stavros34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Συγνώμη έκανα λάθος το πόσο. Χαχα. ...ήθελα να γράψω όχι με 650 με 450. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ψάχνω για μονό hands free με το κλασικό ακουστικό και όχι in ear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podikato Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Παιζει να ερθει Ελλαδα ή υπαρχει τροπος να το αγορασω απο εκει; http://www.lidl.de/de/silvercrest-kuechenmaschine/p174946 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Έχετε βρει πουθενά καμία προσφορα για swiffer πανακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ψάχνω τέτοιο αντάπτορα, είτε απο ελλάδα είτε απο εξωτερικό. Απλά όσο πιο οικονομικό γίνετε... Ή ας βγάζει πολυμπριζο σούκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=57657&skr=skr15946&cat_id=004504071327 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ψάχνω τέτοιο αντάπτορα, είτε απο ελλάδα είτε απο εξωτερικό. Απλά όσο πιο οικονομικό γίνετε... Ή ας βγάζει πολυμπριζο σούκο Ψάχνω τέτοιο αντάπτορα, είτε απο ελλάδα είτε απο εξωτερικό. Απλά όσο πιο οικονομικό γίνετε... Ή ας βγάζει πολυμπριζο σούκο Και εγω το ψαχνω alla απο το ebay λογω μεταφορικων απο ελλαδα (δεν ειμαι αθηνα).Καμια ιδεα?Πως το ψαχνω στα αγγλικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 https://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=57657&skr=skr15946&cat_id=004504071327 1 million thanks!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Site: c14 schuko adapter Παντως παλιοτερα που δεν υπηρχε στην Ελλαδα το εφτιαξα μονος μου δεν και τιποτα δυσκολο να το φτιαξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Και εγω το ψαχνω alla απο το ebay λογω μεταφορικων απο ελλαδα (δεν ειμαι αθηνα).Καμια ιδεα?Πως το ψαχνω στα αγγλικα? connector c14 to cee 7/4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Site: c14 schuko adapter Παντως παλιοτερα που δεν υπηρχε στην Ελλαδα το εφτιαξα μονος μου δεν και τιποτα δυσκολο να το φτιαξεις xχαχαχα αυτο κοιταζα και γω τωρα. Ειναι και πιο φθηνο και θα γλυτωσω μεταφορικα επειδη εχω εδω κοντα μαγαζι για παραλαβη απο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 connector c14 to cee 7/4 THanks m8. Παντως μου κανει εντυπωση που στο ebay ειναι πιο ακριβο απο το eshop. ΜΑλλον θα το παρω απο τους κιτρινους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ψάχνω για αδιάβροχο μηχανής, πάνω-κάτω, που να κρατάει στο χρόνο και να μη μπάζει στο καβάλο. Ιδέες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πιο ανθεκτικά στη βροχή αλλά και πιο άνετα είναι τα ολόσωμα αδιάβροχα, όπως οι αδιάβροχες φόρμες. Αρκεί βέβαια να μην έχεις πολλά βάλε-βγάλε στην χρήση που το προορίζεις. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 καλησπερα στη παρεα.. Ψαχνω για τσαντα λαπτοπ.. εχω το λενοβο z510.. εχω μια τσαντα 15 αρα και δν μ το χωραει.. Καμια προταση;;; για το παρακατω;; http://www.e-lenovo.gr/p.Case-Lenovo-Topload-15-6.713309.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα