SV1EOD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 αν και θα έλεγα να κοιτούσες features phones γιαυτη τη δουλειά που τα θες. Αν το ζητούμενο είναι ο χρόνος αυτονομίας ή/και το μέγεθος θα συμφωνήσω. Σε αυτή την περίπτωση κάνεις την δουλειά σου και με 15-20 € με ένα Alcatel ή ένα Nokia και τα βρίσκεις στην εγχώρια αγορά. Αν θέλεις να ξέρεις ποιός σε καλεί και να έχεις έναν ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο πάρε ένα κινέζικο τηλέφωνο με καλή αυτονομία να συγχρονίζεις μέσω google τον τηλεφωνικό κατάλογο και οτιδήποτε άλλο θες και καθάρισες. μια ακομά καλύτερη πρόταση είναι να κάνεις μια ερώτηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 που είναι εξειδικευμένο σε αυτό που ζητάς η εδώ τα πάντα ολα... http://www.insomnia.gr/topic/491265-megathread-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones/page-278?do=findComment&comment=53533388 Υπερβολή και για εμένα να γράφεσαι σε άλλο φόρουμ για μία ερώτηση. Αν είσαι ήδη γραμμένος βέβαια δεν χάνεις κάτι. Μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα όπως λέει και ο kukukali. Φίλος πήρε για την γυναίκα του το παρακάτω(σε ροζ): http://www.pandawill.com/doxio-i6-smartphone-android-42-mtk6572w-40-inch-3g-gps-blue-p90736.html Η κοπέλα κάνει μόνο χρήση τηλεφώνου και της κρατάει πάρα πάρα πολύ η μπαταρία(χαμηλή ανάλυση οθόνης και αργός επεξεργαστής γαρ) και είναι ευχαριστημένη(όπως και ο φίλος που την έβγαλε τόσο φθηνά). Όταν το είχε πάρει το πέτυχε προσφορά γύρω στα 10 δολάρια κάτω, δεν ξέρω πόση σημασία έχει και πόσο βιάζεσαι(αφού είπες ότι το θες για δουλειά).
blazar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Αν θυμάστε πριν από αρκετό καιρό ήταν σε προσφορά ένας αρτοπαρασκευαστής στα makro (Tarrington House BM 2700). Έχασα λοιπόν, το εξάρτημα που έχει εσωτερικά στον κουβά και κάνει όλη τη δουλειά. Το ζυμωτήριο αν μπορώ να το πως έτσι. Αυτό που μετά από κάθε παρασκευή, ενσωματώνεται στο ψωμί. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω κάπου ανταλλακτικό, ή είναι για πέταμα ο αρτοπαρασκευαστής;
silmarien Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Αν θυμάστε πριν από αρκετό καιρό ήταν σε προσφορά ένας αρτοπαρασκευαστής στα makro (Tarrington House BM 2700). Έχασα λοιπόν, το εξάρτημα που έχει εσωτερικά στον κουβά και κάνει όλη τη δουλειά. Το ζυμωτήριο αν μπορώ να το πως έτσι. Αυτό που μετά από κάθε παρασκευή, ενσωματώνεται στο ψωμί. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω κάπου ανταλλακτικό, ή είναι για πέταμα ο αρτοπαρασκευαστής; Επικοινώνησε με το μακρο ή την κατασκευάστρια εταιρεία να δεις τι επιλογές έχεις. Σιγουρα από το μακρο θα σου δωσουν το τηλέφωνο της εταιρείας. 1
konior14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ψαχνω για λαπτοπ μεχρι 350 ευρο . πιο πολυ για εργασιες μουσικη...
nickmanak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ψαχνω για λαπτοπ μεχρι 350 ευρο . πιο πολυ για εργασιες μουσικη... http://www.skroutz.gr/s/3868472/Dell-Inspiron-15-3521-2127U-4GB-500GB-W8.html
dimitrakis1991 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπερα στην παρεα!Με την σειρα μου κι εγω ψαχνω μητρικη πλακετα για το Asus transformer book T100TA.Εχω φαει ολο το ebay,google αλλα και το insomnia μπας και...αλλα ατυχησα!!!Κανενας?Καποιος?Κατι??
SV1EOD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για κομπρεσσεράκι ελαστικών αυτοκινήτου καθώς και για κιτ επισκευής. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αυτό που έχουν(είχαν; ) τα lidl λέει τίποτα;
Stogianz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για iPhone 5c 8gb(ή και 16) απο Ελλάδα με δόσεις μέσω πιστωτικής. Αν το κατάστημα δεν προσφέρει δόσεις μπορώ να κανονίσω εγώ με την τράπεζα δόσεις? και αν ναι πόσο επιβάρυνση θα έχω? Ty for ur time
daynight Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για εντοιχιζομενη ηλεκτρικη κουζινα. Αν γνωριζεις κανεις καμια προσφορα ας γραψει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 ...Έχασα λοιπόν, το εξάρτημα που έχει εσωτερικά στον κουβά και κάνει όλη τη δουλειά. Το ζυμωτήριο αν μπορώ να το πως έτσι. Αυτό που μετά από κάθε παρασκευή, ενσωματώνεται στο ψωμί. ... Ελπιζω να μην το εφαγες μονο!
Billkaza Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ξερουμε αν τρεχει καμια προσφορα για κεφαλες oral b? 1
louben Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για κομπρεσσεράκι ελαστικών αυτοκινήτου καθώς και για κιτ επισκευής. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αυτό που έχουν(είχαν; ) τα lidl λέει τίποτα; Το κομπρεσερακι ειναι καλο για τα λεφτα του.Εγω εχω παρει βεβαια ψηφιακο απο το αμαζον που φυσαει. Οσο για το σετ επισκευης το πηρα και εγω αλλα μαλλον θα το γυρισω γιατι μετα ειδα οτι εφοσον το χρησιμοποιησεις , μετα το λαστιχο παει για πεταμα(δεν επισκευαζεται) οποτε μαλλον δε λεει. Ξερουμε αν τρεχει καμια προσφορα για κεφαλες oral b? προσωπικα ψωνιζω απο ebay κανενα 10ρικο οι 4, αρκετα καλες θα ελεγα και γνησιες.
kid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 προσωπικα ψωνιζω απο ebay κανενα 10ρικο οι 4, αρκετα καλες θα ελεγα και γνησιες. είχα πάρει απο groupon πριν κανα 15 μέρες και ηταν μουφα. μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις κανα link από το οποίο έχεις ψωνίσει;
SV1EOD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το κομπρεσερακι ειναι καλο για τα λεφτα του.Εγω εχω παρει βεβαια ψηφιακο απο το αμαζον που φυσαει. Οσο για το σετ επισκευης το πηρα και εγω αλλα μαλλον θα το γυρισω γιατι μετα ειδα οτι εφοσον το χρησιμοποιησεις , μετα το λαστιχο παει για πεταμα(δεν επισκευαζεται) οποτε μαλλον δε λεει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μπορείς δώσε link απο αυτό που αγορασες.
s2117 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πάνες ηλικιωμένων και υποσέντονα, έχει υπόψιν του κανείς κάτι (αποθήκη/ σούπερ μάρκετ / online κατάστημα) ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα