zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Ενα καλωδιο για συνδεση υπολογιστη με 4k TV. Hdmi male - male. 20m. οικονομικο οσο γινεται. https://www.phonehouse.com.gr/gr/hdmi-to-hdmi-2-0v-4k-hdtv-20m.html HDMI 2.0V 4K Επεξ/σία Κυριακή στις 04:32 μμ από zacharis1955 1
Havik Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:44 μμ On 23/11/2024 at 10:20, SeNNinhA said: Spoiler Που θα το βαλεις ακριβως? Δεν ειναι απλό αυτο που θελεις ετσι οπως το λες. Οι επιφάνειες των αισθητηρων είναι ευαίσθητες και εαν κατακαθίσουν σκόνες, σταχτες ή αλλοι ρυποι δεν διαβαζουν σωστά. Επίσης πρεπει είτε να είναι προστατευμένος από την θερμοκρασία είτε να εχει προδιαγραφες για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Εαν μιλας για αισθητηρες μεσα στην καμιναδα είτε σε θερμοκρασίες υψηλές δεν θα σου κανουν οι κινεζιες. Θελεις ακριβα επαγγελματικά εργαλεία και σωστή τοποθετηση τους. Επίσης θελει καθαρισμα, συντηρηση και καλιμπράρισμα περιοδικα ειδικα εαν ειναι εκτεθημενος σε δυσκολες συνθηκες. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβως θελεις να κανεις βεβαια και ποιος ο σκοπος των μετρησεων. Μετρησεις οι οποιες σε μια καμιναδα θα εχουν εξαιρετικά μεγάλο ευρος αναλογως τις συνθηκες και το καυσιμο, την θεση του αισθητηρα, την κατασταση του κλπ κλπ Εαν μας πεις το λογο που τον χρειαζεσαι θα ηταν βοηθητικο. Για καυσαέρια του καυστήρα το θέλω, για θερμοκρασία υπάρχουν θερμόμετρα και δεν είναι ακριβά, ουσιαστικά για CO και CO2 γίνεται η αναζήτηση, θα μπει στην έξοδο του λέβητα αλλά δεν θα είναι μόνιμα εκεί, μετά την ρύθμιση θα το αφαιρέσω. για το εύρος που λες προφανώς θα ψάξω να βρω κάποιο που να έχει την μικρότερη δυνατή απόκλιση, όσο και να χάνει δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω χειρότερο αποτέλεσμα από τώρα που έχει χρόνια να γίνει τέτοια ρύθμιση είτε είχε γίνει με το "μάτι" και το χρώμα της φλόγας. Spoiler παρόλο που μέχρι πρόπερσι ερχόταν κανονικά καυστηρατζης, πέρσι συνειδητοποίησα ότι πέταγα τα χρήματα μου, οπότε here we are.
zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ 25 λεπτά πριν, Havik είπε Για καυσαέρια του καυστήρα το θέλω, για θερμοκρασία υπάρχουν θερμόμετρα και δεν είναι ακριβά, ουσιαστικά για CO και CO2 γίνεται η αναζήτηση, θα μπει στην έξοδο του λέβητα αλλά δεν θα είναι μόνιμα εκεί, μετά την ρύθμιση θα το αφαιρέσω. για το εύρος που λες προφανώς θα ψάξω να βρω κάποιο που να έχει την μικρότερη δυνατή απόκλιση, όσο και να χάνει δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω χειρότερο αποτέλεσμα από τώρα που έχει χρόνια να γίνει τέτοια ρύθμιση είτε είχε γίνει με το "μάτι" και το χρώμα της φλόγας. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παρόλο που μέχρι πρόπερσι ερχόταν κανονικά καυστηρατζης, πέρσι συνειδητοποίησα ότι πέταγα τα χρήματα μου, οπότε here we are. https://www.fruugo.gr/tuya-wifi-intelligent-air-quality-monitor-6-σε-1-air-housekeeper-pm25formaldehydevocco2temperaturehumidity-detector-συμβατο-με-την-alexa-google/p-253352840-549690593 1
