Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Μήπως μπορείς να μου πείς εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε μορφή στικ; Είδα οτι αυτή είναι καλή και με πίεση 5BAR αλλά ως συνήθως υπάρχει το θέμα της αποθήκευσης.

https://www.e-shop.gr/atmokatharistis-dapedoy-blackdecker-fsm1615-p-HAP.420316 6 Bar

• Απαντ. 29,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα! Ψαχνω tablet με γραφιδα, χωρις οθονη... Για online διδασκαλία μαθηματιλων που σημαινει γραφικες παραστασεις και γρηγορο ρυθμο γραφης... 

Εχω δει wacom, gaomon etc τεινω στα δευτερα λογω τιμης αλλα δεν ξερω μοντελο. 

Θελουμε γρηγορη αποκριση, 10++ιντσες και σιγουρα κουμπια προγραμαμτιζομενα. 

Αν εχει καποιος αποψη για αλλο ταμπλετ αντιστοιχο θα βοηθησει. 

Μπορω να ψωνισω κ απο ευρωπη αρκει να μην καιυατερησω πολυ. Μηπως εκμεταλλευτω καμια προσφορα. 

Δημοσ.

dysxon v12 αν δειτε καμια καλη τιμη παρακαλω ενα mention. δεν εχω βρει ακομη κατι αλλα εχουν τις v15 σε καλη τιμη απο σημερα τα μεγαλα ελληνικα μαγαζια.

και η v8 στα μεγαλα πλεον στα 299

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε

Ενδιαφέρομαι για αγορά laptop αξίας από 400 εως 550 ευρώ από προσφορές των ημερών από Ελλάδα και εξωτερικό  .

Είσαι σε λάθος νήμα.

Το σωστό για σένα νήμα είναι το

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή

Βοήθα τους συμφορουμίτες λέγοντας την χρήση έστω για να ξέρουν να προτείνουν το καλύτερο για σένα.

Οι προσφορές μόλις ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες προσφορές τις επόμενες ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ζήτω τη βοήθεια σας. 

Αναζητώ αφυγραντήρα για δυάρι περίπου 40 τ.μ. που να στεγνώνει και ρούχα.

Μπάτζετ γύρω στα 200€ νομίζω είναι καλά. Άμεση αγορά από Ελλάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Καλησπέρα ζήτω τη βοήθεια σας. 

Αναζητώ αφυγραντήρα για δυάρι περίπου 40 τ.μ. που να στεγνώνει και ρούχα.

Μπάτζετ γύρω στα 200€ νομίζω είναι καλά. Άμεση αγορά από Ελλάδα. 

https://www.e-shop.gr/afygrantiras-25lt-primo-prdh-450008-ilektronikos-me-xromatiki-endeixi-ygrasia-p-HAP.003480

https://mpakis.gr/product/afigrantires/eurolamp-300-95012-αφυγραντήρας-με-ιονιστή-30lt/ 5 χρόνια εγγύηση στη συσκευή και 10 στο μοτέρ.

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ίσως off-topic αλλά ψάχνω για πλυντήριο πιάτων εντοιχιζόμενο 45αρι μέχρι καμιά 500 (βαριά). Δεν είχα ποτέ πλυντήριο ως τώρα οπότε δεν πολυέχω και ιδέα για το τι να κοιτάω.

Θα με ενδιέφερε η έξτρα εγγύηση και ίσως η εγκατάσταση. Μπορω να κάνω εγκατάσταση εντοιχιζόμενο μόνος ; ( το έπιπλο της κουζίνας μου έχει πρόβλεψη για πλυντήριο σε κουτί 45αρι κάτω που δεν εχει πάτο, ράφια κτλ)

Επεξ/σία από Alouvatar
Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω για ένα budget gaming laptop, γύρω στα 800-900 euro, με δίκια του κάρτα γραφικών, 17 inch+ οθόνη,

σήμερα βγήκε αυτή η προσφορα στο skroutz

Lenovo LOQ 16IRH8 16" IPS FHD+ 144Hz (i5-13500H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Storm Grey ,φαίνεται καλή αλλα μου κάθεται λίγο στραβά το 1920x1200 (16:10 και όχι 16:9)

Σκεφτόμουν και για αυτό εδώ για -60 euro από το Lenovo Asus TUF Gaming F17 FX707ZC4-HX014W 17.3" FHD 144Hz (i5-12500H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) αν και η κάρτα γραφικών του Lenovo είναι μια σημαντική διαφορα.

Καμια πρόταση?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alouvatar είπε

Καλησπέρα, ίσως off-topic αλλά ψάχνω για πλυντήριο πιάτων εντοιχιζόμενο 45αρι μέχρι καμιά 500 (βαριά). Δεν είχα ποτέ πλυντήριο ως τώρα οπότε δεν πολυέχω και ιδέα για το τι να κοιτάω.

Θα με ενδιέφερε η έξτρα εγγύηση και ίσως η εγκατάσταση. Μπορω να κάνω εγκατάσταση εντοιχιζόμενο μόνος ; ( το έπιπλο της κουζίνας μου έχει πρόβλεψη για πλυντήριο σε κουτί 45αρι κάτω που δεν εχει πάτο, ράφια κτλ)

https://megagora.gr/product/indesit-di9e2b10-εντοιχιζόμενο-πλυντήριο-πιάτων-44-8cm/

2 ώρες πριν, PhantoM47 είπε

Καλησπέρα, ψάχνω για ένα budget gaming laptop, γύρω στα 800-900 euro, με δίκια του κάρτα γραφικών, 17 inch+ οθόνη,

σήμερα βγήκε αυτή η προσφορα στο skroutz

Lenovo LOQ 16IRH8 16" IPS FHD+ 144Hz (i5-13500H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Storm Grey ,φαίνεται καλή αλλα μου κάθεται λίγο στραβά το 1920x1200 (16:10 και όχι 16:9)

Σκεφτόμουν και για αυτό εδώ για -60 euro από το Lenovo Asus TUF Gaming F17 FX707ZC4-HX014W 17.3" FHD 144Hz (i5-12500H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 3050/W11 Home) αν και η κάρτα γραφικών του Lenovo είναι μια σημαντική διαφορα.

Καμια πρόταση?

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω καλό monitor υπολογιστή 24 και άνω ως 120€ που αν αξίζει. AliExpress, best price, amazon όπου να ναι. Μια καλή προσφορά. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...