Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμενα με ενδιαφερει πολυ.... εχει πολλα προϊοντα με 10-30% εκπτωση και εχω σταμπαρει κατι ακουστικα με -25% και δε μπορω να βρω με τιποτα online το κουπονι που να το ενεργοποιει!

Τριτη φευγω διακοπες και θελω να ριξω την παραγγελια να παραλαβω αυριο, και εχω σκασει!

Κι εγώ μία από τα ίδια!

Θέλει η σύζυγος ένα ισιωτικό για τα μαλλια και το έχει -25% με κουπόνι!

• Απαντ. 29,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο Panasonic για ασυρματο τηλεφωνο....εγγυηση

7 συσκευες σε μαγαζι ,σπιτια ολες λειτουργουν αψογα τα τελευταια 8 χρονια

http://www.skroutz.gr/c/292/asyrmata-tilefwna-dect.html?keyphrase=panasonic&from=autocomplete

Επαυξάνω.

Κατα περιόδους βγάζει και το Amazon.co.uk κάτι Panasonic με 2-4 συσκευές ασύρματες κτλ τα οποία δεν τα βρίσκεις Ελλάδα και σε σχετικά καλές τιμές . Θέλει λίγο ψάξιμο + ανταπτορες και για το ρεύμα και για τη Μπερίσα του τηλεφώνου Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Ψάχνω για φτηνά ακουστικά με πλακέ καλωδιάκι που να παίζουν ως handsfree (+ μικρόφωνο) σε LG android.

Από ελλάδα-εξωτερικό κανένα πρόβλημα, ebay κλπ

Δημοσ.

Φθηνό αποκωδικοποιητή ( >20€ ) από μεγάλο κατάστημα. 

εναλλακτικά αν έχει κανένας τον Κωδικό ( κουπόνι ) για ΚΩΣΤΟ μιας και έχει ένας -10%  σε αυτόν

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-mpeg4/103320-crypto-redi-40mp?cmicc=skroutz

καλός είναι για παλιά TV. 

Δημοσ.

Μήπως ξέρουμε κάποια πολύ μικρή, λεπτή κλπ θήκη για 2,5αρι, με την διάστασή της να ειναι σχεδόν σαν του δίσκου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...