Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sakisgri είπε

@TasosPk Έχει δίκαιο ο φίλος για τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος και τιμή.

Το καλώδιο που είχες πάρει λέει hdmi 2.0 , κανονικά το hdmi 2.0  Υποστηρίζει ρυθμό μετάδοσης 18 Gbps, ανάλυση μέχρι 4K 3840x2160p στα 60Hz, HDR, 32 κανάλια ήχου και HDMI Ethernet channel σε μια σύνδεση 100 Mbit/s. Αυτό γράφει και στο skroutz για το καλώδιο που πήρες (εκεί που γράφει "Έκδοση HDMI"  HDMI 2.0)

Αλλά αν δεις στα site που το πουλάνε θα δεις γράφουν -

High-Definition Multimedia Interface (HDMI) digital audio/video interface cable Supports data transfer bandwidth of up to 10 Gigabits/sec Allows bi-directional communication between smart HDMI devices Supports 3D TV with video resolutions up to 3840 x 2160 pixels at 24/25/30 Hz and 4096 x 2160 at 24 Hz Supports HDMI Ethernet Channel 100 Mbps function (HEC) Supports Audio Return Channel technology (HARC)

https://tamiakes365.gr/φωτισμος-πρίζες-διακόπτες-καλωδια/29464-cablexpert-hdmi-v20-4k-male-male-cable-10m-8716309065856.html

https://phoneparts.gr/cablexpert-hdmi-v2-0-4k-male-male-cable-10m-el

Δεν γράφουν πουθενά για 4K 60Hz ούτε για HDR. δλδ δεν φταίει η τιμη σε αυτό που πήρες αλλά τα χαρακτηριστικά που καποια site (και το skroutz) δεν τα γράφουν σωστά η καθόλου.  Αν το ίδιο καλώδιο ήταν 1-2μ θα τα υποστήριζε. Απλώς να ξέρεις γιατι δεν έκανε δουλειά αυτό που είχες πάρει.

Φίλε Σάκη,
δεν είπα οτι έχει αδικο σε αυτο που λέει, κανενας δεν τον ρώτησε όμως τιποτα απο όλα αυτά.
Ηξερα πριν ερθω εδω οτι το καλωδιο μου δεν ειναι HDMI 2.0 απο την στιγμη που δεν επαιξε σε 4k60hz.
Είπα εγω πουθενά οτι εφταιγε οτι ειναι φτηνό το καλώδιο?
Eίπα εγώ τοι το καλώδιο ειναι οντως HDMI 2.0 και οτι εχει διαφορά απο αλλα HDMI 2.0?
Οχι δεν το είπα πουθενά, οπως δεν είπα οτι ο φίλος εχει αδικο σε αυτο που λεει(εκτός απο τα χρώματα).
Τι ειπα?
Οτι ψαχνω οσο πιο φτηνό καλώδιο γινεται που να ειναι οντως hdmi 2.0 για να παιζει 4κ60hz.
Ολα τα υπόλοιπα ποστ του φιλου ειναι να 'χαμε να λεγαμε και να 'χαμε να πουμε γιατι κανένας δεν τον ρώτησε αυτο που όλοι ξέρουμε.
Καλα το οτι μας είπε οτι εχει HDMI των 100 που ειναι ιδιο με HDMI των 15 και θέλει να μου σπρωξει το ΗDMI των 50 ειναι αστεία ιστορια.

4 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο προφίλ μου δες ποιος είμαι εδώ μέσα και πόσα χρόνια είμαι εδω (πάνω από 20) και χωρίς να σου πω κάτι άλλο εγώ,με το δικό σου μυαλό,βγάλε συμπέρασμα στο αν είμαι κάποιος 'απατεωνας' που απλά προσπάθησε να πουλήσει ένα καλώδιο .

Πρόσφατα  είχαν χαρίσει στο τοπικ που χαρίζουμε πράγματα 6 ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ αξίας 300+ ευρώ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. Και τα χάρισα. Ούτε 1 ευρω δεν ζητήσα. Λες να είχα λοιπόν ανάγκη τοσο πολύ να 'κονομησω' από ενα καλώδιο;;;

Και ο ζάχαρης που ειρωνεύεται θα μπορούσε μιας κ του αρέσει να κάνεις έρευνες για προϊόντα να έκανε κ εδώ τη σχετική έρευνα για να ξέρει σε ποιον μιλάει.

Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ίσως εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ ίσως εγώ τα έγραψα μπερδεμένα,πολλές φορές διαβάζω και γράφω κάνοντας αλλά 3 πράγματα παράλληλα στη δουλειά μου κ εγώ.

Καλή συνέχεια σε ολους

Ρε άνθρωπε του Θεού. λέω ότι ένα καλώδιο των 15 ευρώ με ενα των 100 ευρώ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ότι παίζουν 4Κ 60 είτε θα παίζουν 4κ 60 είτε όχι. Αν δε παίζει κάποιο απτά δυο θαναι μόνο επειδή έχει χαλάσει σαν καλώδιο . Αλλά στα χρώματα διάφορα ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ.

Δε γίνεται ένα hdmi 2.0 καλώδιο να δείχνει εικόνα με χάλια χρώματα επειδή είναι 'φτηνιαρικο' κ ένα πιο ακριβό hdmi 2.0 νανεχει πιο ωραία χρωματα.  Αν πάλι δεν καταλάβαινομαστε παραιτούμαι απτην προσπάθεια ειλικρινά.

Επίσης διάβασε κανα site για να καταλάβεις ότι ΓΊΝΕΤΑΙ καλώδιο hdmi 2.0 και να μην παίζει HDR κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΟΧΙ(όπου μαλλιάσε η γλώσσα μου να. Σου λέω ) π.χ.

https://pointerclicker.com/do-all-hdmi-cables-support-hdr/

Άνοιξτε όσοι ειρωνεύεστε τα ωραία σας ματάκια και διαβάστε πρώτα.

Screenshot_20240225_114417.jpg.32d0b8f4dc201611a2c8f57f28d39b14.jpg

Ρε άνθρωπε αναφέρθηκα σε σύγκριση τιμων  σε ένα νορμάλ καλωδιακι μισού  μέτρου ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ (Π.Χ. hdmi 2.0 me ίδιο bandwidth ή οτιδήποτε,ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ).

Όταν εσύ θες καλώδιο που να φτάνει απτην Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει με 8 ευρώ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ή χαρακτηριστικων. ΛΟΓΟ 15 ΜΕΤΡΩΝ

Για να συνεννοηθουμε για τελευταια φορα.

Το πρώτο σου σχολιο ηταν οτι δεν γινετε να φταιει το καλώδιο για τα αλοιωμένα χρώματα.
Σε ενημερώνω οτι υπάρχουν καλώδια που επειδη ειναι γτπ παιζουν σε 4:2:0 chroma subsampling, oπως γκουγκλαρεις ολα τα υπολοιπα θα μπορεσεις να το βρεις και αυτο.

Κανένας δεν είπε πουθενά οτι υπάρχει διαφορά αναμεσα σε 2 καλώδια που οντως ειναι HDMI 2.0.
Mόνος σου ξεκίνησες να κάνεις τις συγκρίσεις. Αν δεις στο post που σε ρωτάω πως αφου δεν φταιει το καλώδιο τοτε τι φταει θα δέις οτι εχω γράψει "HDMI 2.0" μιας και ξέρω οτι το θέμα ειναι το καλώδιο που ειναι rated λάθος και δεν ειναι hdmi 2.0.

Δεν σε ειπα απατεώνα,
αλλα ειναι το λιγότερο αστειο να λές σε καποιον που ψαχνει καλώδιο οτι έχω ενα που πηρα 15 και ενα 100 και ειναι ιδια, σου πουλαω ενα των 40. 🤣
Αν δεν το βλέπεις αστείο παω πάσο.

Btw εξελλίσεται λιγο επιθετικά η αντιπαράθεση και δεν ειναι σκοπός μου να μαλώσουμε.
Μάλλον καπου στη μετάφραση το χάνουμε 🤣

Επεξ/σία από TasosPk
  • Like 2
  • Απαντ. 29,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για ασύρματο τηλέφωνο τύπου dect με δυνατότητα Bluetooth ακουστικών.

Η και ενσύρματο με Bluetooth, καθώς το να κρατώ την ασύρματη συσκευή στο χέρι ενώ εργάζομαι στο pc είναι κουραστικό.

Για αυτό έχω βάλει απεριόριστα στο κινητό και καλώ για να μιλήσω από Bluetooth earpiece.

Oταν με καλούν στο σταθερό έχω πρόβλημα σε σημείο που να τους ζητώ να κλείσουν και τους καλώ από το κινητό μου .

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, stelrp είπε

Η και ενσύρματο με Bluetooth, καθώς το να κρατώ την ασύρματη συσκευή στο χέρι ενώ εργάζομαι στο pc είναι κουραστικό.

Για αυτό έχω βάλει απεριόριστα στο κινητό και καλώ για να μιλήσω από Bluetooth earpiece.

Oταν με καλούν στο σταθερό έχω πρόβλημα σε σημείο που να τους ζητώ να κλείσουν και τους καλώ από το κινητό μου .

https://www.bestprice.gr/cat/800/asyrmata-tilefona.html?q=ασυρματο+τηλεφωνο+με+bluetooth&qid=9K0xwtikTti&from=cat

https://www.skroutz.gr/c/292/asyrmata-tilefwna-dect/f/711120/Bluetooth.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TasosPk είπε

Αλλα ειναι το λιγότερο αστειο να λές σε καποιον που ψαχνει καλώδιο οτι έχω ενα που πηρα 15 και ενα 100 και ειναι ιδια, σου πουλαω ενα των 40. 

Βρε γλυκέ μου άνθρωπε εγώ είχα ένα καλώδιο μισού μέτρου, επαναλαμβάνω ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, το οποίο έκανε 15 ευρώ και σε συνέχεια που πήρα ένα ίδιων χαρακτηριστικών αλλά με 100 ευρώ και δεν μπορούσα να πω ότι υπάρχει η παραμικρή διαφορά στην εικόνα.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ 15 ευρώ που ειχα κ δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, σε 15 μέτρα αντί για μισό μετρο δεν σου φαίνεται φυσιολογικό να κάνει το 15μετρο πιο ακριβά αποτι κάνει το του μισού μέτρου;;;; Το ίδιο αυτό καλώδιο των 15 ευρώ σε 50cm δεν σου φαίνεται φυσιολογικό να κάνει τα διπλάσια ή και τριπλάσια λεφτά αν πάρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ αλλά σε 15 μέτρα;;; Ειλικρινά πεσμου σε παρακαλώ.

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, stelrp είπε

Αν στο σταθερό σου εχεις απεριόριστα προς σταθερά και κινητά θα μπορούσες να κάνεις εκτροπή από το σταθερό στο κινητό.

Στην εκτροπή χρεώνεσαι σαν κλήση από το σταθερό στο κινητό, δλδ αυτός που σε καλεί χρεώνεται για να καλέσει το σταθερό σου κι εσύ χρεώνεσαι για την κλήση (μεταφορά) από το σταθερό στο κινητό σου.

Κάποιες εταιρείες δεν χρεώνουν κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Βρε γλυκέ μου άνθρωπε εγώ είχα ένα καλώδιο μισού μέτρου, επαναλαμβάνω ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, το οποίο έκανε 15 ευρώ και σε συνέχεια που πήρα ένα ίδιων χαρακτηριστικών αλλά με 100 ευρώ και δεν μπορούσα να πω ότι υπάρχει η παραμικρή διαφορά στην εικόνα.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ 15 ευρώ που ειχα κ δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, σε 15 μέτρα αντί για μισό μετρο δεν σου φαίνεται φυσιολογικό να κάνει το 15μετρο πιο ακριβά αποτι κάνει το του μισού μέτρου;;;; Το ίδιο αυτό καλώδιο των 15 ευρώ σε 50cm δεν σου φαίνεται φυσιολογικό να κάνει τα διπλάσια ή και τριπλάσια λεφτά αν πάρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ αλλά σε 15 μέτρα;;; Ειλικρινά πεσμου σε παρακαλώ.

Παλικάρια εδώ δεν είναι το μέρος για διαμάχες

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

Ανοιξτε καινούργιο θέμα ή βρείτε τα με PM

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Παλικάρια εδώ δεν είναι το μέρος για διαμάχες

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

Ανοιξτε καινούργιο θέμα ή βρείτε τα με PM

Παληκαρι είμαστε 10 χρόνια πριν από σένα εδώ ,κάτι θα ξέρουμε παραπάνω για δω μέσα.

Παρόλα αυτά έχεις δίκιο και εγώ κουραστικα δηλαδή ημαρτον 

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Παληκαρι είμαστε 10 χρόνια πριν από σένα εδώ ,κάτι θα ξέρουμε παραπάνω για δω μέσα.

Παρόλα αυτά έχεις δίκιο και εγώ κουραστικα δηλαδή ημαρτον 

Τι σχέση έχει πόσα χρόνια είναι κάποιος μέλος?

Δεν είμαστε στον στρατό ούτε υπάρχουν γαλόνια.

Δεν θεωρείς ότι το παρακάνατε δηλαδή? Σταματάς επειδή κουράστηκες εσύ?

Anyway... Καλό απόγευμα

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Τι σχέση έχει πόσα χρόνια είναι κάποιος μέλος?

Δεν είμαστε στον στρατό ούτε υπάρχουν γαλόνια.

Δεν θεωρείς ότι το παρακάνατε δηλαδή? Σταματάς επειδή κουράστηκες εσύ?

Anyway... Καλό απόγευμα

Είπα έχεις δίκιο. Απλά τοπες πολύ σαν στρατηγός ,μιας κ ανέφερες στρατό .

Τέλος συζήτησης πάμε παρακάτω.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Ψάχνω router για να συνδέσω μια απ τις δυο κεραιες ubiquiti να δώσει ιντερνετ... 5gh μπάντα , το πιο οικονομικό

https://www.jmctech.gr/product/tp-link-tplink-wlan-router-wlanrouter-archer-ax23-archer-ax23-v1/    https://rb.gy/3u16jr

Δημοσ.

καλησπέρα. Ψάχνω soundbar 3.1.2, θα συνδεθεί με νέα τηλεόραση. Ταινίες και μουσική.Budget max 300euro. Αν υπάρχουν προτάσεις, καλοδεχούμενες..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stklinis είπε

καλησπέρα. Ψάχνω soundbar 3.1.2, θα συνδεθεί με νέα τηλεόραση. Ταινίες και μουσική.Budget max 300euro. Αν υπάρχουν προτάσεις, καλοδεχούμενες..

https://www.ihoekfrasi.gr/Audio/Speakers/sounbar-/polk-audio-signa-s4-dolby-atmos-black.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, stklinis είπε

ενδιαφέρουσα πρόταση

σκεφτόμουν και την samsung HW-Q600C

Ευχαριστώ

https://guruelectrics.gr/product/soundbar-lg-qp5w-3-1-2ch-320-w/   
/  
https://www.electroholic.gr/el/product/ACSLGG00257

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...