Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για...

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, salvatore_abbie είπε

Ευχαριστώ και πάλι @zacharis1955 ήρθε και το dynabook, πολύ καλή πρώτη εντύπωση εκτός από την πολύ χαμηλή ένταση των ηχείων που μάλλον είναι θέμα drivers της realtek (off topic)

https://www.fxsound.com/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 28,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 28/9/2022 στις 11:09 ΠΜ, Walternet είπε

Αξιόπιστο Laser μονόχρωμο εκτυπωτή για (συχνή)  προσωπική χρήση   - που θα αντικαταστήσει επάξια  τον HP laserjet PP1102 που με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο  αλλά έχει φάει τα ψωμιά του -  με φτηνά toner και σχετικά μικρές διαστάσεις( αντίστοιχες του προηγούμενου HP laser jet PP1102 που θα αντικαταστήσει) .

Αξιοπιστία-φτηνά τόνερ-διαστάσεις τα ζητούμενα.

Στις 28/9/2022 στις 12:04 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Brother HL-L2310D

Ευχαριστώ για την πρόταση  zacharis1955 .

O Brother HL-L2310D μου τα χαλάει λίγο στις εν λειτουργία διαστάσεις 

Αναφορά σε κείμενο

Brother HL-L2310D

Dimensions & weights

With carton  438 (W) x 283 (D) x 519 (H) mm    

Γιατί θα  μπει σε ράφι βιβλιοθήκης δίπλα στο γραφείο λόγω χώρου.

Εκανα παράλληλα μια μικρή έρευνα αγοράς  (αν και δεν διαθέτω τις ιδιαίτερες γνώσεις σχετικά ) .

Τι λέτε παράλληλα για τον  HP 107a  ?

Ποια είναι μειονεκτήματα του  σε σχέση  με τον "Brother HL-L2310D " που πρότεινε ο

"Zacharis1955"?

(Ο άλλος στον οποίο σκάλωσα "Χerox b230v dni " από διαστάσεις μου τα χαλάει όπως  και ο "Brother HL-L2310D ")

Επεξ/σία από Walternet

3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

ευχαριστώ για αλλη μια φορα @zacharis1955 που βοηθησες στο να βρω αυτο που ψαχνω.

Ψάχνω για ασύρματο κουδούνι σε μία απόσταση απο ισόγειο έως πρώτο όροφο. Κατά προτίμηση ο δέκτης να μπαίνει σε πρίζα χωρίς αυτό να είναι dealbreaker και να έχει χώρο ώστε να μπορούμε να βάλουμε χαρτάκι με το επώνυμο. Μέχρι 35€ 

28 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Ψάχνω για ασύρματο κουδούνι σε μία απόσταση απο ισόγειο έως πρώτο όροφο. Κατά προτίμηση ο δέκτης να μπαίνει σε πρίζα χωρίς αυτό να είναι dealbreaker και να έχει χώρο ώστε να μπορούμε να βάλουμε χαρτάκι με το επώνυμο. Μέχρι 35€ 

https://www.studiomao.gr/asurmato-koudouni-me-vusma-230v-ip44-rebel-/p/8436/589/

• Like 1

11 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Ψάχνω για ηλεκτρικό σκούτερ Μπάτζετ έως 1500 ευρώ . Υπάρχει κάποιο άλλο thread;

https://www.insomnia.gr/forums/forum/57-auto-moto/

Ψάχνω για tv box να μπει σε παλιά lcd tv του 2013 για τους γονείς μου.

Θέλουν να βλέπουν ερτφλιξ , τώρα βλέπουμε όταν έρχονται σπίτι μου στο app της smart samsung tv μου , μοντέλο 2020.

Και λίγο youtube και νετφλιξ.

Η τηλεόραση είναι ανάλυσης 1366*768 hd ready και ήδη έχει αποκωδικοποιητή edision για τα ψηφιακά κανάλια.

Αν υπάρχει κάτι να τα συνδυάζει όλα μαζί το προτιμώ , γιατί θα γίνει χαμός με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια.

Αλλιώς ψάχνω την φθηνότερη λύση, 

Να πάρω ένα mibox ?

4 ώρες πριν, stelrp είπε

Ψάχνω για tv box να μπει σε παλιά lcd tv του 2013 για τους γονείς μου.

Θέλουν να βλέπουν ερτφλιξ , τώρα βλέπουμε όταν έρχονται σπίτι μου στο app της smart samsung tv μου , μοντέλο 2020.

Και λίγο youtube και νετφλιξ.

Η τηλεόραση είναι ανάλυσης 1366*768 hd ready και ήδη έχει αποκωδικοποιητή edision για τα ψηφιακά κανάλια.

Αν υπάρχει κάτι να τα συνδυάζει όλα μαζί το προτιμώ , γιατί θα γίνει χαμός με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια.

Αλλιώς ψάχνω την φθηνότερη λύση, 

Να πάρω ένα mibox ?

Επιλογή Android TV Box

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μεγάλη βαλίτσα  (όχι τις μικρές της καμπίνας), να συνδυάζει ποιότητα και τιμή ; 
Κοιτούσα τις American Tourister που νομίζω έχουν αντοχή και σε ενδεχόμενες καταπονήσεις στα ταξίδια.

3 ώρες πριν, volleyball είπε

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια καλή πρόταση για μεγάλη βαλίτσα  (όχι τις μικρές της καμπίνας), να συνδυάζει ποιότητα και τιμή ; 
Κοιτούσα τις American Tourister που νομίζω έχουν αντοχή και σε ενδεχόμενες καταπονήσεις στα ταξίδια.

https://richy.gr/product/skliri-valitsa-me-epektasi-forecast-a922-large/?attribute_pa_color=black

• Thanks 1

Καλημέρα. Ψάχνω για εκτυπωτή, για επαγγελματικό χώρο, για εκτυπώσεις ασπρόμαυρες. Χρήση περίπου 20 σελίδες την ημέρα. Κατά προτίμηση κάτι που διαρκεί αρκετά. Μπάτζετ μέχρι 120-150€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...