Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θέμα και αυτό....όποιος θέλει να είναι σοβαρός (1) μόνο πράγμα ισχύει , το αν τύχη και πάρει ελαττωματική παρτίδα/προϊόν όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε ( και βέβαια η εγγύηση δεν λέει κάτι π.χ. έχει 2 χρόνια θα χαλάσει σε 4 ή έχει 10 θα χαλάσει σε 24 ) αυτά :)

Για τα λοιπά και εγώ ηχώ 2 tv ,1 πλυντήριο και ένα ψυγείο lg και όλα ρολόι κανέναν θέμα!!!

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καήσπερα ψαχνω για πολυθρονα ανατομικη τωρα που ερχεται ο χειμωνας για αραγμα κατι σαν και αυτο

http://www.amazon.co.uk/LEATHER-RECLINER-ROCKING-ADJUSTABLE-HEADREST/dp/B00E6ROPJU/ref=sr_1_82?ie=UTF8&qid=1412441365&sr=8-82&keywords=chair

εχεται καμια στα υποψιν σε καλη τιμουλα,ευχαριστω

Βρήκες τίποτα τελικά?Ψάχνω κι εγώ :)

Δημοσ.

Οκ το έχω ξαναδει το έργο σε κάθε αντιπαράθεση στο νετ . ο ένας έχει τον κουνιαδο,ο αλλος τον μεγαλύτερο πωλητη, φυσικά δεν έχουν στην κατοχή τους καμμιά συσκευή και από την άλλη εγώ ως καταναλωτής έχω 7 συσκευές χωρίς βλάβη 3 χρόνια.Να πάω να παίξω Λόττο.

Μαλιστα αμφισβητείται και η 10ετης πλήρη εγγύηση την οποία έχω.

Τί άλλο θα διαβασω;

Φιλε μου μαλλον δε διαβαζεις..κουμπαρος του πωλητη ηταν

Ισως του μεγαλυτερου στη θεσσαλονικη..

Dealer της LG τι να σου πω αλλο...η οποια τον επελεξε γιατι ηταν απο τα μεγαλυτερα ονοματα λογω συνεργασιας με τη SONY

Εγω δε μιλαω για σενα για μενα η τον οποιονδηποτε...Αυτος τα πουλαει σε σενα..και εσυ λες ειναι οκ ....Αυτος ο ιδιος μου λεει οτι ειναι μαπα..hello..

Δημοσ.

Ψαχνω για εγχρωμο εκτυπωτη να τον συνδεσω με το λαπτοπ περρισοτερο για τα κουπονια απο τις επιθυμιες να μην εχει και πανακριβα μελανια

Δημοσ.

Set αλκαλικές μπαταρίες, καλές και φτηνές. 12άδα ή 24άδα. Ποιες και από πού? Όχι για καμιά ιδιαίτερη χρήση, για τα ρολόγια και τα του σπιτιού....

ΜΠΑΤΑΡΙΑ PANASONIC ALKALINE POWER AA 12 ΤΕΜ. 3,09 ευρώ  

http://www.e-shop.gr/mpataria-panasonic-alkaline-power-aa-12-tem-p-ANA.PAN91019

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με αυτά που διάβασα και πέρυσι, πείστηκα να αγοράσω ηλεκτρικό υπόστρωμα.

Για να μην πληρώσω το φθηνό δυο φορές σκέφτομαι να δώσω μερικά ευρώ παραπάνω και να αγοράσω αυτό από το να πάω σε κάποια φθηνότερα.

Αν κάποιος έχει να δώσει κάποια συμβουλή σχετικά με τα υποστρώματα, ας το κάνει πριν προχωρήσω στην παραγγελία της.

Δημοσ.

Αφού έφερες στη ζωή ένα θέμα από τον Φλεβάρη, εγώ αγόρασα από e-shop την προηγούμενη χρονιά αυτό http://www.e-shop.gr/ilektriki-koyberta-tristar-bw-4751-monh-p-HAP.000854για την κοπέλα μου και ήταν πολύ ευχαριστημένη.. μπορεί να την τιμήσω και πάλι φέτος. από σήμερα είναι στο crazy sundays οπότε είχες καλό timing  :-)

Δημοσ.

Είδα αυτό που αγόρασες αλλά και Link.png Site: αυτό  που επίσης είναι σε προσφορά.

Σκέφτηκα να πάρω ένα εκ των δυο φθηνότερων προτάσεων αλλά έγειρα κάπως προς την λύση της AEG που ίσως (για αυτό θέλω τη γνώμη σας) είναι καλύτερη.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά με αυτά που διάβασα και πέρυσι, πείστηκα να αγοράσω ηλεκτρικό υπόστρωμα.

Αφού έφερες στη ζωή ένα θέμα από τον Φλεβάρη,...

(Σωστος ο swtos.)

Τα ποστ ηρθαν στο καταλληλο τοπικ της ενοτητας.

Δημοσ.

...εξωτερικό σκληρό δίσκο 2,5''. Έχω καταλήξει σε Seagate expansion 1tb  (58,70€) και Samsung M3 1,5tb. (75€)

Εάν υπάρχει κάποια προσφορά με καλό vfm, ρίξτε καμιά φωνή.

Επίσης ψάχνω MHL-HDMI καλώδιο για Galaxy Note. Το φθηνότερο που έχω βρει είναι αυτο το startech. Θα δουλεύει σωστά όμως; Υπάρχει και αυτό, όπου (αν είναι αυθεντικό) θα δουλεύει κανονικά αλλά ειναι ακριβούτσικο. Υπάρχει φθηνότερη και δοκιμασμένη λύση;

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει καμιά καλή προσφορά που να τρέχει για δίσκο SSD στα 240-256GB;

Η αγορά πρέπει να γίνει σήμερα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάχνω για τοστιέρα της προκοπής που να βγάζει τοστ ξεροψημένα και όχι βραστά όπως τα βγάζουν οι φτηνές των 700w.

Δύο τοστ να χωράει - δεν θέλω να είναι ογκώδης.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ισχύος ή παίζει τίποτα και με την ποιότητα που έχουν οι πλάκες...

Δημοσ.

Ψαχνω για εγχρωμο εκτυπωτη να τον συνδεσω με το λαπτοπ περρισοτερο για τα κουπονια απο τις επιθυμιες να μην εχει και πανακριβα μελανια

Μπορεις και free στην vodafone!

Ψάχνω για τοστιέρα της προκοπής που να βγάζει τοστ ξεροψημένα και όχι βραστά όπως τα βγάζουν οι φτηνές των 700w.

Δύο τοστ να χωράει - δεν θέλω να είναι ογκώδης.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ισχύος ή παίζει τίποτα και με την ποιότητα που έχουν οι πλάκες...

Ειχα δει κατι προσφορες στο αγγλικο αμαζον πριν μερικες μερες...

Τσεκαρε και εδω ισως βρεις κατι που να σου αρεσει.

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_?ie=UTF8&k=panini+grill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...