Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, camel555 είπε

...

Και γιατί δεν παίρνεις καλώδια με ίσια σούκο να κάνεις δουλειά (πχ);

Είτε μπορείς αν πιάνουν τα χέρια σου να κόψεις τα υπάρχοντα και να βάλεις νέα φις.

Πρακτικά αυτό που ζητάς είναι αντάπτορας σούκο. Νομίζω το πιο οικονομικό που μπορείς να βρεις είναι αντάπτορας σούκο με διακόπτη (πχ) με κόστος περί τα 3€ έκαστο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Και γιατί δεν παίρνεις καλώδια με ίσια σούκο να κάνεις δουλειά (πχ);

Είτε μπορείς αν πιάνουν τα χέρια σου να κόψεις τα υπάρχοντα και να βάλεις νέα φις.

Πρακτικά αυτό που ζητάς είναι αντάπτορας σούκο. Νομίζω το πιο οικονομικό που μπορείς να βρεις είναι αντάπτορας σούκο με διακόπτη (πχ) με κόστος περί τα 3€ έκαστο

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Δυστυχώς δεν με βολεύουν τα καλώδια με ίσια σούκο γιατί εκεί που έχει μπει το ups, βολεύει να φεύγουν όλα προς τα δεξιά. Απλά δεν υπολόγισα την "φορά" των υποδοχών κατά την αγορά, πίστευα θα ήταν υπό γωνία-διαγώνια...

Αυτοί οι αντάπτορες σούκο με διακόπτη, να υποθέσω χωρίς διακόπτη, δεν βγαίνουν ε; Είναι ασφαλής η χρήση γενικά τέτοιων ανταπτόρων (με ή χωρίς διακόπτη) πάνω σε UPS;

47 λεπτά πριν, camel555 είπε

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Δυστυχώς δεν με βολεύουν τα καλώδια με ίσια σούκο γιατί εκεί που έχει μπει το ups, βολεύει να φεύγουν όλα προς τα δεξιά.

Μα τα ίσια σούκο απλά θα σου δώσουν το ύψος που χρειάζεσαι για να φύγουν μετά προς τα δεξιά. Κάνε ένα ωραίο cable management με δεματικά και τελείωσες

47 λεπτά πριν, camel555 είπε

Αυτοί οι αντάπτορες σούκο με διακόπτη, να υποθέσω χωρίς διακόπτη, δεν βγαίνουν ε; Είναι ασφαλής η χρήση γενικά τέτοιων ανταπτόρων (με ή χωρίς διακόπτη) πάνω σε UPS;

Αν δεν έχουν διακόπτη πρακτικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Ρίξε μια ματιά μήπως βρεις κάτι σχετικό, εγώ δεν έχω ξανα-ματα-δεί. Η χρήση τους θεωρητικά είναι ασφαλής, δεν καταλαβαίνω πως αυτό διαφοροποιείται αν χρησιμοποιείται σε ups ή όχι. Χρησιμοποιώ για χρόνια έναν τέτοιο αντάπτορα καθώς ήθελα να ελέγχω (on-off) μια ταινία led. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά και η ταινία led είναι υπερβολικά ασήμαντο φορτίο οπότε δε είναι ιδανικό το κριτήριο

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, sangelos είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω ποιοτικό συμβατό τόνερ για τον BROTHER MFC-L2710DN.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τα τελευταία 3-4 που άλλαξα ήταν το παρακάτω 

https://www.skroutz.gr/s/30627647/VS-Symvato-Toner-gia-Laser-Ektypoti-Brother-TN-2420-XXL-6000-Selidon-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δεν θυμάμαι εάν το τελευταίο δεν το αναγνώρισε, πάντως τυπώνει κανονικά, βγάζει πραγματικές τουλάχιστον 3.000 σελίδες κείμενο, έναντι 6 ευρώ περίπου. Καλή ποιότητα μου φαινετα6, μαύρο και όχι ξεθωριάρης

Πριν είχα χρησιμοποιήσει σε 3-4 αλλαγές το παρακάτω 

https://www.skroutz.gr/s/45287431/Premium-Symvato-Toner-gia-Laser-Ektypoti-Brother-TN-2420BK-3000-Selidon-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αυτό πάντα το αναγνώρισε, αλλά γύρω στις 1.600-1.700 σελίδες έβγαζε εξ ου και η αλλαγή 

Πάντως σκύλος ο εκτυπωτής. Κάπου 33.000 εκτυπώσεις νομίζω έχει, μέσα σε 20 μήνες περίπου 

Επεξ/σία από quintus
  • Like 1

Smartphone έως 200€ για κοπέλα. Instagram κλπ, φωτογραφίες, καλή μπαταρία, SD card. Να αντικαταστήσει ένα Redmi note 8T.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με κινητά, κάποια πρόταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mavroulis είπε

Smartphone έως 200€ για κοπέλα. Instagram κλπ, φωτογραφίες, καλή μπαταρία, SD card. Να αντικαταστήσει ένα Redmi note 8T.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με κινητά, κάποια πρόταση;

https://www.onething.gr/shop/motorola-moto-g54-xt2343-2/   https://rb.gy/o1wrrw

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, giantho1 είπε

Υπάρχει περίπτωση να βρω το πλαστικό κάλυμμα του κλιματισιτκού που έσπασε;

image.png.0aada208acb7453242716ee5cfdd74ca.png

1.jpg

https://www.kourlabas.gr/oshop/ 

Ψαχνουμε φουρνακι (να εχει +2-3 ματια )για το εξοχικο , οι κριτικες στο σκρουτζ ειναι οτι νανε . 

Αν εχει καποιος και μπορει να προτινει καμια συσκευη , θα το εκτιμουσα.

Καλημερα ψαχνω για μια vfm τηλεοραση απο 48 εως 55 ιντσες και με τιμη εως 350 ευρω να μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες και να μπορει να κανει miroring το κινητο στην τηλεοραση

2 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Ψαχνουμε φουρνακι (να εχει +2-3 ματια )για το εξοχικο , οι κριτικες στο σκρουτζ ειναι οτι νανε . 

Αν εχει καποιος και μπορει να προτινει καμια συσκευη , θα το εκτιμουσα.

Εχω αυτο:https://www.skroutz.gr/s/21614859/Luxell-LX-13677-Ilektriko-Fournaki-42lt-me-3-Esties.html

Tο εχω σχεδον δυο χρονια και το χρησημοποιω καθημερινα.Δεν εχει παθει το παραμικρο,καιει πολυ λιγο ρευμα σε σχεση με μια κουζινα ενω χρειαζεται λιγο παραπανω χρονο για να φτιαξει φαγητο σε σχεση με μια κανονικη κουζινα.Παραδειγμα:μπιφτεκια με πατατες τα φτιαχνει σε 2 ωρες περιπου ενω σε μια κουζινα κανονικη θελει περιπου μιαμιση.Μπορεις να εχεις και τον φουρνο ενεργοποιημενο και το μεγαλο ματι πχ,το γραφω γιατι σε καποια κριτικη στο σκρουτζ για ενα Izzy ειδα να λεει οτι κατι τετοιο δεν γινεται.

Μου ηρθε με την λαμαρινα διπλα απο το μικρο ματι του καφε ελαχιστα λακουβιασμενη,δλδ το μπρικι καθεται με ελαχιστη κλιση προς τα δεξια αλλα δεν με νοιαζει μιας και το συγκεκριμενο ματι δεν το χρησιμοποιω ποτε.Το ειχα παρει γυρω στα 100€,τωρα βλεπω πλησιαζει τα 150€ οποτε ισως να μην αξιζει και τοσο.

4 hours ago, LouCi4er said:

Εχω αυτο:https://www.skroutz.gr/s/21614859/Luxell-LX-13677-Ilektriko-Fournaki-42lt-me-3-Esties.html

Tο εχω σχεδον δυο χρονια και το χρησημοποιω καθημερινα.Δεν εχει παθει το παραμικρο,καιει πολυ λιγο ρευμα σε σχεση με μια κουζινα ενω χρειαζεται λιγο παραπανω χρονο για να φτιαξει φαγητο σε σχεση με μια κανονικη κουζινα.Παραδειγμα:μπιφτεκια με πατατες τα φτιαχνει σε 2 ωρες περιπου ενω σε μια κουζινα κανονικη θελει περιπου μιαμιση.Μπορεις να εχεις και τον φουρνο ενεργοποιημενο και το μεγαλο ματι πχ,το γραφω γιατι σε καποια κριτικη στο σκρουτζ για ενα Izzy ειδα να λεει οτι κατι τετοιο δεν γινεται.

Μου ηρθε με την λαμαρινα διπλα απο το μικρο ματι του καφε ελαχιστα λακουβιασμενη,δλδ το μπρικι καθεται με ελαχιστη κλιση προς τα δεξια αλλα δεν με νοιαζει μιας και το συγκεκριμενο ματι δεν το χρησιμοποιω ποτε.Το ειχα παρει γυρω στα 100€,τωρα βλεπω πλησιαζει τα 150€ οποτε ισως να μην αξιζει και τοσο.

Σε ευχαριστω για την απαντηση 

η λαμαρινα του ειναι τιποτα της προκοπης η τσιγαροχαρτο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...