Questioner Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχω μπουχτίσει με σήμα απο την μπλε και κόκκινη θέλω να πάω στην πράσινη. Δεν με ενδιαφέρει δηλ η αντιπροσφορά αλλά μία καλή προσφορά για την πράσινη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο,τι με την πράσινη θα έχεις σήμα καμπάνα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ένα τηλέφωνο την cosmote και πες τους ότι ψάχνεις να αλλάξεις πάροχο τόνισε ότι θέλεις να μεταφέρεις 3 αριθμούς!. Στην συνέχεια πες τι απαιτήσεις έχεις (π.χ λεπτα προς όλους,mb,sms),στην συνέχεια πες τους το max ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Μόλις σου δώσουν την προσφορά προσπάθησε να την παζαρέψεις! Μετά αφού παζαρέψεις πες τους ότι θα ψάξεις και για προσφορές απο άλλες εταιρίες και ότι θα επικοινωνήσεις μαζί τους σε 1-2 μέρες. Σημείωσε την προσφορά που σου έκαναν και το όνομα του ατόμου που στην έκανε.Πάρε μετά απο 1-2 μέρες τηλέφωνο και πες ότι σου έκαναν καλύτερη προσφορά απο άλλη εταιρεία και προσπάθησε να πάρεις ότι μπορείς παραπάνω απο αυτούς.Να μιλήσεις πάλι με το ίδιο άτομο. Το εκανα αλλά μου δίνουν τιμές σάιτ. Πρέπει να μιλήσω με άλλο τμήμα που κάνει τις αντιπροσφορές για να πάρω προσφορά. Ο,τι με την πράσινη θα έχεις σήμα καμπάνα; Είμαι σίγουρος ότι θα έχω επειδή το βλέπω σε άλλους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Laptop με i7-8gb από Ελλάδα, παίζει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, ή φτηνότερο?? Έχω βρει το Dell Inspiron 3542 (i7-4510U/8GB/1TB) στα 599 mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3542-I7-4510U-8GB-1TB-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2GB,99452,480508,1344669.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τους μπλε τους εχω και εγω στη φέρμα...υπομονη λιγοι μηνες τους εμειναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ξερει κανεις αν το cdiscount.com στέλνει ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομιζω μονο γαλλια και βελγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κολλητήρι για ψιλοδουλειες, οικονομικο. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κολλητήρι για ψιλοδουλειες, οικονομικο. ??? https://www.skroutz.gr/s/2979487/Antex-ER30.html αλλιώς πάτα στο skroutz κολλητήρι και αγόρασε ενα εως 5 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mariosarv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω για καλό εξωτερικό δίσκο 2.5 ιντσων 1τερα και πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας, Ψάχνω να αγοράσω ένα ρολοι.. το βρηκα περιπου 30 ευρω κατω στο amazon.de.. ξερει κανεις να μου πει τι παιζει με την εγγυηση?? http://www.amazon.de/Fossil-Herren-Armbanduhr-Chronograph-Quarz-JR1436/dp/B00B164QES/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420714127&sr=8-1&keywords=JR1436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω για fifa 15, 2k15 για ps4...Παίζει καμιά προσφορά?έχασα και αυτή του mediamarkt με 40 ευρω και του παμπλικ που τελείωσε χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Πρόκειται να στήσω ένα mATX ή ένα mITX σύστημα κι ενώ παρακολουθώ τις τιμές στις μητρικές τις τελευταίες δέκα μέρες ( συγκεκριμένα οι Asus maximus vii gene,impact και καποιες της asrock τσιμπήσανε 20-30 ευρώ πάνω. Γιατί τέτοια σκαμπανεβάσματα στις τιμές; Ευχαριστώ. Από που θα μπορούσα να βρω τις gene ή impact σε καλή τιμή; Τα Σκρουτζ και best buy έχουν πολύ ακριβές τιμές τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosvoul Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά εγω ψαχνω εδω και καιρο ενα μεταλικο κουτι οχι και πολυ μεγαλο το οποιο να κλειδωνει καπως. τωρα με κλειδαρια με κλειδι η με καποιον αλλον τροπο δεν με νοιαζει. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τιποτα πουθενα... το κουτι δεν θελω απαραιτητα να ειναι μεταλικκο ας ειναι και ξυλινο... γνωριζει κανεις τιποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragongavalasV2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ψαχνω για μια 6990 παιδια :3 ποια τιμη ειναι καλη να την αγορασω και απο που και μετα αρχιζει να φευγει οφφ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά εγω ψαχνω εδω και καιρο ενα μεταλικο κουτι οχι και πολυ μεγαλο το οποιο να κλειδωνει καπως. τωρα με κλειδαρια με κλειδι η με καποιον αλλον τροπο δεν με νοιαζει. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τιποτα πουθενα... το κουτι δεν θελω απαραιτητα να ειναι μεταλικκο ας ειναι και ξυλινο... γνωριζει κανεις τιποτα ? http://www.buy-land.gr/en/kleidothikes/764--unimac-fb-11.html http://www.officemall.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=162&category_id=44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα