kostasw Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Ενσύρματα ακουστικά ψείρες αλλά ΧΩΡΙΣ μικρόφωνο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Στις 1/12/2022 στις 11:20 ΜΜ, andreasomagiras είπε Ψάχνω, την διάφανη "ζελατίνα" (;) που έχουν αντί για τζάμι κάποιες κορνίζες, δεν ξέρω πως ονομάζεται. Οι διαστάσεις είναι κι αυτές λίγο μεγάλες 35Χ50cm Ακόμη και σε φύλα να κυκλοφορεί ώστε να το κόψω εγώ θα βόλευε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μαζί με το παραπάνω, ψάχνω και φορτιστή αυτοκινήτου αξιόπιστο και συμβατό με Realme! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω κουτάκι android που να μπορώ να αξιοποιήσω τη δυνατότητα της συνδρομής nova "για χρήση φορητής συσκευής" συνδέοντάς το στη τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Ψάχνω οικονομική TV με μόνη προϋπόθεση Netflix (ιδανικά μέσω wifi αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας). Περίπου 32'' και μαξ 200€. Θενξ προκαταβολικώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, journeyman77 είπε Ψάχνω οικονομική TV με μόνη προϋπόθεση Netflix (ιδανικά μέσω wifi αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας). Περίπου 32'' και μαξ 200€. Θενξ προκαταβολικώς Μήπως αυτή ..? ή κι αυτή! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από pcbill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekout Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 7:50 ΜΜ, drade είπε Παιδιά, ο Ζαχαρίας έιναι καλά? Μάλλον μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει . Οτι κι αν συμβαίνει , έχει λείψει πολύ από το νήμα , και κάποια άλλα ακόμη . Μακάρι να είναι καλά κι ας λείπει . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Xiaomi kettle pro. Αξίζει για αγορά; Βράζει πρώτα το νερό και ΜΕΤΑ το διατηρεί στην επιθυμητή θερμοκρασία που ορίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Ψάχνω για 32’’ τηλεόραση. Η χρήση θα είναι από ηλικιωμένους όποτε θέλω να έχει όσο δυνατόν λιγότερες δυνατότητες (όχι smart) και το μενού και το τηλεχειριστήριο να είναι όσο πιο απλό γίνεται. Μπατζετ έως 130-140€. Αν υπαρχει δυνατότητα αγοράς από μεγάλη αλυσίδα ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-arielli-led-32-hd-ready-32s214t2/1678117?utm_campaign=skroutz&utm_content=xml_text_link&affiliateId=linkwise&utm_medium=affiliate&utm_source=linkwise&lkws_10719=62252096-3ed0-3654-9822-da0f2e15ded8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaos748 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 MS Office για MAC OS. Υπηρχαν κατι προσφορες που και που εδω μεσα αλλα δεν μπορω να βρω καποια. Εχουμε καποιο λινκ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosXboxone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 ψαχνω για πλυντιριο ρουχων για 2 ατομα , 400ευρο ταβανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 https://www.e-theodoulidis.gr/προιόν/f4wv308s3e/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα ελληνικό e-shop αποκλειστιά με οικονομικές πάνες που έχει ποσταριστεί αρκετές φορές παλιά και στο forum. Έχω ένα συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Νομίζω δεν είχε τις μάρκες που κυκλοφορούν στα sm αλλά δικές του. Όποιος κατάλαβε ποιο λέω ας γράψει. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ψάχνω ένα ελληνικό e-shop αποκλειστιά με οικονομικές πάνες που έχει ποσταριστεί αρκετές φορές παλιά και στο forum. Έχω ένα συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά ψάχνω και δε βρίσκω κάτι. Νομίζω δεν είχε τις μάρκες που κυκλοφορούν στα sm αλλά δικές του. Όποιος κατάλαβε ποιο λέω ας γράψει. Ευχαριστώ. https://www.agnotis.com/diapers Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 7:50 ΜΜ, drade είπε Παιδιά, ο Ζαχαρίας έιναι καλά? Ελπίζω να είναι όλα οκ. Όσοι είναι μέλη σε αυτό το φόρουμ ξέρουν ότι δεν ρωτάς κακοπροαιρετα, οι υπόλοιποι απλά βάζουν φατσουλες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα