Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω το ion icade για το iPad αλλά είναι πολλά τα μεταφορικά από Αγγλία κλπ.

Ξέρει κανένας τρόπο για δωρεάν μεταφορικά από Αγγλία η από αλλού να το βρώ σε καλή τιμή

Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 29k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή άρχισε να τα παίζει ο ασύρματος στο σπίτι, ψάχνω για καινούριο...

κατά προτίμηση με έγχρωμη οθόνη, τηλεφωνητή και eco mode (δεν έχει καθόλου ακτινοβολία έτσι)

αγορές απο amazon ebay κτλ κάνω συχνά οπότε και απο εκεί αν πέσει στην αντίληψη κανενός, καλοδεχούμενο - να εξηγηθώ, ασύρματοι πολλοί άλλα σε καλή τιμή, μόνο Αγγλία στέλνουν!

Δημοσ.

καλησπερα! ψαχνω για xbox! θα δωσω μεχρι 180 και θα ηθελα να εχει χειρηστηριο και κανα παιχνιδι με αυτοκινητα αλλιως και σκετο το παιρνω αλλα οχι με 180. εψαξα στο σκρουτζ και βρηκα ενα μαγαζι στο νεο ηρακλειο που το δινει με nfs στα 180 νομιζω αλλα απο οτι ειδα δεν εχει ολα τα μαγαζια! πχ το media mrkt δεν εχει καν τα προιοντα στο site του οποτε αν εχει παρει το ματι σας κατι καλυτερο ενημερωστε με!

Δημοσ.

Ψάχνω για ποντίκι, ασύρματο, μεγάλο σε μέγεθος, και σε καλή τιμή :rolleyes:

amazon & ebay κτλπ καλοδεχούμενα. απο τις πρώτες μου επιλογές είναι τα Logitech MX Performance και Logitech Marathon Mouse M705 αλλά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις και μάρκες.

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω για σκληρό,εσωτερικό γιατί αγοράζω καινούριο πισί..

Βλέπω ότι 1ΤΒ δεν παίζουν κάτω από 100€ , οπότε βρήκα έναν 2ΤΒ με 120..Καλός είναι αυτός ή σαβούρης?Έχετε κανάν άλλον υπόψιν?

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/443163-seagate-barracuda-green-sata-6gbs-2tb-hard-drive-98e/ 2tb 98€

Εγώ ψάχνω για σκληρό' date='εσωτερικό γιατί αγοράζω καινούριο πισί..

Βλέπω ότι 1ΤΒ δεν παίζουν κάτω από 100€ , οπότε βρήκα έναν 2ΤΒ με 120..Καλός είναι αυτός ή σαβούρης?Έχετε κανάν άλλον υπόψιν?

[/quote']

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά βλέπω δεν παίζει ακόμη η τιμή που δίνεις...Και είναι και 5900 rpm ο δίσκος, θα προτιμούσα πιο γρήγορο

Δημοσ.

επειδή άρχισε να τα παίζει ο ασύρματος στο σπίτι, ψάχνω για καινούριο...

κατά προτίμηση με έγχρωμη οθόνη, τηλεφωνητή και eco mode (δεν έχει καθόλου ακτινοβολία έτσι)

αγορές απο amazon ebay κτλ κάνω συχνά οπότε και απο εκεί αν πέσει στην αντίληψη κανενός, καλοδεχούμενο - να εξηγηθώ, ασύρματοι πολλοί άλλα σε καλή τιμή, μόνο Αγγλία στέλνουν!

up

ρίξτε αν δε σας κάνει κόπο και καμιά απάντηση εδώ... :rolleyes:

http://www.insomnia.gr/topic/443307-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82/

Δημοσ.

Ψάχνω για ποντίκι, ασύρματο, μεγάλο σε μέγεθος, και σε καλή τιμή :rolleyes:

amazon & ebay κτλπ καλοδεχούμενα. απο τις πρώτες μου επιλογές είναι τα Logitech MX Performance και Logitech Marathon Mouse M705 αλλά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις και μάρκες.

δες το Logitech MX Anywhere http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002MUKKY2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=logitechmx-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B002MUKKY2

Δημοσ.

Ψάχνω για 32GB Micro SDHC αν είναι δυνατόν class 10 για χρήση σε κινητό samsung SII σε καλή τιμούλα, δυστυχώς η lexar που αναφέρεται σε προηγούμενο thread δεν αποστέλλεται Ελλάδα!!

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω για καλο gaming headset 50 ευρω το πολυ...να βγενει τ μικροφωνο...ααα και αν γινετε να νε και εμφανισιμο B) οποις μπορει ας βοηθηση :-D

Δημοσ.

Ψάχνω για 32GB Micro SDHC αν είναι δυνατόν class 10 για χρήση σε κινητό samsung SII σε καλή τιμούλα, δυστυχώς η lexar που αναφέρεται σε προηγούμενο thread δεν αποστέλλεται Ελλάδα!!

Η Amazon σίγουρα στέλνει. Απλά κάνει 4 λίρες παραπάνω (δεν έχει μεταφορικά αφού είναι >25).

Δημοσ.

Καλημέρα,

χωρίς να θέλω να σε προϊδεάσω, η class 10 μου φαίνεται λίγο υπερβολική για κινητό. Πολύ καλό το κινητό δε λέω, αλλά class 10 χρησιμοποιώ στη φωτογραφική μου που τραβάω photo στα 4 fps από 7 mb τη photo. Το κινητό δε νομίζω να φτάσει ποτέ αυτές τις απαιτήσεις.

Παρ' όλα αυτά εγώ που πήρα αυτή δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε από ταχύτητα, ούτε από χώρο.

http://www.amazon.co.uk/Transcend-16GB-SDHC-Class-Memory/dp/B003VNKNEQ/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1334903414&sr=8-5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...