procostas1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) καλημέρα παιδιά ψάχνω ένα λάπτοπ γενικής χρήσης (οχι παιχνίδια) έως 550-650€ απο plaisio μόνο γιατί έχω μια δωροεπιταγή. υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά ???? ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από procostas1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, procostas1 είπε καλημέρα παιδιά ψάχνω ένα λάπτοπ γενικής χρήσης (οχι παιχνίδια) έως 55-650€ απο plaisio μόνο γιατί έχω μια δωροεπιταγή. υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά ???? ευχαριστώ Φαντάζομαι από 550€ θες να πεις. Τα περισσότερα λάπτοπ σε αυτή την κατηγορία τιμής (550-650) είναι σούπερ για αυτό που ζητάς και με εγκατεστημένα windows. Μένει μόνο να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή και να μην πάρεις καμιά "σαβούρα". Προσωπικά θα κοίταζα επεξεργαστή, την ποιότητα οθόνης (ips, μεγαλύτερα nits-φωτεινότητα), 16gb ram σε dual channel ή 8gb με δυνατότητα άμεσης επέκτασης σε 2x8gb από το πλαίσιο και τέλος θύρες που πιθανώς χρειάζεσαι Βλέπω πολύ δυνατά τα vivobook. Κάνε και την ερώτησή σου εδώ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, procostas1 είπε καλημέρα παιδιά ψάχνω ένα λάπτοπ γενικής χρήσης (οχι παιχνίδια) έως 550-650€ απο plaisio μόνο γιατί έχω μια δωροεπιταγή. υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά ???? ευχαριστώ Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Έχουμε ένα αυτοκίνητο έχει ένα ραδιοκασετοφωνο χωρίς Bluetooth αλλά με θύρα usb. Ποια είναι η καλύτερη λύση για να έχουμε σύνδεση με το τηλέφωνο και ανοιχτή ακρόαση; Ένα από αυτά που μπαίνουν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και έχουν Bluetooth; Κάτι που συνδέεται στο usb του ραδιοκασετοφωνου; Αλλαγή του ραδιοκασετοφωνου με καινούργιο που έχει Bluetooth, μικρόφωνο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, alfeios είπε Έχουμε ένα αυτοκίνητο έχει ένα ραδιοκασετοφωνο χωρίς Bluetooth αλλά με θύρα usb. Ποια είναι η καλύτερη λύση για να έχουμε σύνδεση με το τηλέφωνο και ανοιχτή ακρόαση; Ένα από αυτά που μπαίνουν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και έχουν Bluetooth; Κάτι που συνδέεται στο usb του ραδιοκασετοφωνου; Αλλαγή του ραδιοκασετοφωνου με καινούργιο που έχει Bluetooth, μικρόφωνο ; Αλλαγή του ραδιοκασετοφώνου με καινούργιο που έχει Bluetooth, μικρόφωνο ; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Αλλαγή του ραδιοκασετοφώνου με καινούργιο που έχει Bluetooth, μικρόφωνο Καποια πρόταση ; (Απο καταστημα στην Κύπρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, alfeios είπε Καποια πρόταση ; (Απο καταστημα στην Κύπρο) https://www.kotsovolos.cy/sound-vision/car-audio/radio-cd-autokinhtou/230137-null Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε https://www.kotsovolos.cy/sound-vision/car-audio/radio-cd-autokinhtou/230137-null Ευχαριστω. Αξιζει καποιο απο εδω eshop που βλεπω χαμηλοτερες τιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, alfeios είπε Ευχαριστω. Αξιζει καποιο απο εδω eshop που βλεπω χαμηλοτερες τιμες; https://www.amazon.de/-/en/Lifelf-Bluetooth-Hands-Free-Android-Support-Black-silver/dp/B08KFTFFYX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2024 στις 3:47 ΜΜ, Hamurabi είπε Φιλε μου εχω 4Κ HDR προβολεα και βλεπω 4Κ ταινιες (ανω των 40GB) σε 135 ιντσες. πιστεψε με φαινεται και η παραμικρη λεπτομερια στα παντα. το καλωδιο των 15 ευρω HDMI που ειχα αρχικα με των 100 ευρω που εβαλα μετα δεν εκαναν ΚΑΜΙΑ διαφορα στην εικονα. Στις 23/2/2024 στις 7:35 ΜΜ, Hamurabi είπε Εγώ μιλάω για σύγκριση ακριβού καλωδίου με φθηνό καλώδιο που έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ προφανώς. Όπως σου είπα από πάνω αν σε ενδιαφέρει έχω hdmiν 15 μέτρο που παίζει στα χαρακτηριστικά που θες και στο δίνω παμφτηνα και είναι ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ. Στις 23/2/2024 στις 10:35 ΜΜ, Hamurabi είπε Ε ναι προσπαθώ να του πω ότι καλώδιο με αυτά τα χαρακτηριστικά και 15 μέτρα δεν θα βρει με 10 ευρώ. Bάσικα ουτε εσύ ο ιδιος δεν ξέρεις τι προσπαθείς. Μιας και άλλα λες την μία, άλλα λες την άλλη. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από TasosPk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, TasosPk είπε Bάσικα ουτε εσύ ο ιδιος δεν ξέρεις τι προσπαθείς. Μιας και άλλα λες την μία, άλλα λες την άλλη. Φιλε μου το καλωδιο ποου σου λεω οτι εχω spare ειναι ΑΛΛΟ καλωδιο απο αυτο που λεω σε πρηγουμενο μηνυμα μου ως "καλωδιο των 100 ευρω" μιας και αυτο που σου λεω κοστιζει 50 ευρω. Εγω δεν αλλαζω τα λογια μου απλως εσυ δεν καταλαβαινεις. Παμε αλλη μια λοιπον οσο πιο απλα μπορω. Ενα HDMI καλωδιο που παιζει 4Κ 60 που παιζει HDR που κοστιζει 8 ευρω με ενα αλλο καλωδιο 4Κ 60 που παιζει HDR που κοστιζει 100 ευρω ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. αυτα λοιπον ειναι δυο καλωδια με ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ το οποια εχουν τεραστια διαφορα τιμης αλλα ιδια εικονα. γιατι τοσο μεγαλυ διαφορα τιμης? λογω ποιοτητας υλικων, ανθεκτικων βυσματων κτλ. ενα HDMI καλωδιο που παιζει 4Κ 30 με ενα αλλο που παιζει 4κ60 εχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ . τωρα που το ειπαμε οσο πιο απλα γινοταν αυτο παμε σε μενα, σου γραφω ξεκαθαρα οτι ειχα ενα φθηνο καλωδιο με τα Χ χαρακτηριστικα και μετα πηρα ενα ακριβο με παλι τα ιδια Χ χαρασκτηριστικα και επειδη εχω τερστια οθονη με 4Κ προβολεα σου λεω οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα επιβεβαιωνοντας αυτο που σου γραφω εδω πανω πανω στην 1η παραγραφο. το οτι λεω διαφορετικα πραγματα ειναι μονο στο μυαλο σου. μηπως τα καλωδια που λες το ενα ειναι HDMI 2.0a και το αλλο HDMI 2.0a/b? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Φιλε μου το καλωδιο ποου σου λεω οτι εχω spare ειναι ΑΛΛΟ καλωδιο απο αυτο που λεω σε πρηγουμενο μηνυμα μου ως "καλωδιο των 100 ευρω" μιας και αυτο που σου λεω κοστιζει 50 ευρω. Εγω δεν αλλαζω τα λογια μου απλως εσυ δεν καταλαβαινεις. Παμε αλλη μια λοιπον οσο πιο απλα μπορω. Ενα HDMI καλωδιο που παιζει 4Κ 60 που παιζει HDR που κοστιζει 8 ευρω με ενα αλλο καλωδιο 4Κ 60 που παιζει HDR που κοστιζει 100 ευρω ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. αυτα λοιπον ειναι δυο καλωδια με ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ το οποια εχουν τεραστια διαφορα τιμης αλλα ιδια εικονα. γιατι τοσο μεγαλυ διαφορα τιμης? λογω ποιοτητας υλικων, ανθεκτικων βυσματων κτλ. ενα HDMI καλωδιο που παιζει 4Κ 30 με ενα αλλο που παιζει 4κ60 εχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ . τωρα που το ειπαμε οσο πιο απλα γινοταν αυτο παμε σε μενα, σου γραφω ξεκαθαρα οτι ειχα ενα φθηνο καλωδιο με τα Χ χαρακτηριστικα και μετα πηρα ενα ακριβο με παλι τα ιδια Χ χαρασκτηριστικα και επειδη εχω τερστια οθονη με 4Κ προβολεα σου λεω οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα επιβεβαιωνοντας αυτο που σου γραφω εδω πανω πανω στην 1η παραγραφο. το οτι λεω διαφορετικα πραγματα ειναι μονο στο μυαλο σου. μηπως τα καλωδια που λες το ενα ειναι HDMI 2.0a και το αλλο HDMI 2.0a/b? Eγραψες οτι το καλώδιο δεν παιζει ρόλο στο χρώμα απο την στιγμή που το σήμα ειναι ψηφιακό, ενω δεν ήξερες κάν οτι το καλώδιο δεν παιζει hdr. Μετά αρχισες να κάνεις random συγκρισεις λες και σου είπε κάποιος οτι αν ενα 8ευρώ καλώδιο που θα παίξει 4κ60hz hdr θα έχει διαφορά απο ενα άλλο των 50. Κανένας δεν είπε ούτε υποννόησε κάτι τέτοιο, εγώ ρώτησα αν ξέρει κάποιος φτήνο καλώδιο που οντως να ειναι hdmi 2.0 και οχι όπως το 10m που πήρα εγώ που απλά το έγραφε. Στο τέλος μας είπες "15 ευρω HDMI που ειχα αρχικα με των 100 ευρω που εβαλα μετα δεν εκαναν ΚΑΜΙΑ διαφορα στην εικονα. " και πήγες να μου σπρώξεις ενα των 40-50 ευρώ,στο νήμα που προτείνουμε σε κάποιον τι να αγοράσει μας είπες οτι η δουλεια μπορει να γίνει με 15ευρω και πήγες να σπρωξεις καλώδιο των 40 στην ιδια συζητηση. Τέλος είτε hdmi 2.0 ειτε 2.0a ειτε 2.0a/b ολα παιζουν 4k60hz με HDR, οπότε δεν εχει καμμια σημασία. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από TasosPk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TasosPk είπε Eγραψες οτι το καλώδιο δεν παιζει ρόλο στο χρώμα απο την στιγμή που το σήμα ειναι ψηφιακό, ενω δεν ήξερες κάν οτι το καλώδιο δεν παιζει hdr. Μετά αρχισες να κάνεις random συγκρισεις λες και σου είπε κάποιος οτι αν ενα 8ευρώ καλώδιο που θα παίξει 4κ60hz hdr θα έχει διαφορά απο ενα άλλο των 50. Κανένας δεν είπε ούτε υποννόησε κάτι τέτοιο, εγώ ρώτησα αν ξέρει κάποιος φτήνο καλώδιο που οντως να ειναι hdmi 2.0 και οχι όπως το 10m που πήρα εγώ που απλά το έγραφε. Στο τέλος μας είπες "15 ευρω HDMI που ειχα αρχικα με των 100 ευρω που εβαλα μετα δεν εκαναν ΚΑΜΙΑ διαφορα στην εικονα. " και πήγες να μου σπρώξεις ενα των 40-50 ευρώ,στο νήμα που προτείνουμε σε κάποιον τι να αγοράσει μας είπες οτι η δουλεια μπορει να γίνει με 15ευρω και πήγες να σπρωξεις καλώδιο των 40 στην ιδια συζητηση. Τέλος είτε hdmi 2.0 ειτε 2.0a ειτε 2.0a/b ολα παιζουν 4k60hz με HDR, οπότε δεν εχει καμμια σημασία. Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο προφίλ μου δες ποιος είμαι εδώ μέσα και πόσα χρόνια είμαι εδω (πάνω από 20) και χωρίς να σου πω κάτι άλλο εγώ,με το δικό σου μυαλό,βγάλε συμπέρασμα στο αν είμαι κάποιος 'απατεωνας' που απλά προσπάθησε να πουλήσει ένα καλώδιο . Πρόσφατα είχαν χαρίσει στο τοπικ που χαρίζουμε πράγματα 6 ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ αξίας 300+ ευρώ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. Και τα χάρισα. Ούτε 1 ευρω δεν ζητήσα. Λες να είχα λοιπόν ανάγκη τοσο πολύ να 'κονομησω' από ενα καλώδιο;;; Και ο ζάχαρης που ειρωνεύεται θα μπορούσε μιας κ του αρέσει να κάνεις έρευνες για προϊόντα να έκανε κ εδώ τη σχετική έρευνα για να ξέρει σε ποιον μιλάει. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ίσως εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ ίσως εγώ τα έγραψα μπερδεμένα,πολλές φορές διαβάζω και γράφω κάνοντας αλλά 3 πράγματα παράλληλα στη δουλειά μου κ εγώ. Καλή συνέχεια σε ολους 6 ώρες πριν, TasosPk είπε και πήγες να μου σπρώξεις ενα των 40-50 ευρώ,στο νήμα που προτείνουμε σε κάποιον τι να αγοράσει μας είπες οτι η δουλεια μπορει να γίνει με 15ευρω και πήγες να σπρωξεις καλώδιο των 40 στην ιδια συζητηση. Τέλος είτε hdmi 2.0 ειτε 2.0a ειτε 2.0a/b ολα παιζουν 4k60hz με HDR, οπότε δεν εχει καμμια σημασία. Ρε άνθρωπε του Θεού. λέω ότι ένα καλώδιο των 15 ευρώ με ενα των 100 ευρώ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ότι παίζουν 4Κ 60 είτε θα παίζουν 4κ 60 είτε όχι. Αν δε παίζει κάποιο απτά δυο θαναι μόνο επειδή έχει χαλάσει σαν καλώδιο . Αλλά στα χρώματα διάφορα ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ. Δε γίνεται ένα hdmi 2.0 καλώδιο να δείχνει εικόνα με χάλια χρώματα επειδή είναι 'φτηνιαρικο' κ ένα πιο ακριβό hdmi 2.0 νανεχει πιο ωραία χρωματα. Αν πάλι δεν καταλάβαινομαστε παραιτούμαι απτην προσπάθεια ειλικρινά. Επίσης διάβασε κανα site για να καταλάβεις ότι ΓΊΝΕΤΑΙ καλώδιο hdmi 2.0 και να μην παίζει HDR κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΟΧΙ(όπου μαλλιάσε η γλώσσα μου να. Σου λέω ) π.χ. https://pointerclicker.com/do-all-hdmi-cables-support-hdr/ Άνοιξτε όσοι ειρωνεύεστε τα ωραία σας ματάκια και διαβάστε πρώτα. 6 ώρες πριν, TasosPk είπε ,στο νήμα που προτείνουμε σε κάποιον τι να αγοράσει μας είπες οτι η δουλεια μπορει να γίνει με 15ευρω και πήγες να σπρωξεις καλώδιο των 40 στην ιδια συζητηση. Ρε άνθρωπε αναφέρθηκα σε σύγκριση τιμων σε ένα νορμάλ καλωδιακι μισού μέτρου ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ (Π.Χ. hdmi 2.0 me ίδιο bandwidth ή οτιδήποτε,ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ). Όταν εσύ θες καλώδιο που να φτάνει απτην Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει με 8 ευρώ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ή χαρακτηριστικων. ΛΟΓΟ 15 ΜΕΤΡΩΝ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Hamurabi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2024 στις 4:04 ΠΜ, TasosPk είπε Καλησπέρα κάποια αξιόπιστη πρόταση για καλώδιο hdmi να παιζει 4k 60hz και με σωστά χρώματα, χωρίς να χρειαστεί νεφρό? Έχω αυτο ένα τέτοιο αλλά μου κάνει και νερά(resync με μαυρη οθόνη randomly, αλλα και τα χρώματα μου φαίνονται λίγο off) https://www.skroutz.gr/s/6373590/Cablexpert-HDMI-2-0-Cable-HDMI-male-HDMI-male-10m-Mayro-CC-HDMI4-10M.html?product_id=52311160 1 ώρα πριν, Hamurabi είπε Ρε άνθρωπε αναφέρθηκα σε σύγκριση τιμων σε ένα νορμάλ καλωδιακι μισού μέτρου ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ (Π.Χ. hdmi 2.0 me ίδιο bandwidth ή οτιδήποτε,ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ). Όταν εσύ θες καλώδιο που να φτάνει απτην Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει με 8 ευρώ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ή χαρακτηριστικων. ΛΟΓΟ 15 ΜΕΤΡΩΝ @TasosPk Έχει δίκαιο ο φίλος για τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος και τιμή. Το καλώδιο που είχες πάρει λέει hdmi 2.0 , κανονικά το hdmi 2.0 Υποστηρίζει ρυθμό μετάδοσης 18 Gbps, ανάλυση μέχρι 4K 3840x2160p στα 60Hz, HDR, 32 κανάλια ήχου και HDMI Ethernet channel σε μια σύνδεση 100 Mbit/s. Αυτό γράφει και στο skroutz για το καλώδιο που πήρες (εκεί που γράφει "Έκδοση HDMI" HDMI 2.0) Αλλά αν δεις στα site που το πουλάνε θα δεις γράφουν - High-Definition Multimedia Interface (HDMI) digital audio/video interface cable Supports data transfer bandwidth of up to 10 Gigabits/sec Allows bi-directional communication between smart HDMI devices Supports 3D TV with video resolutions up to 3840 x 2160 pixels at 24/25/30 Hz and 4096 x 2160 at 24 Hz Supports HDMI Ethernet Channel 100 Mbps function (HEC) Supports Audio Return Channel technology (HARC) https://tamiakes365.gr/φωτισμος-πρίζες-διακόπτες-καλωδια/29464-cablexpert-hdmi-v20-4k-male-male-cable-10m-8716309065856.html https://phoneparts.gr/cablexpert-hdmi-v2-0-4k-male-male-cable-10m-el Δεν γράφουν πουθενά για 4K 60Hz ούτε για HDR. δλδ δεν φταίει η τιμη σε αυτό που πήρες αλλά τα χαρακτηριστικά που καποια site (και το skroutz) δεν τα γράφουν σωστά η καθόλου. Αν το ίδιο καλώδιο ήταν 1-2μ θα τα υποστήριζε. Απλώς να ξέρεις γιατι δεν έκανε δουλειά αυτό που είχες πάρει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Α μπράβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα