Πανος999 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρα..Ψάχνω μια καφετιέρα με κάψουλες..Ταβάνι τα 100€.. Θα είναι η πρώτη επαφή με καφετιέρα.. Θα ήθελα να παίρνει κ προαιρετικα κάψουλες για σοκολάτα που έχω δει..Θα προτιμούσα δηλαδή να μη δεσμεύομαι να παίρνω μόνο ένα είδος..Όλα αυτά προαιρετικά πάντα..Πείτε μου τις προτάσεις σας κ το συζητάμε..
defbond Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Καλησπέρα..Ψάχνω μια καφετιέρα με κάψουλες..Ταβάνι τα 100€.. Θα είναι η πρώτη επαφή με καφετιέρα.. Θα ήθελα να παίρνει κ προαιρετικα κάψουλες για σοκολάτα που έχω δει..Θα προτιμούσα δηλαδή να μη δεσμεύομαι να παίρνω μόνο ένα είδος..Όλα αυτά προαιρετικά πάντα..Πείτε μου τις προτάσεις σας κ το συζητάμε.. εγω με nespresso ειμαι ευχαριστημένος αλλά ειναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμες στις κάψουλες. νομιζω ισχύει ακόμα η προσφορά με τη μηχανή να σου βγαίνει ουσιαστικά δωρεάν αν αγοράσεις τα διπλάσια σε κάψουλες (πχ αγοράζοντας μηχανή 100 ευρώ, εχεις 5 κουπόνια 20ευρω για αγορες σε κάψουλες 40 ευρώ+)
bonfilet Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Γειά χαρά, Επειδη εχω πολυ καιρο να ενημερωθώ, ποιο θεωρείτε το καλύτερο android κινητό γύρω στα 800 ευρω με τιμολόγιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα