν κάνουν σωστή δουλειά. Γιαυτό πρότεινα twins να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Κάποια στιγμή (ίσως και άμεσα) θα χρειαστεί και μια τσάντα για να τα μεταφέρει... π.χ 

Τσάντα 1

Τσάντα 2

Σε ευχαριστώ για την απάντησή αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες και βέβαια να το συζητήσω με τον φίλο μου.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες και βέβαια να το συζητήσω με τον φίλο μου.

Χεχε, εννοείται ;) Δεν έγραψα αυτό το σεντόνι για να σου πω ότι μόνο η γνώμη μου είναι σωστή. Και δεν νομίζω ότι υποστήριξα κάποιο κατάστημα περισσότερο από το άλλο. Την εμπειρία μου μέχρι τώρα είπα, και ήταν και μια καλή ευκαιρία να δω και εγώ τι παίζει στην αγορά. Προσωπικά κατάληξα ότι όλα είναι πολύ ακριβά για να κάνω μια αγορά πριν χρειαστώ άμεσα κάτι. Ίσως μόνο οι τσάντες να είναι σε τιμή που με βάζει σε σκέψεις για αγορές. Γενικά αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, σου ζητάνε συνεχώς χρήματα.

Στο Muay Thai που κάνω τους τελευταίους μήνες, εκτώς απο την συνδρομή που παίζει περίπου στα 45-60 ευρώ τον μήνα, θες περίπου 40-60 ευρώ για τις "ζώνες" στις εξετάσεις που γίνονται κάθε 6 μήνες περίπου, και αν θες να συμμετάσεις σε αγώνα θες τουλάχιστον 20 ευρώ για την συμμετοχή.  Βέβαια δεν σε αναγκάζει κανείς να τα κάνεις αυτά, μπορεί απλά να προπονείται για να γυμνάζεται, απλά γράφω τις τιμές για να ξέρουμε στο περίπου πόσο κοστίζει το άθλημα.

Δες αν έχει εδώ: www.sportsdirect.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...