Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψαχνω για σκούπα stick με μπαταρία εως 100 ευρώ.

Θα χρησιμοποιείται βοηθητικά της κυριας , για ψίχουλα των παιδιων, γυρω απο το τζάκι κτλ. Για κανα 10λεπτο 15' το πολύ κάθε φορά.

Οχι για ολο το σπιτι με τη μία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Ψαχνω για κλιματιστικο καλο και στην Θερμανση περα απο την ψυξη. 12αρι κατα προτιμηση

Μπες στο σχετικό θέμα και συμπλήρωσε αρχικά τα αποτελέσματα από το καρφιτσωμένο μήνυμα ώστε να γνωρίζουν τα παιδιά τι απώλειες έχει ο χώρος που θα τοποθετήσεις το κλιματιστικό. Προσοχή όχι για όλο το σπίτι αλλά για τον χώρο που θα τοποθετηθεί. 

1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε

Ψαχνω για σκούπα stick με μπαταρία εως 100 ευρώ.

Θα χρησιμοποιείται βοηθητικά της κυριας , για ψίχουλα των παιδιων, γυρω απο το τζάκι κτλ. Για κανα 10λεπτο 15' το πολύ κάθε φορά.

Οχι για ολο το σπιτι με τη μία.

Από προσωπική εμπειρία αλλά και φίλων , δεν θα σου πρότεινα τόσο φτηνή σκούπα . Θα κάνεις δουλειά αλλά ... Εγώ τώρα έχω τη JIMMY JV85 και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Την είχα πάρει από Geekbuying ( ευρωπαϊκή αποθήκη ) περίπου 150€ .

Καλησπέρα , συγγνώμη αν είναι εκτός θέματος, και αν υπάρχει αλλού αν μπορείτε κατευθύνετε με για το παρακάτω. Ισχύει ότι κάποια προϊόντα ηλεκτρονικής τύπου smartphone και smart watch κτλ έχουν έλλειψη στην αγορά ή άνοδο στην τιμή λόγω των λοκνταουν στην Κίνα και των προβλημάτων με τα εργοστάσια? 

Συγγνώμη κ πάλι αν είναι άκυρη η ερώτηση 

Ψαχνω bt για συνδεση με android ,που εκτος απο κλησεις να δουλεύει και πολυμέσα, να ειναι μονο και να χει και οθόνη αναγνωρισης.

Ενα ixchange που επεσε στα χερια μου πολυμεσα παιζει μονο σε iphone

12 ώρες πριν, alekout είπε

Από προσωπική εμπειρία αλλά και φίλων , δεν θα σου πρότεινα τόσο φτηνή σκούπα . Θα κάνεις δουλειά αλλά ... Εγώ τώρα έχω τη JIMMY JV85 και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Την είχα πάρει από Geekbuying ( ευρωπαϊκή αποθήκη ) περίπου 150€ .

Είσαι πολύ τυχερός αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη σκούπα που κυκλοφορεί με τιμή γύρω στα 250 και out of stock

Καλημερα στην ομαδα!

δεν ψαχνω για προσφορα, αλλα για το παρακατω ανταλακτικο ιατρικου κρεβατιου. Η βιδα το κρατα σταθερο και λειγουργει σαν μεντεσες. 

IMG_20221129_170200.jpg

IMG_20221129_170349.jpg

IMG_20221129_170354.jpg

6 ώρες πριν, Lamelama1 είπε

Καλημερα στην ομαδα!

δεν ψαχνω για προσφορα, αλλα για το παρακατω ανταλακτικο ιατρικου κρεβατιου. Η βιδα το κρατα σταθερο και λειγουργει σαν μεντεσες.

Κατά 99,9% μιλάμε για σιδηροκατασκευή που θα βρεις μόνο στην εταιρία του κρεβατιού ή αν κάποιος έχει γνώσεις να σου φτιάξει κάτι αντίστοιχο.

Καλύτερα επικοινώνησε με την εταιρία κατασκευής πρώτα, οτιδήποτε άλλο έχει πιθανότητα να βγει πιο ακριβό ή να αποτύχει

• Like 1

Ρε παιδια για smartwatch μεχρι το πολυ 150 (αν γινεται με 100κατι) τι παιζει?

Κοιταζα για το galaxy watch 4 . Εχει και μετρητη οξυγονου και παλμων απ οτι καταλαβα. Έχει και μετρηση πιεσης σαν πιεσομετρο και καλα? ειδα οτι η μπαταρία κρατάει το πολυ 12ωρο . Υπαρχει κατι με μπαταρια καμια βδομαδα? Εστω 5 μερες? Αν οχι, αξιζει το watch 4 ?

43 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Ρε παιδια για smartwatch μεχρι το πολυ 150 (αν γινεται με 100κατι) τι παιζει?

Κοιταζα για το galaxy watch 4 . Εχει και μετρητη οξυγονου και παλμων απ οτι καταλαβα. Έχει και μετρηση πιεσης σαν πιεσομετρο και καλα? ειδα οτι η μπαταρία κρατάει το πολυ 12ωρο . Υπαρχει κατι με μπαταρια καμια βδομαδα? Εστω 5 μερες? Αν οχι, αξιζει το watch 4 ?

Huawei Watch GT 2 Pro . To έχω κανα μήνα , πολύ ευχαριστημένος .

• Like 3
  • Thanks 3

Ψάχνω, την διάφανη "ζελατίνα" (;) που έχουν αντί για τζάμι κάποιες κορνίζες, δεν ξέρω πως ονομάζεται. 

Οι διαστάσεις είναι κι αυτές λίγο μεγάλες 35Χ50cm 

Ακόμη και σε φύλα να κυκλοφορεί ώστε να το κόψω εγώ θα βόλευε. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Στις 28/11/2022 στις 7:30 ΜΜ, drade είπε

Ψάχνω για αξιόπιστο φορτιστή μαζεμένων διαστάσεων που να μπορώ να φορτίζω Samsung fold 4 καθώς και (όχι ταυτόχρονα) φορητό υπολογιστή πού φορτίζει με 65w. Είδα ugreen, anker samsung. Τι προτείνετε;

και εγώ το ίδιο, αν έχετε κάτι να προτείνετε :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...