Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη αδιαβροχη καμερα περι τα 100€?

Σε κανενα σιτε δεν εχει search με βαση εαν ειναι αδιαβροχη :(

φωτογραφικη;

http://www.skroutz.gr/c/1671/Compact.html?keyphrase=%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7

Δημοσ.

ψάχνω ν αγοράσω motherboard για laptop, είτε από ελλάδα είτε από εξωτερικό,

το μοντέλο που θέλω είναι hannstar k mv-4 έχω βρει μόνο το μοντέλο hannstar j mv-4 αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατό...

ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Ψάχνω για μία βάση για το laptop με ανεμιστηράκια. Μήπως έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία από ebay ή amazon και έχει να μου προτείνει κάτι;; Δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό, γύρω στο 20άρικο. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καιρο ψάχνω να βρω μια προσφορα σε εξωτερικο σκληρό δίσκο 'ισο η μεγαλύτερο απο 2tb και δεν βρίσκω κατι αξιόλογο. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι σκληροί που είναι πιο vfm σε σχέση με άλλους αλλα κανένας δεν είναι μια καλή προσφορα που να πεις τον αγοράζω τώρα. Ελπίζω τώρα με τις εκπτώσεις να παίξει κάτι καλο.

Δημοσ.

Καιρο ψάχνω να βρω μια προσφορα σε εξωτερικο σκληρό δίσκο 'ισο η μεγαλύτερο απο 2tb και δεν βρίσκω κατι αξιόλογο. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι σκληροί που είναι πιο vfm σε σχέση με άλλους αλλα κανένας δεν είναι μια καλή προσφορα που να πεις τον αγοράζω τώρα. Ελπίζω τώρα με τις εκπτώσεις να παίξει κάτι καλο.

Δεν ξέρω εάν αξίζει, αλλά μόλις μου ήρθε με mail.

http://www.ebw.gr/el/product/69569/Western-Digital-Red-3TB-SATA-6-Gb-s?

Δημοσ.

ψάχνω τηλεόραση με λευκό πλαίσιο. Για κρεβατοκάμαρα, οπότε μέχρι 32", αν είναι και smart γιατί όχι.. όχι πάνω απο 300€..

κάτι σαν και αυτή, αν και δεν με τρελαίνει το hd ready  Link.png Site: samsung UE32H4510

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...