SeNNinhA Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ 16 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://www.fruugo.gr/tuya-wifi-intelligent-air-quality-monitor-6-σε-1-air-housekeeper-pm25formaldehydevocco2temperaturehumidity-detector-συμβατο-με-την-alexa-google/p-253352840-549690593 ΔΕΝ κάνει για αυτο που το θέλει. 41 λεπτά πριν, Havik είπε Για καυσαέρια του καυστήρα το θέλω, για θερμοκρασία υπάρχουν θερμόμετρα και δεν είναι ακριβά, ουσιαστικά για CO και CO2 γίνεται η αναζήτηση, θα μπει στην έξοδο του λέβητα αλλά δεν θα είναι μόνιμα εκεί, μετά την ρύθμιση θα το αφαιρέσω. για το εύρος που λες προφανώς θα ψάξω να βρω κάποιο που να έχει την μικρότερη δυνατή απόκλιση, όσο και να χάνει δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω χειρότερο αποτέλεσμα από τώρα που έχει χρόνια να γίνει τέτοια ρύθμιση είτε είχε γίνει με το "μάτι" και το χρώμα της φλόγας. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παρόλο που μέχρι πρόπερσι ερχόταν κανονικά καυστηρατζης, πέρσι συνειδητοποίησα ότι πέταγα τα χρήματα μου, οπότε here we are. Αυτο που θελεις ειναι portable flue gas analyzer Το οποίο είναι πολύ εξειδικευμένο μηχανημα και δεν γνωρίζω να υπάρχουν ερασιτεχνικά φθηνά. Καμια κινεζια ισως και βρεις πιο φθηνή αλλά μετά ποιός θα στο κάνει calibration στα επόμενα χρόνια? Θελεις να κάνεις σωστή συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα. Λογικό. Υποθέτω μιλάμε για καυστήρα πετρελαίου. Ερωτήσεις: 1) Γνωρίζεις πως να το κάνεις? Γιατι με αυτα που γράφεις εχω αμφιβολίες. Πχ ο έλεγχος γίνεται από οπή λίγο μετά από την έξοδο των καυσαερίων του καυστήρα ενω εσύ μιλάς αρχικά για καμινάδα. Ας πούμε ότι δεν είναι σωστά ρυθμισμένος. Μπορει να θέλει αλλαγή των μπεκ, μπορεί να θέλει ρυθμιση του αέρα (και σε τι θερμοκρασια αέρα θα το ρυθμίσεις?), μπορεί να θέλει και ρυθμιση της πίεσης των μπεκ. Γνωρίζεις από αυτά? Εαν όχι τότε δωρο άδωρο. 2) Οι καυστήρες θέλουν έλεγχο και συντήρηση καθε χρόνο σύμφωνα με την νομοθεσία και ο συντηρητής θα πρέπει να εκδοσει και να παραδόσει ειδικό φύλο με ολους τους ελεγχους που εσυ θέλεις να κάνεις ο ίδιος. Ασχετα εαν το κάνει στην πραγματικότητα ή δεν το κάνει. Κανονικά τον πληρώνεις για να κάνει έλεγχο με μηχανημα και να σου γραψει τα αποτελεσματα των μετρησεων στο φύλλο ελεγχου που θα σου παραδώσει. Καυστηρες πανω απο 400.000 θερμίδες θέλουν συμφωνα με την νομοθεσια μηνιαία συντήρηση. 3) Φερνεις συντηρητή για τον καυστήρα σου? 4) Κάνει έλεγχο με μηχανημα ο καυστηρατζής σου? Εαν όχι αλλαξέ τον γιατι αφενως σε κοροιδευει, αφετερου δεν ειναι νομιμος ενας τετοιος έλεγχος. Σου δίνει το έντυπο? Τα μοντερνα μηχανηματα τυπώνουν άμεσα το φύλο με τα αποτελεσματα της αναλυσης. Κατσε μαζί του και δες εαν οντως κάνει μετρηση. Ρωτησέ τον πότε εστειλε το μηχανημα για calibration. Δεν βλέπω τον λόγο να παρεις εσύ ο ίδιος μηχανημα. Εαν δεν κανει σωστή δουλειά ο συντηρητής σου τότε αλλαξέ τον. Ελεγξέ τον εαν εχει σωστά μηχανηματα. Εαν ξερεις να διαβασεις μηχανημα που θα παρεις τοτε μπορεις να διαβασεις και το δικο του την ωρα που κανει τον ελεγχο. Επίσης πρέπει να καθαρίζεις και την δεξαμενή σου (θεωρητικά κάθε δυο χρονια απο υπολείματα και οργανικά). Το ίδιο πρεπει να καθαριζεις και την καμινάδα σου. Πολλες οι περιπτωσεις πυρκαγιάς από αναφλεξεις υπολειματων της καμιναδας (λεβητα ή τζακιου). Πριν μερικά χρόνια 2 τετοιες περιπτωσεις. Μια απεναντι απο το σπιτι της πεθερας μου (τζακι) και μια στην διπλανη πολυκατοικια (λεβητας). 1
darkf Δημοσ. Κυριακή στις 06:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:31 μμ Ψάχνω για fitness tracker ή κάτι παρόμοιο έως 60-80 ευρώ. Υπάρχει τίποτα?
zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, darkf είπε Ψάχνω για fitness tracker ή κάτι παρόμοιο έως 60-80 ευρώ. Υπάρχει τίποτα? https://techhut.gr/xiaomi-ecosystem01/4109-xiaomi-mi-band-9-black-bhr8337gl.html / https://techhut.gr/xiaomi-ecosystem01/4112-xiaomi-mi-band-9-blue-bhr8346gl.html / https://techhut.gr/xiaomi-ecosystem01/4111-xiaomi-mi-band-9-silver-bhr8340gl.html Επεξ/σία Κυριακή στις 10:57 μμ από zacharis1955 1
apostolis159 Δημοσ. Κυριακή στις 11:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:06 μμ Ψάχνω portable SSD 500GB-1TB. Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά απ' τον Kingston στο you? Αγορά 2 τεμαχίων, από εντός χώρας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 πμ 10 ώρες πριν, Dkop είπε Αυτόν ακριβώς ήθελα εχθές που τον είδα ! Έλεγε εξαντλήθηκε και τώρα έτσι λέει . Εχθές έβγαζε όμως ότι υπήρχε για παραλάβη σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλα όταν πήγαινες στο καλάθι έλεγε δεν είναι διαθέσιμο ☹️ Λέει για παραλαβή από το κατάστημα και όχι για online αγορά.
comfuzio Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 πμ έχει το plex-pass lifetime -25% στα 89.99€, ξέρει κανείς από εμπειρία αν παίζει πχ χριστούγεννα ή πρωτοχρονιά να πέσει πιο χαμηλά από προηγούμενη εμπειρία; Το κοιτάω εδώ και καιρό που έστησα plex server αλλά δεν το θυμάμαι να έχει παίξει εδώ και καιρό πιο καλή έκπτωση από 25%
sstav Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 πμ ψάχνω για καλό μαγαζί εκτύπωσης φωτογραφικών άλμπουμ....αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα offline δημιουργίας- διόρθωσης -αποθήκευσης μέχρι να στείλεις το τελικό αποτέλεσμα προς εκτύπωση...ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, comfuzio είπε έχει το plex-pass lifetime -25% στα 89.99€, ξέρει κανείς από εμπειρία αν παίζει πχ χριστούγεννα ή πρωτοχρονιά να πέσει πιο χαμηλά από προηγούμενη εμπειρία; Το κοιτάω εδώ και καιρό που έστησα plex server αλλά δεν το θυμάμαι να έχει παίξει εδώ και καιρό πιο καλή έκπτωση από 25% Τι παραπάνω σου δίνει η συνδρομή σε σχέση με τον δωρεάν λογαριασμό; Αναφορά σε κείμενο A Plex Pass does not remove ads, nor does it provide access to extra content on our free services. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:49 πμ από micos000
comfuzio Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ 11 minutes ago, micos000 said: Τι παραπάνω σου δίνει η συνδρομή σε σχέση με τον δωρεάν λογαριασμό; Hardware transcoding και intro/outro skip αυτά που με ενδιαφέρουν 2
Effie7 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ (επεξεργασμένο) Kαλημέρα! Ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα/σφουγγαρίστρα. Είμαι ανάμεσα στη Shark SteamPickUp SD200EU (135€) και στην BISSELL CrossWave C3 Pro (208€). Έχω δει & διαβάσει άπειρα reviews και τείνω προς την πρώτη, λόγω ατμού. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Επίσης έχω βάλει στο μάτι τη Miele C3 complete (189€), αξίζει τα χρήματά της; Καθημερινή χρήση σε σπίτι με δάπεδο πλάκας Καρύστου και κατοικίδια. Δε με ενδιαφέρει η απόδοση σε χαλιά. Τέλος, είχα σημειώσει από παλαιότερη απάντηση σε άλλον χρήστη το φουρνάκι Albatros A63BPRC2. Υπάρχει κάποια νεότερη πρόταση; Σημαντικά σημεία οι εστίες και η λειτουργία αέρα. Θα ήθελα προτάσεις από προσωπική εμπειρία κι όχι από κριτικές στο ίντερνετ, παρακαλώ. Το ξέρω ότι ζητάω πολλά, ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edit: Ξέχασα ότι ψάχνω και ατμοκαθαριστή, κατά προτίμηση όχι χειρός και καλή λειτουργία ατμού, να μη στάζουν νερά δηλαδή και να έχει πίεση. Οι Karcher δε μου γεμίζουν το μάτι. Έχω σταμπάρει Chapstick και Waitbird στο amazon, και οι δυο 5 bar. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:32 πμ από Effie7
Dkop Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 πμ 11 ώρες πριν, micos000 είπε Λέει για παραλαβή από το κατάστημα και όχι για online αγορά. Νόμιζα εννοούμε αγορά απο το eshop και παραλαβή από το κατάστημα... Για ποιο λόγο να μην σε αφήνει να το αγοράσεις και μετά να πας από εκεί να το παραλάβεις...
tsagod Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 πμ Ψάχνω για λαστιχένια πατάκια αυτοκινήτου. Κάτι vfm και δοκιμασμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα