Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα φλασάκια μικρής χωρητικότητας (πχ μάλλον μου κάνουν και 512ΜΒ), πολλά μαζί, για να τα χαρίζω με δικό μου περιεχόμενο ως διαφημιστικό υλικό. Περίμενα ότι ως κάτι ξεπερασμένο θα έβρισκα και σε συσκευασία "pack" και σε φτηνή τιμή, αλλά όλως περιέργως, δεν βρίσκω ούτε eBay. Δηλαδή από αυτά που βλέπω εκεί, πιο πολύ συμφέρει να πάρω φλασάκια 4GB και πάνω...

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω καλώδιο μετατροπέα απο HDMI σε dvi και να βγάζει αναλογικό ήχο σε καρφακι ακουστικών. Θέλω να πάω διακοπές και να παρω το 27αρι μόνιτορ μου μαζί και έχει εισοδο VGA και dvi και δεν έχει ηχεία αλλά έχω κάτι Logitech 2.1 . θα το συνδεσω με mpeg4 αποκωδικοποιητη να βλεπω TV στις διακοπές. Ψάχνω Ελλάδα και ebay, αν έχει κανείς κάτι δοκιμασμένο...

Δημοσ.

Δυσκολο να βρεις κατι τετοιο

Ψάχνω καλώδιο μετατροπέα απο HDMI σε dvi και να βγάζει αναλογικό ήχο σε καρφακι ακουστικών. Θέλω να πάω διακοπές και να παρω το 27αρι μόνιτορ μου μαζί και έχει εισοδο VGA και dvi και δεν έχει ηχεία αλλά έχω κάτι Logitech 2.1 . θα το συνδεσω με mpeg4 αποκωδικοποιητη να βλεπω TV στις διακοπές. Ψάχνω Ελλάδα και ebay, αν έχει κανείς κάτι δοκιμασμένο...

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω για SSD στα 50-60 ευρώ 120GB ή και παραπάνω.

Και εγώ ψάχνω ακριβώς για το ίδιο πράγμα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν καλά :D

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κοιτάξω για γυαλιά ηλίου, κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει αγοράσει και να μην ειναι μαϊμου ταρζάν, να ριξω μια ματιά εάν συμφέρει σε σχέση με τα μαγαζιά...?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Δημοσ.

Ψαχνω iphone 5s σε ασπρο η σε gold η iphone 5 σε ασπρο,να ναι σε καλη τιμη και καλη κατασταση! Χρειαζομαι την βοηθεια σας καλα μου μελοι..ΕΙΜαι απο ΑΘηνα ..παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.

Δημοσ.

Ψαχνω iphone 5s σε ασπρο η σε gold η iphone 5 σε ασπρο,να ναι σε καλη τιμη και καλη κατασταση! Χρειαζομαι την βοηθεια σας καλα μου μελοι..ΕΙΜαι απο ΑΘηνα ..παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.

Στις αγγελ´ιες στη ζητηση, εδω νομιζω ειναι για αναζητηση σε καταστηματα

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να κοιτάξω για γυαλιά ηλίου, κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει αγοράσει και να μην ειναι μαϊμου ταρζάν, να ριξω μια ματιά εάν συμφέρει σε σχέση με τα μαγαζιά...?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Καλησπέρα φίλε μου. Στο παρελθόν αγόρασα δύο φορές από αυτό το σάιτ http://www.otticanet.com/και ήταν πραγματικά σούπερ και αυθεντικό το γυαλί. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσεις, είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές!

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω το τηλέφωνο από όπου κάνει η vodafone τις προσφορές!

Γνωρίζει κανείς??

για να τους τηλεφωνησεις;
Δημοσ.

ναι φίλε μου, με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν καμιά 10-15 μέρες αλλά δεν κράτησα αριθμό, λέω μήπως το έχει κανένας....

Δημοσ.

Ψάχνω για standoffs (αποστάτες μητρικής) παλαιότερου τύπου (clip), όπως π.χ.

build_pc_xp2000_standoff_clip.jpg

Επειδή χλωμό το βλέπω να υπάρχουν προς πώληση, ζητάω μήπως έχει κάποιος και του περισσεύουν, μπορούμε να ανταλλάξουμε π.χ. να του δώσω αντίστοιχα βιδωτά ή κάτι άλλο. Δυστυχώς το παμπάλαιο κουτί που έχω μόνο τέτοια παίρνει.

Δημοσ.

γιατι δεν αγοραζεις τους πλαστικους οπως παλια

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=old+motherboard+standoff&_sop=15&_osacat=92074&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=stand-offs&_sacat=92074

ανοιγεις στο κουτι οσες τρυπες θες και τοποθετεις τους αποστατες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...