soundkeeper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Επειδή έχω χαλάσει αρκετές μπαταρίες λόγο ακινησίας σε διάφορα οχήματα έχω να πω ότι το παν είναι οι σωστές γνωριμίες . Και ευτυχώς έχω βρει έναν τίμιο άνθρωπο που όχι μόνο έχει μια χαρά τιμές αλλά μου τις φέρνει και όπου κι αν είμαι ...όποιος θέλει του στέλνω π.μ. με περισσότερες πληροφορίες αν από την άλλη όλο αυτό θεωρείται διαφήμιση ή προώθηση για δικό μου όφελος τότε ας διαγραφεί . Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω και τίποτε άλλο .
louben Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 H σειρα μου να πω οτι ψαχνω απορροφητηρα καμιναδα 60 εκ εως 150 ευρω. ΟΙ μαρκες που βρισκω ειναι pyramis,davoline,faber,teka.Και μια ιταλικη που δεν την σκεφτομαι γιατι μαλλον δεν εχει σερβις παντου(ΕLLECI). Oi dyο πρωτες μαλλον απορριπτονται γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια. h fABEΡ απο οτι εμαθα ειναι ιδιες με τις FRANKE.ΙΣχυει αυτο? Οι ΤΕΚΑ τι λενε?
mouxaxa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ... ποιον ssd ή τι άλλο τεχνολογικό να μου φέρει φίλος από Αμερική. Μόνο ssd και ram χρειάζομαι βασικά να πάω από τα 4 στα 8
dollyyy19 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ^ ισως να εχεις δικιο.Αυτο που σου ειπαν ισχυει,αλλα δεν ειπαν οτι η μεγαλυτερη δεν ζοριζετε οσο η μικρη(ιδιατερα στα μεγαλα φορτια χρησης)και θα σου κρατησει ετσι μεγαλυτερο χρονικο διαστημα!τωρα ,για το χρονικο διαστημα που μπορει να ειναι μια μπαταρια σε ενα μαγαζι................ειναι μεγαλο θεμα............. Το να βρεις ολοκαινουργια ,παντως,μπαταρια.................θελει μεγαλο ψαξιμο σε φυσικα μαγαζια και οχι μεσω internet. μεγαλυτερη μπαταρια σημαινει οτι αν δεν κανεις διαδρομες διαρκειας,δεν θα την φορτιζεις ποτε 100%,με οτι συνεπαγεται αυτο.... καινουρια μπαταρια σωστα αποθηκευμενη,σημαινει οτι δεν εχει μεσα τα υγρα,και οταν τη ν αγορασεις,βαζει τα υγρα εκεινη την στιγμη,και πρεπει να κανει μια πρωτη φορτιση ο πωλητης.τοτε και μονο τοτε θα εχεις αγορασει καινουρια μπαταρια ανοιχτου τυπου.
dobro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 μεγαλυτερη μπαταρια σημαινει οτι αν δεν κανεις διαδρομες διαρκειας,δεν θα την φορτιζεις ποτε 100%,με οτι συνεπαγεται αυτο.... καινουρια μπαταρια σωστα αποθηκευμενη,σημαινει οτι δεν εχει μεσα τα υγρα,και οταν τη ν αγορασεις,βαζει τα υγρα εκεινη την στιγμη,και πρεπει να κανει μια πρωτη φορτιση ο πωλητης.τοτε και μονο τοτε θα εχεις αγορασει καινουρια μπαταρια ανοιχτου τυπου. καρνταση , μη ξεχνας οτι οι περισσοτερες μπαταριες πλεον ,ερχονται κλειστες απο το εργοστασιο(ξηρου τυπου)! 1
Federacion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ψαχνω για laptop με χαλασμένη οθόνη που δίνει όμως εικόνα σε εξωτερική οθόνη/tv να βγάζει ανάλυση hd ready (δεν χρειάζεται full hd) με minimum 2 gb ram και έξοδο HDMI (ή VGA αν κκαι τουλάχιστον 2 θυρες USB και wifi μεταχειρισμένο/refurbished/καινούριο δεν έχει σημασία αρκεί να είναι οικονομικό. Το θέλω να μπει δίπλα στην τηλεόραση των γονιών μου να τους φορτώνω ταινίες έτοιμες με υποτίτλους και να βλέπουνε. Mods δεν το βάζω στο τόπικ laptop γιατι είναι όπως βλέπετε περίπτωση αναζήτησης και μεταχειρισμένου. Αν κάνω λάθος παρακαλω μετακινήστε το. Ευχαριστώ.
xouzel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 H σειρα μου να πω οτι ψαχνω απορροφητηρα καμιναδα 60 εκ εως 150 ευρω. ΟΙ μαρκες που βρισκω ειναι pyramis,davoline,faber,teka.Και μια ιταλικη που δεν την σκεφτομαι γιατι μαλλον δεν εχει σερβις παντου(ΕLLECI). Oi dyο πρωτες μαλλον απορριπτονται γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια. h fABEΡ απο οτι εμαθα ειναι ιδιες με τις FRANKE.ΙΣχυει αυτο? Οι ΤΕΚΑ τι λενε? Στο σπιτι εχω ΤΕΚΑ 13 χρονια τωρα. Ουτε το παραμικρο προβλημα. Νομιζω ειναι Ισπανιας
louben Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ΚΑλο σημαδι αυτο. Faber κανεις??? δυστυχως σε αυτον που εχω θελει επισκευη η πλακετα αλλα δεν ξερω πως.
meletis_m Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 H σειρα μου να πω οτι ψαχνω απορροφητηρα καμιναδα 60 εκ εως 150 ευρω. ΟΙ μαρκες που βρισκω ειναι pyramis,davoline,faber,teka.Και μια ιταλικη που δεν την σκεφτομαι γιατι μαλλον δεν εχει σερβις παντου(ΕLLECI). Oi dyο πρωτες μαλλον απορριπτονται γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια. h fABEΡ απο οτι εμαθα ειναι ιδιες με τις FRANKE.ΙΣχυει αυτο? Οι ΤΕΚΑ τι λενε? Έχουμε εδω και 14 χρόνια το ΤΕΚΑ 2000 είναι δυνατός , απροβλημάτιστος αλλά τα αναλώσιμα του είναι ακριβά. Για παράδειγμα πήρα πρίν 1 εβδομάδα φίλτρα και μου στοίχισαν 80 ευρώ σε αντιπρόσωπο της TEKA.
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Φριτέζα ψάχνω για να τηγανίζω μικρά ψαράκια, γαύρους λιθρινάκια, σαργουδάκια και τέτοια δεν με νοιάζει για τις πατάτες. Είδα αυτές με μια κουταλιά λάδι που νομίζω ότι ψήνουν και δεν τηγανίζουν. Είδα μια άλλη princess eco που την έθαβαν οι κριτικές. Είμαι εκτός Αθηνών. (ελπίζω να μην θεωρηθώ offtopic)
Tzimmys Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καθόλου off topic, αυτό είναι το νόημα του συγκεκριμένου νήματος. Δεν ηέρω να σε βοηθήσω, αλλά μου άνοιξες την όρεξη ρε μπαγάσα.. Όσον αφορά τις actifry (με μια κουταλιά λάδι), και εγώ νομίζω ότι στην ουσία δεν τηγανίζουν και άρα δε σου κάνουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 καρνταση , μη ξεχνας οτι οι περισσοτερες μπαταριες πλεον ,ερχονται κλειστες απο το εργοστασιο(ξηρου τυπου)! Εχεις παρει και like βλεπω ( ) σε ένα από τα ελαχιστα ποστς σου (ισως και το μοναδικο, δεν θυμαμαι να εχω δει αλλο), που εχεις λαθος. Δεν είναι ξηρου τυπου. Ειχε δικιο η dollyyy19 σε αυτό που ειπε, αν και οι περισσοτερες είναι πλεον κλειστου τυπου (με υγρα [ηλεκτρολύτη] παρολα αυτα), ετσι κυριολεκτικα καινούργιες είναι μονο στα χαρτια.
dobro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 χμ...... απο το autotriti: Προσοχή στην μπαταρίαΟ ρόλος της μπαταρίας είναι ζωτικής σημασίας για το αυτοκίνητο και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία, προκειμένου να είναι πάντα σε θέση να επιτελέσει το ρόλο της. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες η μπαταρία καταπονείται αρκετά. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται όταν ελέγχετε τα υγρά, γι αυτό θα πρέπει σε τακτά διαστήματα να συμπληρώνετε είτε με ειδικό είτε με αποσταγμένο νερό (εφ’ όσον είναι δυνατή η συμπλήρωση -συνήθως για μπαταρίες παλαιού τύπου). Αν η μπαταρία σας είναι ξηρού τύπου, δηλαδή δεν μπορείτε να συμπληρώσετε υγρά, θα πρέπει να την ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω της ειδικής ένδειξης (στο επάνω μέρος της), την οποία διαθέτουν οι περισσότερες μπαταρίες. ¶λλωστε, εάν το αυτοκίνητό σας διαθέτει τέτοια μπαταρία και έχετε υποψία ότι ο χρόνος αντικατάστασής της πλησιάζει, (και το αυτοκίνητό σας εκτίθεται σε συνθήκες πάγου), μπορείτε να μετρήσετε την απόδοσή της σε κάποιο ηλεκτρολογείο, ώστε να διαπιστώσετε εάν χρήζει αλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, τα καλώδια για εκκίνηση ανάγκης θεωρούνται απολύτως απαραίτητα. Τέλος, πάντα προσέχετε να απομακρύνετε τα υγρά μπαταρίας που έχουν πέσει στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, γιατί προκαλούν διάβρωση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 E, και εσυ ο,τι διαβαζεις το πιστευεις!! lol Κλειστου τυπου ηθελε να γραψει ο τυπος και εγραψε ξηρου. Συνεχεια για υγρα μιλαει στο ιδιο αρθρο.
dobro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οκ....το ιδιο πραγμα ειναι πλεον. Β. Ταξινόμηση μπαταριών ανάλογα με την κατασκευή τουςΟι παραπάνω μπαταρίες διακρίνονται επίσης σε τρείς υποκατηγορίες ανάλογα με τηνκατασκευή τους:α) συμβατικές μπαταρίες, β) σε μπαταρίες τύπου GEL, είναι μπαταρίες μεσταθεροποιημένο ηλεκτρολύτη κλειστού τύπου, δεν συμπληρώνεται ηλεκτρολύτης, γ) σεμπαταρίες τύπου AGM (Absorbent Glass Mat) όπου ειδικός υαλοβάμβακας χρησιμοποιείταιως διαχωριστικό φίλτρο του θειϊκού οξέος σε μπαταρίες μολύβδου. Είναι κορεσμένη μόνονκατά 95% με θειικό οξύ και δεν υπάρχει περίσσεια υγρού. Για τον λόγο αυτό οι μπαταρίεςAGM μερικές φορές ονομάζονται και μπαταρίες χωρίς ηλεκτρολύτη (starved electrolyte) ήμπαταρίες ξηρού τύπου (dry electrolyte). google:(Μπαταρίες: Για ...συνεχή τάση (DC) στο αυτοκίνητό σας (Μέρος 1ο)Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 09:21) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα